Shadowline?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Scouser написа:Shadowline е черния трим около проорците който одва оригинално със спортния пакет автомобили.....
ShadowLine е абсолютно без никакъв хром, не само на прозорците, ами и по страничните лайсни

Тези на прозорците е лесно да се направят черен мат, но лайсните на вратите и по броните трябва да се сменят, иначе ще си личи от самолет, че са правени

- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B20, M57D30
- Мечтае да кара: MKA
- Детайли за колата: ниска и бърза
mad_presley написа:Scouser написа:Shadowline е черния трим около проорците който одва оригинално със спортния пакет автомобили.....
ShadowLine е абсолютно без никакъв хром, не само на прозорците, ами и по страничните лайсни![]()
Тези на прозорците е лесно да се направят черен мат, но лайсните на вратите и по броните трябва да се сменят, иначе ще си личи от самолет, че са правени
Голяма работа, че ще си личи

mad_presley написа:Scouser написа:Shadowline е черния трим около проорците който одва оригинално със спортния пакет автомобили.....
ShadowLine е абсолютно без никакъв хром, не само на прозорците, ами и по страничните лайсни![]()
Приятелю, да разбирам ли че новата ми придобивка е Shadow Line

Последна промяна bmwmania на 21 Май 2008, 0:26, променена общо 1 път
- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
bmwmania написа:mad_presley написа:Scouser написа:Shadowline е черния трим около проорците който одва оригинално със спортния пакет автомобили.....
Приятелю, да разбирам ли че новата ми придобивка е Shadow Lineи ако е така, това хубаво ли е или ??? На мене лично повече ми харесва без тия никелираните лайсни около стъклата и по лайсните на вратите, но това си е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него де
Хайде бартер за моите никелираните, тогава, кво ще кажеш?

Твоята е Shadowline, да!
Последна промяна BMWdrivers на 21 Май 2008, 0:28, променена общо 1 път
Колега, аз точно това казах, че без никелираните (хромирани) лайсни повече ми харесваBMWdrivers написа:bmwmania написа:mad_presley написа:Scouser написа:Shadowline е черния трим около проорците който одва оригинално със спортния пакет автомобили.....
Приятелю, да разбирам ли че новата ми придобивка е Shadow Lineи ако е така, това хубаво ли е или ??? На мене лично повече ми харесва без тия никелираните лайсни около стъклата и по лайсните на вратите, но това си е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него де
Хайде бартер за моите никелираните, тогава.

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело

- BMWdrivers
- младши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:ее брат колата на живо е уникална, пък и ShadowLine играч
според мен ако спортните фабрично Е39ки бяха с хром а СЕ моделите бяха с черни лаистни щяхте всички да искате хром

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
bmwmania написа:Приятелю, да разбирам ли че новата ми придобивка е Shadow Lineи ако е така, това хубаво ли е или ??? На мене лично повече ми харесва без тия никелираните (или хромирани, незнам точно какви са) лайсни около стъклата и по лайсните на вратите, но това си е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него де
Tвоята е една от най-големите тупалки във форума, остава и да не е ShasowLine

Аз моята също мисля да я правя ShadowLine и лайсните около прозорците ще ги боядисам, но все още се чудя, какви брони да сложа, фейс-лифт или М-пакет и за това още не съм започнал проекта

М/у другото, под лайсните на прозорците на всички ShadowLine се крие старото никелово покритие

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Scouser написа:Не трябва да се боядисват. Има едно специялно тиксо което може да се използва за тая цел и е доста издръжливо. Ако се боядисват, тогава хрома се сваля със шкурка, пръскаш основа която се "впива" и след това с хубава матт боя.
Това едно от тиксотата които стават ( НЕ, не става с изолорбанд):
http://chromeandcarbon.tripod.com/
дали ще прозвучи нахално ако те помоля да ми изпратиш една такава лента

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
тои колегата ако праща ще праща за доста от нас:)
mad_presley не се излагаи с феислифт брони, само М пакет:)!
mad_presley не се излагаи с феислифт брони, само М пакет:)!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
е неговата е 2003 а твоята 96/по памет ако не бъркам/ какво искаш:)
иначе неговата /525д/.. са ше слага турбо от 530д.. абе мани и ако си чул после като си тръгна от полигона от дружба как ръмжеше /а е дизел/ .. мани
ще се мисли нещо:))
иначе неговата /525д/.. са ше слага турбо от 530д.. абе мани и ако си чул после като си тръгна от полигона от дружба как ръмжеше /а е дизел/ .. мани
ще се мисли нещо:))
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4