проблем със е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

проблем със е39

Мнение от sniper elit » 15 Май 2008, 22:48

здравеите бмв манияци .имам следния проблем .скъсаха ми се бутоните на клю4а за запалване.
от каде да си купя нови, или цялата пластмасова 4аст на клю4а за е39 98година.
Последна промяна sniper elit на 16 Май 2008, 18:52, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shpeki » 15 Май 2008, 22:52

Ходи се научи да пишеш :(

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 15 Май 2008, 22:54

Братле, 20 минути ми трябваха да прочета тоя един ред...

Ето по темата:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... A%EB%FE%F7

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... A%EB%FE%F7

Потребител
Аватар

Мнение от sniper elit » 15 Май 2008, 22:54

a ti kva kola da si kupi6

Потребител
Аватар

Мнение от sniper elit » 15 Май 2008, 22:56

shpeki написа:Ходи се научи да пишеш :(
a ti kakva kola da si kupi6 qsnoooooooooo

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 15 Май 2008, 23:04

тук се пише на кирилица колега ,а неграмотните пасат овце не карат БМВ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shpeki » 15 Май 2008, 23:07

sniper elit написа:
shpeki написа:Ходи се научи да пишеш :(
a ti kakva kola da si kupi6 qsnoooooooooo

Споко знам каква кола да си купя, ти обаче ще можеш ли да се научиш на български за първи клас :((((

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 15 Май 2008, 23:16

баси комдеията :help: къде м/у другото е Айс

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 15 Май 2008, 23:58

Стига ве !!! Как е възможно толкова глупав собственик на БМВ да съществува в тази мила родина. Регресивно без да ти дължа нищо , ще те помоля да напуснеш форума , защото от такива като тебе населението затъпява. Само докато ти прочета поста и вече съм една идея по-тъп. А да защитя тезата си пред ТЕБ , още една идея консумирам. Ако си знаеш суброгационното право , поправи ме. В хода на производството по иск с такава квалификация следва да бъде установено от една страна наличието на валидно правоотношение между “пострадалия” , т.е. ние от настъпването на събитието наречено "твоя тема" . От друга страна е необходимо да се установят обстоятелствата, породили правото на субекта , т.е. ТИ да ни занимава с неправилно и изключително неграмотно формулирани въпроси .

Просто не се сдържах.
Успех

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 16 Май 2008, 0:03

vodkarulez написа:Стига ве !!! Как е възможно толкова глупав собственик на БМВ да съществува в тази мила родина. Регресивно без да ти дължа нищо , ще те помоля да напуснеш форума , защото от такива като тебе населението затъпява. Само докато ти прочета поста и вече съм една идея по-тъп. А да защитя тезата си пред ТЕБ , още една идея консумирам. Ако си знаеш суброгационното право , поправи ме. В хода на производството по иск с такава квалификация следва да бъде установено от една страна наличието на валидно правоотношение между “пострадалия” , т.е. ние от настъпването на събитието наречено "твоя тема" . От друга страна е необходимо да се установят обстоятелствата, породили правото на субекта , т.е. ТИ да ни занимава с неправилно и изключително неграмотно формулирани въпроси .
Просто не се сдържах.
Успех

:yes:
Изображение
ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 16 Май 2008, 0:07

vodkarulez написа:Стига ве !!! Как е възможно толкова глупав собственик на БМВ да съществува в тази мила родина. Регресивно без да ти дължа нищо , ще те помоля да напуснеш форума , защото от такива като тебе населението затъпява. Само докато ти прочета поста и вече съм една идея по-тъп. А да защитя тезата си пред ТЕБ , още една идея консумирам. Ако си знаеш суброгационното право , поправи ме. В хода на производството по иск с такава квалификация следва да бъде установено от една страна наличието на валидно правоотношение между “пострадалия” , т.е. ние от настъпването на събитието наречено "твоя тема" . От друга страна е необходимо да се установят обстоятелствата, породили правото на субекта , т.е. ТИ да ни занимава с неправилно и изключително неграмотно формулирани въпроси .

Просто не се сдържах.
Успех

Лелее, евала. На това му викам аз "да дръпнеш една реч" !!! Напълно съгласен с тебе :ok:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 16 Май 2008, 0:11

Пич, най-добре продай БМВ-то и си купи буквар. Ужас. Добре, че знаците са с картини, че ще можеш да ги разбираш.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shpeki » 16 Май 2008, 0:12

Просто не се сдържах.
Успех

Хаха :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive

Мнение от vodkarulez » 16 Май 2008, 0:17

Anthony_J написа:Пич, най-добре продай БМВ-то и си купи буквар. Ужас. Добре, че знаците са с картини, че ще можеш да ги разбираш.

В Америка освен с картини са и с надписи .

Мисля , че нашия човек е отличник !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 16 Май 2008, 0:18

по темата ключ от Камор или Дару за 300 лв. :winky:

Просто не се сдържах.
Успех

ти адвокат ли ще ставаш или просто ти се налага често да комуникираш с такива :mhihi: :mhihi:

иначе като цяло съм съгласен с тебе, обаче как му се накарахте на колегата не истина просто

Следваща

Назад към E39