Варбург на газ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 13 Авг 2004, 16:02

За кой ли път вече ни занимавате с тая велика кола Wartburg. Айде вземете се спрете вече, щото още малко ще докажете, че сегашните германски инженери за нищо нестават, щом едвам успяват да изстискат 100 к.с. от 1 литър, а пък такива велики постижения като 160 к.с. от литър и цели шасита само могат да ги сънуват.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wartburg » 13 Авг 2004, 18:06

Dimitar написа:За кой ли път вече ни занимавате с тая велика кола Wartburg. Айде вземете се спрете вече, щото още малко ще докажете, че сегашните германски инженери за нищо нестават, щом едвам успяват да изстискат 100 к.с. от 1 литър, а пък такива велики постижения като 160 к.с. от литър и цели шасита само могат да ги сънуват.

Абе ти олигофрен ли си къв си бе?Олигофрен с ОЛИГОФРЕН.Не разбираш ли че говорим за ДВУТАКТОВИ ДВИГАТЕЛИ не за 4-тактови.Не забравяй че при двутактовите на всеки оборот цилиндърът има работен такт!

Освен това тия 160 к.с. са изкарани от 1150 кубиковата версия и е специално предназначена за състезания не за ЕЖЕДНЕВНА УПОТРЕБА.

Баси хората първо мислете после пишете ве.
BMW RuLzZz !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Авг 2004, 18:27

:mha: :mha: :mha:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 13 Авг 2004, 20:06

Баси - как звучи само - Двутактова М-ка (М3 - около 550 коня, М5 - около 700). И всичкото това без компресори, турбота, мурбота и т.н. Направо супер. Тия тъпаци в Мюнхен как не са се сетили досега. Сигурно се притесняват да не прилича на кебапчийница. Ама на кой му пука ве, важното е пауър да има. :yes:

А сега пич сериозно да ти кажа нещо. Въобще не ми пука колко технологично в бъдището е била фирмата дето е направила кашона ти. Заради такива като теб тоя форум стана пъла помия. Седнал да ми пише тук историята на някъква си марка коли - къде си тръгнал ве, ами нали аз ако доида да напиша във вашия форум историята на БМВ и ще се получи постинг с големина малко по-голяма от всичките ви теми накуп. Разбра ли ме какво искам да ти кажа - щото това твойто даже е прекалено и за "Извън темата" в тоя форум.

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 13 Авг 2004, 20:34

абе кво става тука я триите тая тема тва да не варбург форум. Аз я пуснах щото ми беше смешно че има хора адето предпочитата да правят какви ли не глупости вместо да си купят кола със света.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 13 Авг 2004, 22:13

BESSNIA написа: вместо да си купят кола със света.

:? :roll: някои хора нямат възможност :!: да не мислиш че не иска нова кола...всеки иска нова но не всеки има възможност :? БГ :(
Изображение
8.32

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wartburg » 13 Авг 2004, 22:53

Dimitar написа:Баси - как звучи само - Двутактова М-ка (М3 - около 550 коня, М5 - около 700). И всичкото това без компресори, турбота, мурбота и т.н. Направо супер. Тия тъпаци в Мюнхен как не са се сетили досега. Сигурно се притесняват да не прилича на кебапчийница. Ама на кой му пука ве, важното е пауър да има. :yes:

А сега пич сериозно да ти кажа нещо. Въобще не ми пука колко технологично в бъдището е била фирмата дето е направила кашона ти. Заради такива като теб тоя форум стана пъла помия. Седнал да ми пише тук историята на някъква си марка коли - къде си тръгнал ве, ами нали аз ако доида да напиша във вашия форум историята на БМВ и ще се получи постинг с големина малко по-голяма от всичките ви теми накуп. Разбра ли ме какво искам да ти кажа - щото това твойто даже е прекалено и за "Извън темата" в тоя форум.

Добре де намери ми друга 1000 кубикова кола от ония години дето да върви повече от пералнята :wink:

А защо пък колата да е кашон?Хахахаха мисли беееееее тва да не ти е Трабант(щот на него му викат кашон) освен тва и Трабант да е пак не е кашон щото кво ше стане с тоя кашон кат го намокри дъжда.Хахахахаха

Написах МАЛКА ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА НА МАРКАТА при това сбито шото нямам навика да разтягам локуми а и мисля че все на някой му е било интересно да прочете.
BMW RuLzZz !!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 13 Авг 2004, 22:59

Аре стига бе. Освен, че сте досадни отдавна минахте офф-топик...
човек се учи докато е жив...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 13 Авг 2004, 23:32

fortune написа:Аре стига бе. Освен, че сте досадни отдавна минахте офф-топик...

Верно, верно...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 14 Авг 2004, 9:47

Wartburg написа:.....Написах МАЛКА ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА НА МАРКАТА при това сбито шото нямам навика да разтягам локуми а и мисля че все на някой му е било интересно да прочете....

Да, така е - ама за чукорнаисти път. И на мен не ми е интересно (както сигурно и на 90% от хората тук), даже вече ми е досадно. Погледни си мненията - 80% от тях са за твоята любима кола. Не, че има нещо лошо в това, но все пак това е форум на съвсем друга марка автомобили, нищо, че и те са немски.
BESSNIA пусна тема, която няма нищо общо нито с историята, нито пък със великите спортни постижения на Wartburg. Така, че ще е много хубаво следващия път ако някой пак я спомене тая марка ти да не ни ги разясняваш отново тези неща, даже и само заради това, че вече сме прекалено наясно с тях. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wartburg » 14 Авг 2004, 11:00

Dimitar написа:
Wartburg написа:.....Написах МАЛКА ЧАСТ ОТ ИСТОРИЯТА НА МАРКАТА при това сбито шото нямам навика да разтягам локуми а и мисля че все на някой му е било интересно да прочете....

Да, така е - ама за чукорнаисти път. И на мен не ми е интересно (както сигурно и на 90% от хората тук), даже вече ми е досадно. Погледни си мненията - 80% от тях са за твоята любима кола. Не, че има нещо лошо в това, но все пак това е форум на съвсем друга марка автомобили, нищо, че и те са немски.
BESSNIA пусна тема, която няма нищо общо нито с историята, нито пък със великите спортни постижения на Wartburg. Така, че ще е много хубаво следващия път ако някой пак я спомене тая марка ти да не ни ги разясняваш отново тези неща, даже и само заради това, че вече сме прекалено наясно с тях. :yes:

Мда прав си доста офтопик стана.Извинявам се. :roll:
BMW RuLzZz !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TheSaint » 15 Авг 2004, 8:10

7 години карах 353S - много ме е кефила тази кола!
Имахме и ВАЗ2101 по същото време, но Варела ме кефеше повече - вярно много по спартански от жигулката, но МНОГО по-здрав и непретенциозен! А това, че е на рама, направо ми пълнеше душата. :)
Разделих се с него едва тази година.
Btw, като стана дума за DKV - на мотора му (на DKV-то) съм виждал щемпела на auto union (кръговете на ауди). :)

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 15 Авг 2004, 10:52

на мен ми беше интересно ви гледам простотията , както и на 90% от хората тука :lol:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vaskoto1 » 15 Авг 2004, 12:12

TheSaint написа:Btw, като стана дума за DKV - на мотора му (на DKV-то) съм виждал щемпела на auto union (кръговете на ауди). :)

Auto Union=DKV+Horch+Wanderer+NSU-затова са четири кръга

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wartburg » 15 Авг 2004, 22:19

LuBo1 написа:на мен ми беше интересно ви гледам простотията , както и на 90% от хората тука :lol:

LuBo1
води статистиката

:wink: :)
BMW RuLzZz !!!

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории