Не на безразсъдното шофиране!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 09 Май 2008, 21:54

Тоя вариант можешти, млад и стар шофиор го няма,всеки има трапката като кара хубава кола да покаже какво може и колата и тои,само че там ни е наи голямата грешка.Аз направих такава грешка и помлях 3 коли 1 бус 1 рено и моито БМВ.Общто в МПСтата имаше 7 човека от които 2 деца под 7 години,никои не беше пострадал благодарение и аз не знам на какво, бог, касмет, немога да си обесня.А лошото е че всичко стана когато настроението ми беше преповдигнато и си помислих че няма по голям шофьор от мен,белята стана барзо.Апак сам шофьор от 7години и имам над 1000000км цял живот сам зад волана и не бях допускал грешки но...Видях какво е рев на малки оплашени деца на маика и на башта които не знае каде се намира след удара,картината не беше приятна и то че нямаше пострадали,неискам да си представям какво щте е ако има и пострадали и как се обеснява на такива даца какво е станало.Та молбата ми е кам всички шофьори като давате газ мислете малко и за възмижните опасности на патя,и тогава сами преценете каде да карате барзо и каде като дядовци. все пак до някаде можем да предотвартим лошите моменти

Потребител
Аватар

Мнение от steppenwolf » 10 Май 2008, 10:32

Така, като те гледам колко грамотно пишеш се чудя как са ти дали книжка...нали вече искат диплома? :help:
От такива като теб-Бог да ни пази!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 12 Май 2008, 0:18

steppenwolf написа:Така, като те гледам колко грамотно пишеш се чудя как са ти дали книжка...нали вече искат диплома? :help:

Нито дипломата нито книжката шшш ти карат колата :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 12 Май 2008, 11:19

и аз карах като идиот до преди да смела една кола сега ве4е карам като полу идиот но не пре4а на другите.а идиоти колкото иска6 щом на паркинга на лети6тето ме подпряха не знам на къде отиваме а ве4ер на околовръсното няма спасение от идиоти,тва перник,кюстендил дупница се бригада олеле

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 12 Май 2008, 11:32

когато току що вземеш книжка всеки иска да се порадва на възможностите на колата. Има такива дето и след 10 години не им минава тоя мерак. От там стават птп-та.
Но аз лично наи се дразна като почнат некви туристи да паркират по завойте и по средата на пътя, прават некви маневри дето никога не бих си и представил за тях и прочие. А куките седят 15м по надолу и си пият кафето на лафче и не им дреме.
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 14 Май 2008, 13:45

Писна миииии... Не издържам вече от идиотски изпълнения :help:
Всеки ден някой от някъде изскача без предимство :twisted:
Бакшиш (таксиджия) аха да ме нацели, излизайки от улица без предимство, а после като се изравняваме ми се извинява... Тъпа п...а с голф 3 минава пред мен на чисто червено, а като я настигам ми се усмихва през очилата си с незнам кой диоптър :evil:
Не знам докога ще се сдържам, та колко дават за средна телесна повреда :help: :box: :ranting: :banghead:

Emotionally Unstable
Аватар
Кара: Convertible

Мнение от Бибо » 14 Май 2008, 14:01

цитат:"pistata9889"...............пак сам шофьор от 7години .......... цял живот сам зад волана .............................

бах мааму :shock: ......тогава аз трябва...... два-три живота да съм зад волана(шофьор съм от 1989г и километрите спрях да ги броя отдавна)...............иначе си прав - няма застраховани .........един миг невнимание и .......

дано скоро си оправиш колицата и нека ти бъде "обица" на ухото
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 14 Май 2008, 16:24

krilce написа:когато току що вземеш книжка всеки иска да се порадва на възможностите на колата...

-абе моя инструктор ми каза на времето най си опасен на втората година-щот тогава си мислиш,че знаеш и можеш всичко-ми прав е човека....
:lol: :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Май 2008, 18:30

според мен и опита ми човек е опасен до момента на първата катастрофа
после внимава повече 8) 8) 8)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 15 Май 2008, 11:36

Ние тук добре си дискутираме кой може, какво може и кога може, но причина номер едно за катастрофите е плачевното състояние на пътищата.

Днес излезе доклад на сметната палата по въпроса - статията в Дневник
Вместо да си чешем езиците мисля че е по-добре да покажем някакво отношение по въпроса, понеже цената на тези нарушения се измерва с човешки животи.

Ревизорите са проверили 30 договора, като са установили, че само два договора, сключени от пътните управления във Варна и Бургас, имат гаранции за поддръжка на настилките, чиито срокове са силно занижени - от 1 до 2 години.

Мислите ли че някои случайно е забравил да поиска гаранции от изпълнителите? Или че 1-2 години гаранция е нормална за път?

По празниците бях в Турция - там пътищата не са чудесни, но дупки като българските нямаше, и навсякъде ги разширяваха (вместо да кърпят дупки).

Така че наше решение си е къде и как искаме да живеем.
Предлагам следващия път като ни вдигнат глобите и отново ни предлагат да лепим стикери, или да правят картонени патрулки, да попитаме какво е направено за подобряване състоянието на пътищата.
Понеже тези пътища ги "ремонтират" с наши пари, особено след като Европа спря парите за пътища благодарение на същите тези нарушения.

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Не на безразсъдното шофиране!!!

Мнение от Huku » 16 Май 2008, 11:30

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 16 Май 2008, 14:52

Diavolo написа:Писна миииии... Не издържам вече от идиотски изпълнения :help:
Всеки ден някой от някъде изскача без предимство :twisted:
Бакшиш (таксиджия) аха да ме нацели, излизайки от улица без предимство, а после като се изравняваме ми се извинява... Тъпа п...а с голф 3 минава пред мен на чисто червено, а като я настигам ми се усмихва през очилата си с незнам кой диоптър :evil:
Не знам докога ще се сдържам, та колко дават за средна телесна повреда :help: :box: :ranting: :banghead:

Колега нямам идея как те е засякъл бакшиша, само ще те съветвам да обърнеш внимание дали бакшиша или който и да е в малката уличка без предимство има видимост. На доста места идващите от малките улички нямат никаква видимост от паркирали коли, при това положение ти не трябва да се чувстваш неуязвим щом си с предимство, ами би трябвало да намалиш, за да се избегнат евентуални инциденти.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от юли » 29 Юни 2008, 12:37

steppenwolf написа:Така, като те гледам колко грамотно пишеш се чудя как са ти дали книжка...нали вече искат диплома? :help:
:D .Aбе ти "Й" за нищо го нямаш.

Предишна

Назад към Основен Форум