Забранено ли е карането ..
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
mitak_o написа:ludiqdancho написа:Да аз лично изгорях с 20кинта на ръка.![]()
![]()
![]()
защото си бил бос BOSSс джапанки може да се подхлъзнеш примерно , ама бос
с джапанки пак е забранено

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
За българия не знам, но ако в Австралия забранят карането с джапанки, ще си избият бюджета за цялата година само от такива глоби. Там джапанката е универсална обувка, за дискотека, за ресторант, за плаж, бе за всичко.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ами моето скромно мнение за каране бос или с джапанки е, че е адски неудобно. Но аз карам с едни обувки, които редовно си ги подпетявам. И кво, създавам по-малка опасност за движението? Мисля, че не. Но пък не знам от къде са измислили тази забрана. В Закона за движението по пътищата няма думи като джапанки, чехли и сандали. Повярвайте ми, току що го проверих в "Апис". Така че като ви спрат и ви поискат 20 лв. за това че карате по джапанки, поискайте(естествено без да се дървите не полицая) да ви покажат къде в Закона за движението по пътищата пише, че не може да карате по джапанки или особено бос (това го срещнах в Закона само каот част от думата "оБОСобено"). А ако все пак решат да ви глобят за това, ами поискайте да ви напишат акт (имате такова право, особено ако не сте съгласни с глобата, която ви налагат) и после обжалвайте акта първо в КАТ, а ако не мине и пред съда.

- vaskoto1
- кандидат ентусиаст
-
що се касае за 20тачката те подкрепям напълно.
ама мисля от друга страна че карането с джапанки или бос си е опасно...
колко ми са се заплитали в педалите...мани мани. добре че никога не се е случвало в по кофти ситуация ...
а е и гот като ти падне от крака-от лиготия щото на дълго няма какво да си правиш единия крак-и като се заглави под спирачката или съединителя.
а като си бос и ти се препотят малко ходилата ставаш майстор на меча да задържиш педалите-веселба отвсякъде...
не съм фен на тия работи-наиграх се.
ама мисля от друга страна че карането с джапанки или бос си е опасно...
колко ми са се заплитали в педалите...мани мани. добре че никога не се е случвало в по кофти ситуация ...
а е и гот като ти падне от крака-от лиготия щото на дълго няма какво да си правиш единия крак-и като се заглави под спирачката или съединителя.
а като си бос и ти се препотят малко ходилата ставаш майстор на меча да задържиш педалите-веселба отвсякъде...
не съм фен на тия работи-наиграх се.
- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
TheBoss написа: Повярвайте ми, току що го проверих в "Апис". Така че като ви спрат и ви поискат 20 лв. за това че карате по джапанки, поискайте(естествено без да се дървите не полицая) да ви покажат къде в Закона за движението по пътищата пише, че не може да карате по джапанки или особено бос .
Да ама като нямаш аптечка,пожарогасител,триъгълник и др. даваш дваистак и бягаш

Наскоро приеха добавка в ЗДП че не може да се кара с чехли и подобни обувки. Джапанките спадат към тях. Обаче за бос никъде нищо не пише а и отделно аз лично в последно време карам бос щото хода с едни японки и е доста удобно се убеждавам за пореден път.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Абе къде го видя това бре
Последното изменение на ЗДП е от 23.01.2004 год. (според Апис, който го ползват в Народно събрание) И там никъде няма обувки, джапанки, сандали и всичко свързано с крака

Последното изменение на ЗДП е от 23.01.2004 год. (според Апис, който го ползват в Народно събрание) И там никъде няма обувки, джапанки, сандали и всичко свързано с крака

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2