"Американки" не се свързват със сървъра на BMW от България
Модератор: Общи модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- vladi111
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 520 XD, 2016
"Американки" не се свързват със сървъра на BMW от България
Здравейте колеги, извинявам се, ако я има темата, но не я открих. На скоро си взех една X5 G05 от Америка и се оказа, че не мога да се свържа с приложението MyBMW - "колата не се подържа" е отговорът. Питах други колеги с коли от северна Америка, и се оказа, че е филтриран сигнала над България, отиваш в Сърбия - има, в Румъния - има, в България - НЕ! Друг колега с Х4 от Канада, беше изпратил официално запитване и му отговорили, че сигналът над България е филтриран. Та въпросът ми е има ли някакво решение на този проблем, как и защо го спират за района на България и изобщо можем ли по някакъв начин да възразим ( със сигурност сме много хиляди с "американки" )., например една групова жалба до БМВ груп. Много е жалко, тези коли са с толкова екстри и да не можем да ги ползваме. Благодаря предварително!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: "Американки" не се свързват със сървъра на BMW от Българ
Изглежда, че е свързано с това дали БМВ имат договор с местните мобилни оператори.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Re: "Американки" не се свързват със сървъра на BMW от Българ
Моята е от Канадa, та също нямам.
Играх си малко с приложението на приятел с европейска - meh... не страдам от липсата, честно казано.
Не ми е особено важно да мога да видя през телефона колко гориво имам останало в колата и другите глупости.
Той е с дизелова и има печка, там приложението е must have за да може да я пусне отдалеч, но ако нямаш печка, както бензинките ни обикновено (ако не винаги) нямат, то не виждам особено смисъл.
Имаш ли remote start - имаш всичко!
Тази зима не съм ринал сняг и не съм влизал в студена кола! 
Играх си малко с приложението на приятел с европейска - meh... не страдам от липсата, честно казано.
Не ми е особено важно да мога да видя през телефона колко гориво имам останало в колата и другите глупости.
Той е с дизелова и има печка, там приложението е must have за да може да я пусне отдалеч, но ако нямаш печка, както бензинките ни обикновено (ако не винаги) нямат, то не виждам особено смисъл.
Имаш ли remote start - имаш всичко!
3 мнения
• Страница 1 от 1