Навигационен диск за Е39 2003г.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
gpt написа:вчера си изтеглих тестов вариант на CD навигацията за Източна Европа, където я има и България. За съжаление е много бедна на информация и в София има само най-важните булеварди, т.е. 10-ина на брой, но пък работи. Все още не съм я пробвал извънградско.
http://thepiratebay.org/tor/3961141/BMW__navigation_TEST_CD_2007_Navteq___Eastern_Europe
Ако някой я пробва извънградско, да пише
От ТУК
може да си дръпнете диска от БГ сървър.
pana написа:ExM написа:Ами колеги, ако не тръгва при вас, растърсете се из форума и вижте каква ви е навигационата система.
При мен си тръгна от раз , ама мноооого бедно за БГ.
Чакаме по- нова версия,....... ако въобще излезе.
Като е тръгнало дай малко обяснения :
1.От къде го свали
2.На какъв диск го записа
3.Какъв формат
4.С каква програма направи записа
Ако има и още нещо което съм пропуснал да поискам дай инфо ,мерсим
1. В предишния ми пост има линк към БГ сървър/data.bg/.
А ако искаш си го тегли и от тук---> http://thepiratebay.org/tor/3961141/BMW ... ern_Europe
2. Записах го на обикновено CD. Няма смисъл да се записва на DVD, при положение , че самото четящо устройство в автомобила не е DVD.
Как става записа:
2.1. Сваляш си файла( от къдети си искаш)
2.2. Маунтваш си го с Virtual DAEMON Manager.
2.3. Появяват ти се четри файла.
2. 4. отвараш си NERO, и с него на най- ниска скорост си записваш CD- диска.
2.5. Поставяш диска в устройството на автомобила и си активираш от компа на автомобила навигацията и си готов.
Не те интересува формата на файловете, просто ги копираш от вируалното у-во на медията за запис.
Ама хич и не си помисляйте че тези карти са нещо подобно на TOM TOM или някоя друга позната ви навигация, няма нищо общо.
Аз от цялата тази разправия разбрах само че ми работи навигацията... нищо друго

Ако не се справиш, пиши ми на лично да ти дам едно копие на диска направо, щото докато се писах това опсание, направих едно копие за да съм сигурен че не те подвеждам някаде.
Аре успех!
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3