Shadowline?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 20 Май 2008, 23:40

Scouser написа:Shadowline е черния трим около проорците който одва оригинално със спортния пакет автомобили.....

ShadowLine е абсолютно без никакъв хром, не само на прозорците, ами и по страничните лайсни ;)
Тези на прозорците е лесно да се направят черен мат, но лайсните на вратите и по броните трябва да се сменят, иначе ще си личи от самолет, че са правени :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 21 Май 2008, 0:18

mad_presley написа:
Scouser написа:Shadowline е черния трим около проорците който одва оригинално със спортния пакет автомобили.....

ShadowLine е абсолютно без никакъв хром, не само на прозорците, ами и по страничните лайсни ;)
Тези на прозорците е лесно да се направят черен мат, но лайсните на вратите и по броните трябва да се сменят, иначе ще си личи от самолет, че са правени :mhihi:

Голяма работа, че ще си личи :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 21 Май 2008, 0:21

mad_presley написа:

Приятелю, да разбирам ли че новата ми придобивка е Shadow Line :?: и ако е така, това хубаво ли е или ??? На мене лично повече ми харесва без тия никелираните (или хромирани, незнам точно какви са) лайсни около стъклата и по лайсните на вратите, но това си е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него де :roll:
Последна промяна bmwmania на 21 Май 2008, 0:26, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWdrivers » 21 Май 2008, 0:25

bmwmania написа:
mad_presley написа:

Приятелю, да разбирам ли че новата ми придобивка е Shadow Line :?: и ако е така, това хубаво ли е или ??? На мене лично повече ми харесва без тия никелираните лайсни около стъклата и по лайсните на вратите, но това си е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него де :roll:

Хайде бартер за моите никелираните, тогава, кво ще кажеш? 8)
Твоята е Shadowline, да!
Последна промяна BMWdrivers на 21 Май 2008, 0:28, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwmania » 21 Май 2008, 0:28

BMWdrivers написа:
bmwmania написа:
mad_presley написа:

Приятелю, да разбирам ли че новата ми придобивка е Shadow Line :?: и ако е така, това хубаво ли е или ??? На мене лично повече ми харесва без тия никелираните лайсни около стъклата и по лайсните на вратите, но това си е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него де :roll:

Хайде бартер за моите никелираните, тогава. 8)
Колега, аз точно това казах, че без никелираните (хромирани) лайсни повече ми харесва ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 21 Май 2008, 0:28

:lol: Значи аз съм със Shadow Line Без да съм знаел това, ама при мен си остава тъпото че колата не ми е металик :OT: Заслужава ли си да дам 800лв да ми пръснат колата синя перла?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWdrivers » 21 Май 2008, 0:30

Оууу, извинявай, bmwmania
, тъкмо бях започнал да мисля за бартера :mhihi: ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwmania » 21 Май 2008, 0:37

BMWdrivers написа:Оууу, извинявай, bmwmania
, тъкмо бях започнал да мисля за бартера :mhihi: ;)
Нема грижи, то си е късно вече и аз почнах да недоскив :uups:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 21 Май 2008, 1:08

ее брат колата на живо е уникална, пък и ShadowLine играч ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 21 Май 2008, 11:26

BMW-E39 написа:ее брат колата на живо е уникална, пък и ShadowLine играч ;)

според мен ако спортните фабрично Е39ки бяха с хром а СЕ моделите бяха с черни лаистни щяхте всички да искате хром :mhihi: мен лично хрома ми харесва придава на баварката класа 8) лично мнение иначе ако ми е черна сигурно щях да сложа иначе не

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 21 Май 2008, 12:30

bmwmania написа:Приятелю, да разбирам ли че новата ми придобивка е Shadow Line :?: и ако е така, това хубаво ли е или ??? На мене лично повече ми харесва без тия никелираните (или хромирани, незнам точно какви са) лайсни около стъклата и по лайсните на вратите, но това си е мое мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него де :roll:

Tвоята е една от най-големите тупалки във форума, остава и да не е ShasowLine :mhihi:

Аз моята също мисля да я правя ShadowLine и лайсните около прозорците ще ги боядисам, но все още се чудя, какви брони да сложа, фейс-лифт или М-пакет и за това още не съм започнал проекта :D

М/у другото, под лайсните на прозорците на всички ShadowLine се крие старото никелово покритие :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 21 Май 2008, 13:40

Scouser написа:Не трябва да се боядисват. Има едно специялно тиксо което може да се използва за тая цел и е доста издръжливо. Ако се боядисват, тогава хрома се сваля със шкурка, пръскаш основа която се "впива" и след това с хубава матт боя.

Това едно от тиксотата които стават ( НЕ, не става с изолорбанд :mhihi: ):
http://chromeandcarbon.tripod.com/

дали ще прозвучи нахално ако те помоля да ми изпратиш една такава лента :uups:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 21 Май 2008, 14:58

тои колегата ако праща ще праща за доста от нас:)
mad_presley не се излагаи с феислифт брони, само М пакет:)!

ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwmania » 21 Май 2008, 15:06

BMW-E39 написа:тои колегата ако праща ще праща за доста от нас:)
mad_presley не се излагаи с феислифт брони, само М пакет:)!

Абе да ти кажа честно, на тоя пичага дето беше с тебе с комбинизона и така с фейслифтовите брони ми изтекоха лигите :mrgreen:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от El Diablo » 21 Май 2008, 15:10

е неговата е 2003 а твоята 96/по памет ако не бъркам/ какво искаш:)
иначе неговата /525д/.. са ше слага турбо от 530д.. абе мани и ако си чул после като си тръгна от полигона от дружба как ръмжеше /а е дизел/ .. мани
ще се мисли нещо:))

ПредишнаСледваща

Назад към E39