Проблем с заден стоп
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Scouser
- младши ентусиаст
-
Ако са оригинални, просто проследи кабела от стопа къде отива. По принцип се монтират до резервната гума.
Скив:

Скив:

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
така е примигват маи, ама ако не ти харесват ше ги замениме твоите за моите колко му е бели за червени 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
bmwmania написа:Е, примирил съм се с тия мойте за сегаАма верно трябва да има някаде трафове. Мойте не примигват, което води до извода, че има трафове, ама каде са
Не ги търси, нямаш трафове

Твоята е спешъл

mad_presley написа:bmwmania написа:Е, примирил съм се с тия мойте за сегаАма верно трябва да има някаде трафове. Мойте не примигват, което води до извода, че има трафове, ама каде са
Не ги търси, нямаш трафове![]()
Твоята е спешъл
Абе не е толкова спешъл, щото трябва да са слагани допълнително
Брат, те като ми срежат калниците, ми дреме за трафовете, ама ако барна некой ще му отрежа ръчичките на место

- toni2222
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46Ci
При мене трафовете са до чейнджъра и от другата страна при акомулатора.А тези стопове ,ако изгорят се сменя целя стоп,въпросните тръбички не са диоди ,а са пълни със специялен газ,който отслабва с времето ,това е.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
bmwmania написа:В интерес на истимата и аз не ги видях тия трафове, а без тях до колкото знам се получава много дразнещо примигване. Може и да греша де
Имаш ли борд с чек контрол с количка на таблото дето ти казва къде имаш изгоряла крушка?
П.С. Поздрави за колата много е яка, вчера следобед те засяках в Младост

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Не съм сигурен, но ако съм разбрал правилно т.нар. "трафове" са част от retrofit комплекта - тоест трябват ти само ако слагаш фейслифт стопове на не-фейслифт кола. Идеята е че новите стопове имат по-различна консумация от обикновенните и тези "трафове" са един вид адаптори за старата инсталация. Така че нормално да не ги намираш на след-2001 кола
Но пак казвам, че може да греша. Това съм чел по нета.

Но пак казвам, че може да греша. Това съм чел по нета.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Scouser
- младши ентусиаст
-
ММддааа. Ние тука седим и се чудим как да те излъЙем защото си нямаме друга работа. Ти нямаш тия "боклуци" защото си с фейслифт. Ако го беше написал някъде с каква кола си щеше да е по лесно. Твоите "боклуци" са вградени във троя "скапан" LCM( светлинен контролен модул) . Сега ако обичаш ходи на майстор да ти намери проблема и да ти каже колко струва
вместо да се занимаваш с такива ЛАЙЦИ като нас. 

33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3