питане за рейка-Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
питане за рейка-Е39
Колеги здравеите имам едно питане, ниакои знае ли рейка от Е60 дали става за Е39 Заштото сам я намерил 4исто нова а моита е разбита за смиана
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
не е като да нямат разлика, но това като го гледам на картинка
е39
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=10
е60
е39
е60
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
ICE написа:А защо не дадещ 2200лв за нова и да приключиш с проблемите за един цял живот?
Да не е паднала цената в Дару или това не е от Дару???
- ICE
- Ледения
-
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
ICE написа:А защо не дадеш 2200лв за нова и да приключиш с проблемите за един цял живот?
ебати въпроса

На кола за 10-12к средна пазарна цена.. Може би защото не смята човека да я кара цял един живот тази кола

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
естествено виж ако колата ти струва 30-40 да ама за 10-12 .. освен ако колата не си я оставяш за цял живот
за Е класа 2005-та е 4000
за Е класа 2005-та е 4000

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Бреййй, що така говорите бе хора, нали после ще я продадете тая кола на някой човецец и той да и се радва
Колите ни може да са 10-11 годишни, но моделът е до 2003-та и частите са на цени като за 5 годишна кола, няма как
Понеже още преди да купя моята 39-ка, знаех че слабото им място е рейката и доста се интересувам, как се решава този проблем.Рециклирането за мен е глупост и са си пари хвърлени на вятъра.Даваш 250лв и караш 10-15хил км и пак наново.Рецилкирането се състои само в подмяна на уплутнения.Да, ама на рейката не и се разбиват уплътненията, ами си заминава червяка и ролката (може и да бъркам наименованията) и при такова рециклиране просто се прикрива за малко проблема.
Има и някакви, дето ги внасят рециклирани от Германия на цена 500лв, за тях казват, че освен че са сменени уплътненията, червяка е наварен, което звучи добре, но нямам наблюдения за тях.Поне нямам приятели, които да са слагали такава.Ако някой знае нещо за Германските рециклажи, нека сподели
Лошото при рейката е, че трудно се диагностицира.Сменяш сума ти и неща по предницата, докато установиш, че няма как да е друго
Както и да е, аз лично не бих рискувал с такъв важен елемент от окачването на колата и като и дойде времето на моята, ще я сменя в оторизирания сервиз с гаранция.Все пак всеки е бил на ясно, че като си купува лускозна марка кола, частите няма да са като на VW

Колите ни може да са 10-11 годишни, но моделът е до 2003-та и частите са на цени като за 5 годишна кола, няма как

Понеже още преди да купя моята 39-ка, знаех че слабото им място е рейката и доста се интересувам, как се решава този проблем.Рециклирането за мен е глупост и са си пари хвърлени на вятъра.Даваш 250лв и караш 10-15хил км и пак наново.Рецилкирането се състои само в подмяна на уплутнения.Да, ама на рейката не и се разбиват уплътненията, ами си заминава червяка и ролката (може и да бъркам наименованията) и при такова рециклиране просто се прикрива за малко проблема.
Има и някакви, дето ги внасят рециклирани от Германия на цена 500лв, за тях казват, че освен че са сменени уплътненията, червяка е наварен, което звучи добре, но нямам наблюдения за тях.Поне нямам приятели, които да са слагали такава.Ако някой знае нещо за Германските рециклажи, нека сподели

Лошото при рейката е, че трудно се диагностицира.Сменяш сума ти и неща по предницата, докато установиш, че няма как да е друго

Както и да е, аз лично не бих рискувал с такъв важен елемент от окачването на колата и като и дойде времето на моята, ще я сменя в оторизирания сервиз с гаранция.Все пак всеки е бил на ясно, че като си купува лускозна марка кола, частите няма да са като на VW

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ами не знам вие какво мислите ама сте си купили БМВ 5-та серия
Като ви е скъпо купете си лагерни колички бре
Тва било скъпо, онова. Тва всяка втора тема що е скъпо. Ми щото
българина няма пари ма са прай на гъзар. Със 500 лева кирлива заплата
ходи ми пуши цигари и пие кафета за 150 лева на месец. Тва ако не е
българско безумие не знам ко е
Ай сиктир.
Гъзарията тука в тая държава си ебало мамата
:Аман
P.S. Извинявам се че точно в тая тема го написах ма вече ми дойде до гуша
Aaaa. Отделно в от чужбина може да са намери за 1500 че и по малко.
Гледал я бях оригинална за около 800 долара преди
от модераторския екип:
Придържайте се към добрия тон или мненията Ви ще бъдат изтривани без предупреждение!
ПЪРВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!

Като ви е скъпо купете си лагерни колички бре

Тва било скъпо, онова. Тва всяка втора тема що е скъпо. Ми щото
българина няма пари ма са прай на гъзар. Със 500 лева кирлива заплата
ходи ми пуши цигари и пие кафета за 150 лева на месец. Тва ако не е
българско безумие не знам ко е

Гъзарията тука в тая държава си ебало мамата

P.S. Извинявам се че точно в тая тема го написах ма вече ми дойде до гуша

Aaaa. Отделно в от чужбина може да са намери за 1500 че и по малко.
Гледал я бях оригинална за около 800 долара преди

от модераторския екип:
Придържайте се към добрия тон или мненията Ви ще бъдат изтривани без предупреждение!
ПЪРВО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
По принцип си прав,ама нали знаеш че всеки гледа да мине възможно най евтино,все пак не става дума за 50-100 лева разлика
Ще я рециклира един път,втори път и накрая ще не ще,се купува нова рейка или се продава колата

Ще я рециклира един път,втори път и накрая ще не ще,се купува нова рейка или се продава колата

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
В рециклирането няма никаква полза. Преди карах едина Ц класа на която поне три пъти я бях рециклирал и ефекта беше почти нулев....
Относно наваряването на гребена, също е глупост... не за друго а защото като се навари гребена в нормално състояние е добре, но като започнеш да въртиш и затяга волана. Поне така знам от майстори...
За това варианта е да направиме една масова покупка на 5 6 рейки, да ни се вържат по-добра цена
Относно наваряването на гребена, също е глупост... не за друго а защото като се навари гребена в нормално състояние е добре, но като започнеш да въртиш и затяга волана. Поне така знам от майстори...
За това варианта е да направиме една масова покупка на 5 6 рейки, да ни се вържат по-добра цена

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ICE
- Ледения
-
zAcK, по принцип си прав, но това не е начина да го кажеш!
Giorceto, и ти си прав, от рециклаш освен, че ниющо не става, ами можеш и да катастрофираш някъде.
Затова попитах колегата, от какви подбуди иска ТОЧНО да рециклира колата...
Успех!
Giorceto, и ти си прав, от рециклаш освен, че ниющо не става, ами можеш и да катастрофираш някъде.
Затова попитах колегата, от какви подбуди иска ТОЧНО да рециклира колата...
Успех!

- vlindos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i '97
14 мнения
• Страница 1 от 1