Съвет за покупка на Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Съвет за покупка на Е39
Здравейте, колеги
продадох моята Е39 и сега си харесах една Е39
525D 2003 октомври е на 131хиляди, сервизна книжка, всички видове екстри за модела има от Германия е внос и мисля са реални личи си кожата каква е запазена вътре миризмата всичко като ново оплътненията на вратата са много запазени също.
Ето снимките по горе, ще се радвам някакви съвети да дадете още по кое да позная дали не ме ментат нещо каквото и да било ще бъде от полза. Мерси много

продадох моята Е39 и сега си харесах една Е39
525D 2003 октомври е на 131хиляди, сервизна книжка, всички видове екстри за модела има от Германия е внос и мисля са реални личи си кожата каква е запазена вътре миризмата всичко като ново оплътненията на вратата са много запазени също.

Ето снимките по горе, ще се радвам някакви съвети да дадете още по кое да позная дали не ме ментат нещо каквото и да било ще бъде от полза. Мерси много

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- bobih
- младши ентусиаст
-
еми човека го познавам и ще ми я даде на 30 бона
наистина е много лачена и много добре работи по сервизна книжка всичко са и точни километрите и не карана в БГ най вече
има като екстри
Edition Exclusive, климатроник, типтроник, кожен салон, голяма навигация 16/9, аудио система +CD changer - 6 диска + DVD, мултифункционален волан, отопляеми седалки, задна ел. щора, би-ксенон, парктроник - преден и заден, бленда, сензори, прибиране на огледалата, печка, 17'' джанти, нови гуми, 8 Airbags, DSC, ABS, ASR, пълен ел. пакет, Пълно изпълнение, и още много др.

Edition Exclusive, климатроник, типтроник, кожен салон, голяма навигация 16/9, аудио система +CD changer - 6 диска + DVD, мултифункционален волан, отопляеми седалки, задна ел. щора, би-ксенон, парктроник - преден и заден, бленда, сензори, прибиране на огледалата, печка, 17'' джанти, нови гуми, 8 Airbags, DSC, ABS, ASR, пълен ел. пакет, Пълно изпълнение, и още много др.
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Абсолютно същата кола продадох преди 3-4 месеца , без навигация 09.2003 .. сигурно си е видял. Дадох е за 28 500 лв .
Колата е уникална ! Ако всичко друго и е наред няма какво да му мислиш , цената е много добра.
Колата е уникална ! Ако всичко друго и е наред няма какво да му мислиш , цената е много добра.
Re: Съвет за покупка на Е39
колега,цената е много добра,а и колата изглежда супер,един съвет обаче,вкарай я в Камор да я видят преди да я платиш,така ще си сигурен че колата е наред или какво не и е наред.Това нещо е към 70-80лв,не е малко но пък ти проверяват всичко,след като ще платиш 30 бона прежали и тези за да си спокоен.Успех
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
------- на тая кола :
НЕ е М пакет и не е със сиви лаисни /интериорни/
всичко друго +++++++++++++++
ако утре я вземеш намини да се видиме
нали нещо Х5 ама и тая красавица не е за изпускане
аз бих си докарал от германия щото не вервам на некои докарал колата с цел търговия
ама пък излежда много читава да е ТДС 96-та да го мислиш, ама тва е 2004 , и ти нема да я караш 5 години
успех брат и да се похвалиш мн скоро
всичко друго +++++++++++++++

аз бих си докарал от германия щото не вервам на некои докарал колата с цел търговия

ама пък излежда много читава да е ТДС 96-та да го мислиш, ама тва е 2004 , и ти нема да я караш 5 години
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
BMW-E39 написа: НЕ е М пакет и не е със сиви лаисни /интериорни/
всичко друго +++++++++++++++![]()
на врататите лайсние са и двуцветни заради ексклузив пакета

много добре изглежда
- bobih
- младши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:------- на тая кола :
всичко друго +++++++++++++++![]()
аз бих си докарал от германия щото не вервам на некои докарал колата с цел търговия![]()
има и М-пакет ама с уранжева кожа не ми харесва тази е много лачена сиви лаисни всеки може си купи

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
на тая е сложно и на волана има махагон забрави и на ръчната:)
а за оранжева кожа и на мен не ми мн харесва, наи яко е черна и шампанско, и вече ТОП гъзарията бордо
за мене е тва е ТОП колата , спортни седалки , твоита може ли 2004 да е с ръчки като на 97-ма
ама пък на мене хич не ми пука дали са ел седалки или с бутане и ритане, взимаи колата , ШИБИДАХ има ли ?
пък и телефон нямаш или поне не виждам

а за оранжева кожа и на мен не ми мн харесва, наи яко е черна и шампанско, и вече ТОП гъзарията бордо

за мене е тва е ТОП колата , спортни седалки , твоита може ли 2004 да е с ръчки като на 97-ма

ама пък на мене хич не ми пука дали са ел седалки или с бутане и ритане, взимаи колата , ШИБИДАХ има ли ?

- bobih
- младши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:на тая е сложно и на волана има махагон забрави и на ръчната:)
а за оранжева кожа и на мен не ми мн харесва, наи яко е черна и шампанско, и вече ТОП гъзарията бордо![]()
за мене е тва е ТОП колата , спортни седалки , твоита може ли 2004 да е с ръчки като на 97-ма![]()
тази също са и спортни седалките загледай се

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Чесно казано като вида черен салон с тея седалки(обикновенните) направо ми се отще а и волана е малко кофти на мене не ми харесва иначе отвънка е тупалка

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Нищо спортно няма в седалките. Супер е че е автомат, голямата навигация, километите.. ел щора гледам има, подгряване на седалките..
Честно казано.. цената ми се види висока за това изпълнение...

Честно казано.. цената ми се види висока за това изпълнение...
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2