Сондажжжжж

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

С какво гориво караме..

Бензин
80
70%
Нафта (имам си дизелов автомобил)
7
6%
Газ
10
9%
Газ и бензин (като ми е широко около врата огаждам на мотора)
17
15%

Общо гласове : 114
автомобилен поклонник
Аватар

Сондажжжжж

Мнение от Turturelo » 09 Авг 2004, 16:49

Така и така сме се събрали доста хора ми хрумна идеята да направим малко социологическо проучване кой с какво гориво "храни" автомобила си ..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 09 Авг 2004, 16:56

Бензин за сега и се замислям за газ. Но съм на принципа, че не се правят никакви модификации преди всичко да заработи както трябва...

п.с. бях пускал тази анкета в е30, но нямаше особен успех ;(
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540i

Мнение от SLY » 10 Авг 2004, 0:20

Имам и дизел имам и бензин, но 95H ме радва повече като карам, иначе нафтата си е икономийка :lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от batDancho » 10 Авг 2004, 7:57

Газ. . .
Отначало мислех да махам газовата, но като съставих уравнението 500 км = 30 лева, оставям я.
Компютърът е универсален усилвател.
Той прави умния по-умен и глупавия - по-глупав.
Той прави не това, което искаш да прави, а това, което си му казал да прави.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 10 Авг 2004, 9:27

Моето газово е на сигурно място в гаража...карам си само на бензин.
Имам си принцип: Когато едно нещо работи перфектно - НЕ ГО ПИПАЙ!!!

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 10 Авг 2004, 10:03

Benzin, газта е издевателство над колата! Дизелаааа...............хммм 330D не бих отказал :D :D :D
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 10 Авг 2004, 12:35

е пък и на това измъчено моторче да му сложа газ,и ще трябва да спра и да го бутам вече :oops:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 12 Авг 2004, 11:34

Не ми дава сърце да сложа газ, въпреки,че цената на бензина започва да ме задушава вече :( А по всичко личи,че до края на годината бензина може да стигне и 2лв. И може би сега е момента да напиша нещо, което не веднъж съм лансирал по сбирките. Нека помислим как можем да си вземем една цистерна 95Н на заводски цени (поне 30% по-евтино)! Не е казано да стане утре, но сме доста хора тук и мисля,че ще излязат добри идеи. И възможни за реализиране. 8) А иначе следващото ми БМВ (някой ден, дай Боже) със сигурност ще е xxxd :twisted: Бензина просто вече няма предимства... според мен, разбира се :idea:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ludiqdancho » 12 Авг 2004, 12:28

Не съм твърде богат че да си позволявам евтини работи. :twisted:
Газта си е икономиика ама мойто мнение е :puke:
Дизел не съм карал много :dunno:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 12 Авг 2004, 19:17

Момчета, вчера видях един дебитомер след като газта е гръмнала в гумения маншон. И въпреки че има кихалка, която е сложена точно където и е мястото, резултатът беше едно на нула в полза на газта. И сега- нов дебитомер. Е, не. Мерси. Да не говориме,че на М50 и колекторите са пластмасови. Много скъпо ще ми дойде. :(
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 12 Авг 2004, 19:30

Значи е36-ците са 316и и 318тдс, като цяло на 16-ката май няма много смисъл от газ, тя така и така не харчи много а и ако убиеш още малко от и без това малкото коне... :puke: Виж, едно време карах е34 525тдс и оттогава съм фен на печките. Сега като гледам 318тдс - ми кво да ви кажа, 5/100, хич не е зле, дрифтва като звяр. Сравнявайки и другите коли които карам, май дизела е най доброто. Макар че ако си купувам лична кола някой ден ще е бензин със сигурност или ако е дизел поне 2.5 за е36 да кажем.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 12 Авг 2004, 22:25

До сега 95 лукойл .... от скоро ОМВ 100 - доста добре върви а съм приготвил ТОП СИКРЕТ 110 за специални случаи ......... :twisted: иначееееее НАФТААААААААААААААААААААААААААААА
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
Мечтае да кара: 612

Мнение от KoolyO » 13 Авг 2004, 3:26

Е хубаво, бензин!
И аз карам на бензин. До сега не съм карал кола със нещо различно (имам в предвид собствена).
Но като отида на бензиностанцията и сипя 7л за 10 лева и като си помисля, как днес един приятел е сипал за 10 лева близо 15 литра газ, направо :maad: :banghead:
Та така. Както казва Alx "случайна мисъл" :idea:
Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 13 Авг 2004, 8:44

Замисли се че арабите слагат 80л бензин за 5$ .... утре може и да видим облечен с чаршаф ...
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 13 Авг 2004, 12:08

Lion написа:Нека помислим как можем да си вземем една цистерна 95Н на заводски цени (поне 30% по-евтино)! Не е казано да стане утре, но сме доста хора тук и мисля,че ще излязат добри идеи. И възможни за реализиране.

Аз съм навит да си вземем една цистерна 98 :D Ако трябва ще ходя пеш, но НИКОГА няма да накажа автомобила си да върви с газ. Поне не и докато той е БМВ. Може би ако беше някой голф щях и с фекалии да пробвам дали върви.
човек се учи докато е жив...

Следваща

Назад към Основен Форум