Смолянска АКУЛА

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

Потребител
Аватар

Смолянска АКУЛА

Мнение от Stilian_M10 » 15 Май 2008, 19:13

Здравейте на всички във форума :)
По неволя и аз станах собственик на една акула :twisted:
Горе-долу е запазена :roll: има нужда от боя но иначе вътре е запазена,двигатела е 316 и е в прилично състояние :roll: кара се само на газ и много бяга (но може и на мен така да ми се струва,защото скочих от полски фиат 126п-малкия направо на акулата),с 4-ти скорости е но както си карам на 4-та с 60 и настъпвам и много бързо ускорява :twisted: но като стигна 130 малко :roll: ми бяга предницата (вече съм дал джантите да ми ги изправят и трябва да отида и на стенд),иначе е много яка количката,супер яка возия има,просторна,няма ръжда долу,само малко по праговете е имала ама майстора от който е взех я оправил :P
Абе да ви кажа никога не са ма кефели баварците но си имам слабост към старите коли и както казах по-горе цялата работа стана по неволя,но много се влюбих в акулата,и сега се чудя дали да я боядисам и да и купя едно окачване и с тая си джанта само че да я боядисам и ще стане голяма красавица :lalala:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Май 2008, 19:19

да ти е честита и само гуми да сменяш
оправи си нещата по мотора да върви на бензин че кофти
сега съм 100% сигурен че 1/2 от хората тук ще те оплюят за тая газова ама не се връзвай, това си е твоя избор.
оправи си я на бензин и оправи боята и ще видиш колко прекрасни моменти ще имаш с нея.
просто не знам как но в тези стари автомобили има едно такова особено романтично чусто. може би защото са произвеждани с много любов (както се казваше в една реклама). :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stilian_M10 » 15 Май 2008, 19:27

_65536_kb_sec_ написа:да ти е честита и само гуми да сменяш
оправи си нещата по мотора да върви на бензин че кофти
сега съм 100% сигурен че 1/2 от хората тук ще те оплюят за тая газова ама не се връзвай, това си е твоя избор.
оправи си я на бензин и оправи боята и ще видиш колко прекрасни моменти ще имаш с нея.
просто не знам как но в тези стари автомобили има едно такова особено романтично чусто. може би защото са произвеждани с много любов (както се казваше в една реклама). :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Е сега ще стане така,че всички баварци са на 2,28 бензин,то сега ми гори 12 газ :confused: та на бензин какво ще стане :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 15 Май 2008, 19:41

ще ти кажа като закъсаш без гориво и трябва да си налееш ГАЗ в туба :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stilian_M10 » 15 Май 2008, 19:56

_65536_kb_sec_ написа:ще ти кажа като закъсаш без гориво и трябва да си налееш ГАЗ в туба :mhihi: :mhihi:

Е ама тя си има и бензин де,като закъсам копчето и карам на бензинче,ама до най-близката бензиностанция

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 15 Май 2008, 20:05

добре дошъл! хубава е количката ,почни както каза колегата от мотора , боята , джантите са жестоки не прави цигании да ги боядисваш а ги даи някъде да ги хромират/никелират както си е било оригинално , успех

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 15 Май 2008, 20:26

Браво! Много е хубава, кукличка :D Със здраве да си я караш. Изпъни я малко, удари й една хубава боица и колата ще светне. Не си единствения болен по акулите. Имал съм такава, е вярно с по-голям мотор, но и този не е за изхвърляне. Любопитното е че е с четири скорости. Много странно. Може би и да бъркам, но 320-ските само са с 4 скорости.

Дай малко снимки на моторетката и на салона.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от Stilian_M10 » 15 Май 2008, 20:40

rado_rf написа:Браво! Много е хубава, кукличка :D Със здраве да си я караш. Изпъни я малко, удари й една хубава боица и колата ще светне. Не си единствения болен по акулите. Имал съм такава, е вярно с по-голям мотор, но и този не е за изхвърляне. Любопитното е че е с четири скорости. Много странно. Може би и да бъркам, но 320-ските само са с 4 скорости.

Дай малко снимки на моторетката и на салона.

:roll: Предишния собстевеник твърди,че е внесена от германия с тая скоростна кутия и че си е с 4-ти скорости този модел.
Първо ще взема да го поизмия и ще сложа снимки и на двигателчето.

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 15 Май 2008, 21:20

честита да ти е колега :) акулката си е фабрично с 4 скорости, не се притеснявай че върви само на газ засега ;) иска малко за дооправяне, но виждам че си мераклия :winky: действай и ще чакаме резултати
п.с. квото и да ти говорят за газовата уредба - карай и да не ти пука ;)
п.с.2 ако колата е модел е 316 и е 1980та година и нагоре - мотора е 1.8 ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21 M20B25 s TURBO

Мнение от ristakis » 15 Май 2008, 21:54

честита да ти е колата 1000000 базавариини да и завартиш и имаи предвит че тия мотори са почти безсмъртни :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i

Мнение от Gecallica » 15 Май 2008, 22:01

ristakis написа:честита да ти е колата 1000000 базавариини да и завартиш и имаи предвит че тия мотори са почти безсмъртни :mhihi:
Верно си е. Моя навъртя бая километри с масло под минимума и не дава признаци на умора :mhihi:
don't stop for nothing
it's full speed or nothing
Изображение Изображение Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Stilian_M10 » 15 Май 2008, 22:11

Turbo_Ted написа:честита да ти е колега :) акулката си е фабрично с 4 скорости, не се притеснявай че върви само на газ засега ;) иска малко за дооправяне, но виждам че си мераклия :winky: действай и ще чакаме резултати

МЕРСИ МНОГО Тurbo_Ted :P
Твоето мнение ми подейства много мотивиращо :roll:
За газовата каквото и да казвате аз съм безработен студент няма как да го карам на бензин тоя звяр :confused:
Колата е модел 316 и е 1982 година,по книжка се води 1600-90 коня,защо казваш че е 1,8 :roll:

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 15 Май 2008, 22:42

Stilian_M10 написа:
Turbo_Ted написа:честита да ти е колега :) акулката си е фабрично с 4 скорости, не се притеснявай че върви само на газ засега ;) иска малко за дооправяне, но виждам че си мераклия :winky: действай и ще чакаме резултати

МЕРСИ МНОГО Тurbo_Ted :P
Твоето мнение ми подейства много мотивиращо :roll:
За газовата каквото и да казвате аз съм безработен студент няма как да го карам на бензин тоя звяр :confused:
Колата е модел 316 и е 1982 година,по книжка се води 1600-90 коня,защо казваш че е 1,8 :roll:

ако се поровиш малко из книгите ще разбереш че 316 след фейслифта е с 1.8 мотор с карбуратор, и за разлика от 318и (инжекцион) е с по-малки клапани и друга форма на буталото - наистина е 90 коня ;)

P.S. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=52227 ето ти малко инфо за е21, прочети и после ще коментираме ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 15 Май 2008, 22:45

И аз съм на мнението на Тед, че след 80-та трябва да е 1.8 въпреки че се води 316 :)

И при е30 м10б18 карб се води 316.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 16 Май 2008, 9:34

Честито! Изглежда добре акулката.
Ако не се лъжа ти си момчето със червеното Фичо дето имаше проблеми нали? Ако си ти дай на ЛС да не ти опорочавам темата.
Гледам, че пак си си останал на задното предаване :lol:

Следваща

Назад към Shark Sector