Съвет за покупка на бензинова е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 18 Май 2008, 22:39

shpeki написа:Вчера гледахтова. Малко мудно набира, но все пак е на газ. Газовата е слагана в Италия. Има доста забележки отвънка. С 17 гуми е, но въпреки това паветата или дупките грам не се усещат. А бе не знам хареса ми. И тук е въпроса ми в Дару кар или Камор ауто да я водя ? И кажете за какво още да гледам, например какво да видя да не е тръгнала рейката ?

Koлега, за тея пари http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=90945 :winky:
И пак да кажа, сложена ли е газова уредба в Италия, тая кола е на не по-малко от 700хил.км ;)

@DroW , давай снимки да плакнем окото 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shpeki » 18 Май 2008, 22:57

mad_presley написа:
shpeki написа:Вчера гледахтова. Малко мудно набира, но все пак е на газ. Газовата е слагана в Италия. Има доста забележки отвънка. С 17 гуми е, но въпреки това паветата или дупките грам не се усещат. А бе не знам хареса ми. И тук е въпроса ми в Дару кар или Камор ауто да я водя ? И кажете за какво още да гледам, например какво да видя да не е тръгнала рейката ?

И пак да кажа, сложена ли е газова уредба в Италия, тая кола е на не по-малко от 700хил.км ;)

Освен, че е много пари с това м-ково окачване ще ми изпадат пломбите :( За газовата и аз така мисля, но може да се накана да я заведа до Камор ауто.

Потребител
Аватар

Мнение от strahilv » 18 Май 2008, 23:05

Лудия Елвис е прав за газовото в Италия .Виждал сам кола на автовоз преди' 'ПЪЛНА ПРОМЯНА'' 2004 г на 330 000 км.Мой приятел си упи е 46 2002 -320д, със серв док на 227000/ Германия/.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 19 Май 2008, 9:34

mad_presley написа:@DroW , давай снимки да плакнем окото 8)

Качих малко снимки в галерията ми :D
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 19 Май 2008, 10:27

аз и направих сефтето на снимките в галерията :mhihi:
ама много малко снимки ? що така.. излагаш се:)
макар че с тоя застарял външен вид няма кои знае какво да се види, как си е изнезнала от завода..
даи снимка отвътре да видиме ?
бтв имам седалки кори абе всичко вътре в купето ако нещо ти трябва пласмаси свиркаи:) жабки и т.н. и некви кори в багажника
кожа има ли колата ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DroW » 19 Май 2008, 10:54

BMW-E39 написа:аз и направих сефтето на снимките в галерията :mhihi:
ама много малко снимки ? що така.. излагаш се:)
макар че с тоя застарял външен вид няма кои знае какво да се види, как си е изнезнала от завода..
даи снимка отвътре да видиме ?
бтв имам седалки кори абе всичко вътре в купето ако нещо ти трябва пласмаси свиркаи:) жабки и т.н. и некви кори в багажника
кожа има ли колата ?

Ми братле аз си търсех точно такава за да съм по сигурен че не е удряна.Иначе стопове и нови емблеми съм поръчал вече от УСА ще и сложа черни като на е36цата.Като доидат стоповете ще взема и нови фарчета.За тия неща по интериора ще видя какво ми трябва е то все нещо ще ми трябва де със сигурност ще си говорим :mhihi: пък и нали трябва да се видиме че много време мина. :twisted: Кожа няма салона е доста запазен отвътре тапицериите и другите работи.Аз лично съм доста доволен от колицата ето още малко снимки бтв:
Изображение

Изображение

Изображение
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 19 Май 2008, 11:19

да бе брат как ше се засечеме тука, е беха добри времена не знам колко годинки не сме се виждали :mhihi:

гледаи сега, по старата тапицерия /първата на Е39/ на колата ти и по подлакатника ти /стария модел като моя стария подлакатник/ нещо ме навежда на мисълта че колата ти НЕ е 99:)
моята е 12/97 .. и е същата 1 кам 1 отвътре като с твоята /по точно беше преди козметичните промени/:)

кажи ми двигатела ти кои от 2-та на снимките е ?
Изображение
Изображение
Изображение

а на мен това ми беше първия ъпгреид на колата хаха:)) ако решиш свиркаи
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DroW » 20 Май 2008, 1:18

BMW-E39 написа:да бе брат как ше се засечеме тука, е беха добри времена не знам колко годинки не сме се виждали :mhihi:

гледаи сега, по старата тапицерия /първата на Е39/ на колата ти и по подлакатника ти /стария модел като моя стария подлакатник/ нещо ме навежда на мисълта че колата ти НЕ е 99:)

Значи колега тя е излязла от завода май 98-ма по вин код-а.Първа регистрация обаче е 99та година по февруари некаде.И по документи си беше така.Аз с кожа не бих бързал е36цата ми има кожа и съм се наиграл на кожата.
Изображение

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shpeki » 23 Май 2008, 17:11

bmwmania написа:Специално за тази не те съветвам. ;) За 12-13000 би трябвало да си намериш перфектна 39-ка

Видях наживо почти всичките Е39 дето се продават в мобилето и всичките в автокъщите и мога да кажа, че за тия пари са ебаси кочините :(((((((((((((((((((((((((((
Малки взех да си отчайвам :((

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 23 Май 2008, 18:09

Така е да, много малко вероятно е да папднеш на читава Е39-ка вече (има, ама са рядкост). По-добре си вземи някоя от форума, от някой колега. Поне ще знаеш, че е гледана (не е 100% гаранция де). Мойта старата гледам се продава и то за никви пари, а за нея гарантирам че е перфектна, ама ти май не искаше комби, нали?

ЕДИТ: Оказва се че мойто било продадено вече :shock: Еми то на тая цена :roll:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 23 Май 2008, 18:18

mad_presley написа:

@DroW , давай снимки да плакнем окото 8)

Приятелю, веднага като ти видях поста с линка към вече мойто BMW, мислех да пиша, че е запазено вече, но не се знаеше дали ще стане работата и ако някой го беше взел преди мене, направо щях да си гризна т....ките :mhihi:
Изображение

Аватар

Мнение от radev19 » 30 Май 2008, 20:05

абе колега,стига с тая рейка.в Варна има един дето я възтановява за 60 лв.и ти дава 30000км.гаранция.това ти е най малкия проблем

Потребител
Аватар

Мнение от strahilv » 30 Май 2008, 21:39

:D Е това е ОТГОВОР може ли малко инфо къде мога да намеря този майстор колега аз сам също от Варна :help:

Аватар

Мнение от radev19 » 30 Май 2008, 22:25

абе това е автосервиз Жанин.намира се до ул.Патриарха.между макдоналд и патриарха.като идваш от летище,в дясно.спри и питай.всеки ще ти каже.вервай ми,добър е.

Аватар

Мнение от radev19 » 30 Май 2008, 22:29

аз продавам мойта кучка за 12500лв.има е в мобиле.сива.

Предишна

Назад към E39