Внимание! Върлуват дроги из центъра на София!Има ли защита?
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Преди известно време четох в едно немско списание за някакъв прототип на аларма с вградена СИМ-карта,която ти праща кратко съобщение(SMS) ако се задейства алармата.идеята беше да се избегне оскъпяването на този вид аларами,като не се слага GPS,а само споменатат СИМ-карта.за съжаление това го четох преди 2 години,но засега нищо такова не съм чул да се предлага,поне в България.
Иначе обемните датчици вършат идеална работа.на едно 316 touring,което беше карано от нас(баща ми) в Турция,където температурите достигаха до 40 градуса и повече,но не сме имали проблеми с виене на алармата без причина,мухи също не пречеха(оставяхме си люка отворен),но когато веднъж пъхнах през люка някаква химикалка с опаковка,алармата веднага реагира.мисълта ми е,че явно могат да се настроят обемните датчици така,че да не се включва алармата заради муха,но при малко по-обемист предмет да свири.
Отделно има и такива дистанционни,които свирят (имат до 1км обхват),ако ти се задеиства аларармата,които с сигурност ще се намерят в БГ.комбинация от обемен датчик и такова дистанционно според мен е най-добрия компромис между качесто и цена
Иначе обемните датчици вършат идеална работа.на едно 316 touring,което беше карано от нас(баща ми) в Турция,където температурите достигаха до 40 градуса и повече,но не сме имали проблеми с виене на алармата без причина,мухи също не пречеха(оставяхме си люка отворен),но когато веднъж пъхнах през люка някаква химикалка с опаковка,алармата веднага реагира.мисълта ми е,че явно могат да се настроят обемните датчици така,че да не се включва алармата заради муха,но при малко по-обемист предмет да свири.
Отделно има и такива дистанционни,които свирят (имат до 1км обхват),ако ти се задеиства аларармата,които с сигурност ще се намерят в БГ.комбинация от обемен датчик и такова дистанционно според мен е най-добрия компромис между качесто и цена
Разбира се, че могат да се настройват! До нас живее един тиквеник, който опазва една проста Мазда 626 и си е набримчил обемнич датчик така, че и стадо мравки да притичат отдолу ги засича и започва да пищи! В най-скоро време ще му вкарам един компот в предния прозорец поне да има причина от вдигнатата гюролтия.
Това с пищящото дистанционно е хубаво, има модели, при които самата кола не пищи, а пищи дистанционното и отиваш на неочаквана визитация при джамбазите с чифт чепати гьостерици и група едри верни приятели ..
Това с пищящото дистанционно е хубаво, има модели, при които самата кола не пищи, а пищи дистанционното и отиваш на неочаквана визитация при джамбазите с чифт чепати гьостерици и група едри верни приятели ..

- ati
-
е то нали за това са групата едри и верни приятели на turturelo
PS:мен ако питаш е по-добре да са група едри културисти,ако си сам,че ако са куртуристи,както си писал....

PS:мен ако питаш е по-добре да са група едри културисти,ако си сам,че ако са куртуристи,както си писал....

- ivokaza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 406HDI
Е най-накрая разбрах истината - не е нужна аларма с обемен датчик, пейджър или каквото и да било, и най-скъпата аларма да сложа - пак същото - ще ми счупят прозореца - така или иначе няма какво да вземат от вътре:) Значи прозореца, винаги подава фира - а аларма за предизвестяване на счупването май няма
Всичко е късмет, трябва да внимавам къде и кога я паркирам - и това е:)

- ati
-
Alpina написа:Аз лично не бих си взел такава аларма (казват се авто пейджъри). Представи си , засвирва ти излизаш с бухалката и попадаш на групичка от трима куртуриста, които те намачкват здравата...
А, не мерси...
Ами те като са 3ма, ти се обаждаш на 5...

- ati
-
Turturelo написа:Alpina написа:Аз лично не бих си взел такава аларма (казват се авто пейджъри). Представи си , засвирва ти излизаш с бухалката и попадаш на групичка от трима куртуриста, които те намачкват здравата...
А, не мерси...
Ами те като са 3ма, ти се обаждаш на 5...Може и сам да си - ако си перде, стават интересни работи
Пред мен сам човек е строявал 10 човека от 120+ кг. ... е .. беше с автомат хаха
Голяма веселба стана
то ако си или се направиш на перде наистина можеш да ги откажеш да ти пипнат колата.представи си само лицата им,ако слезеш и им предложиш да се качат да пиинат едно чайче или им дадеш ключовете с думите:и без тва ми писна да карам тая барака,спирачките вчера пак отказаха,липсва ми един амортисьор итн...
най-важното е всичко това да стане с една налудничева усмивка.предстваи си,че ти си 120кг джамбас и си с още двама и идва един хилав,сам,и ти се хили приветливо:според мен хората повече ще се стреснат,отколкото ако държи автомат.

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
DAT4ICI-MAT4ICI, nikoi ne e zastrahowan!
po dobre da si ostawqte kolite na nadejni parkingi,za6toto ako ste wlubeni w kolata si i "kasko"nqma da wi pomogne.
po dobre da si ostawqte kolite na nadejni parkingi,za6toto ako ste wlubeni w kolata si i "kasko"nqma da wi pomogne.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- del_sol_fen
- кандидат ентусиаст
-
най-важното е всичко това да стане с една налудничева усмивка.предстваи си,че ти си 120кг джамбас и си с още двама и идва един хилав,сам,и ти се хили приветливо:според мен хората повече ще се стреснат,отколкото ако държи автомат.
da ti kaza ne sum siguren, makar che ima neshto viarno, no e "spored zavisi!!"
Si Power - Wona Go ???
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2