проблем с колата в друг град....(спешно)
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
проблем с колата в друг град....(спешно)
вчера оставям колата за 7-8 часа без да е имало никакви проблеми преди това, и като се връщам, неще да пали, стартера върти, но нищо не става. По едно време почна и акумулатора да пада. С бутане също нещя да тръгне. Та в крайна сметка се отказах и спах в нея. Проблема е че сега съм в Варна и е неделя и не намерих отворени сервизи.
Също много интересно е че след като се опитам да запаля, и неуспея. алармата изпищява 2 пъти (като при отключване)
Това ме навежда на мисълта че може алармата да е блокирала запалването, а и все пак колата е стояла 7-8 часа в забутана уличка във Варна с плевенски номера......но от друга страна има каско в бул инс.... както и да е,
та исках да попитам дали може да е от алармата това, и ако да как да го разблокирам. (незнам дали ще помогне но алармата е руска май леопарт или някво животно от сорта беше марката...)
също ако някой е от Варна, да ми препоръча сервиз, който ще може да ме извлече до там....
Също много интересно е че след като се опитам да запаля, и неуспея. алармата изпищява 2 пъти (като при отключване)
Това ме навежда на мисълта че може алармата да е блокирала запалването, а и все пак колата е стояла 7-8 часа в забутана уличка във Варна с плевенски номера......но от друга страна има каско в бул инс.... както и да е,
та исках да попитам дали може да е от алармата това, и ако да как да го разблокирам. (незнам дали ще помогне но алармата е руска май леопарт или някво животно от сорта беше марката...)
също ако някой е от Варна, да ми препоръча сервиз, който ще може да ме извлече до там....
Re: проблем с колата в друг град....(спешно)
гаранция не е от алармата
така ти изпищява защото ти е слаб акумолатора вече...
от какво е обаче незнам... провери си кабели свещи, виж фърля ли искра, бензиновата качва ли...

от какво е обаче незнам... провери си кабели свещи, виж фърля ли искра, бензиновата качва ли...
DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Fking написа:ok, а какво може да е станало че се е повредила както си е стояла....
Същото се случи на цанков, провери някой маркуч на инжекциона да не се е извадил или скъсал, ако не е пиши пак !!!
May the BMW force be with you!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
Мдааа може и да се наложи ако не ти(Alexi) има двама във Варна членове на роуд асистанса!
Само пиши или дай ГСМ ще ти дам номерата им!
Само пиши или дай ГСМ ще ти дам номерата им!
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
И аз бях закъсал преди 2 години в Ст. Загора и то в неделя сутрин и никой не познавам и т.н. Та тоава се сетих за СБА и звъннах на 146, дойдоха оправиха ме и аиде към морето
Демек като закъсаш в друг град в неделя единственото денонощно което може да помогне са СБА-то.

Демек като закъсаш в друг град в неделя единственото денонощно което може да помогне са СБА-то.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
BMW8 написа:Демек като закъсаш в друг град в неделя единственото денонощно което може да помогне са СБА-то.
Или БМВ роуд астистанс демек помагачите от БМВ клуба

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
хора супер странно се получи....
след всички тези опити описни по-горе, и при положение че по всичко изглеждаше че има ток.......този от пътна помощ само бодна кабелите към неговия акумулатор и колата запали!!!
а през ноща като мъчихме, и фарове имаше, и плеиера бачкаше....стартера си въртеше....но не палеше.....
как така хем има ток, хем проблема е бил от нямането на ток....
но радостта ми не трая дълго, след 60км колата изгасна в движение
паля, стартера върти, дори за момент припалва, но гасне......
това става тъкмо след като сипах бензин от една бензиностанция, за късмет до нея имаше сервиз, хората там установиха че проблема е в горивната помпа...била заминала...
аз не съм я сменял откакто взех колата...
искат ми 280лв за помата (boch била) 20 за монтаж
това нормано ли е като цени?
общо взето на това море само проблеми......
надявам се да ми кажете дали цените са номални защото утре трябва да плащам....[/i]
след всички тези опити описни по-горе, и при положение че по всичко изглеждаше че има ток.......този от пътна помощ само бодна кабелите към неговия акумулатор и колата запали!!!
а през ноща като мъчихме, и фарове имаше, и плеиера бачкаше....стартера си въртеше....но не палеше.....
как така хем има ток, хем проблема е бил от нямането на ток....
но радостта ми не трая дълго, след 60км колата изгасна в движение
паля, стартера върти, дори за момент припалва, но гасне......
това става тъкмо след като сипах бензин от една бензиностанция, за късмет до нея имаше сервиз, хората там установиха че проблема е в горивната помпа...била заминала...
аз не съм я сменял откакто взех колата...
искат ми 280лв за помата (boch била) 20 за монтаж
това нормано ли е като цени?
общо взето на това море само проблеми......
надявам се да ми кажете дали цените са номални защото утре трябва да плащам....[/i]
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
ми можеше да почнеш с телефония си номер скии ся моя е 0888 00 46 92 Любо , половината сервизи са мои хора , обади се , утре ще измислим вариант за помпата , щото 280 не са малко пари 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
и аз съм от Варна...
нищо не разбирам от коли ама все ще намерим някой и друг сервиз ако не си решил проблема още ми пусни лична бележка да ти дам мобилния...
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2