дървени или алуминиеви лаисни ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Anthony_J написа:На мен лично и двете не ми харесват. Гадна пластмаса. Ама нямаме избор.
Имаме избор Anthony !!! моята си е баш с алуминиум , но за съжаление страшно лесно се драска и като цяло трябва се пази много !!! Само със пръстена си от отваряне и затваряне на вратата лайсната съм е направил на кучешки кокал , т.е. стои като наръбана.
Колкото до въпроса на колегата , със сивите излгежда малко по- екстравагантно . Иначе бежов салон и махагон си е класика в жанра , но пък е много тривиално. Та според мен ако искаш да бъдеш различен и ти харесва комбинацията със сивите лайсни , няма какво да се колебаеш.
Това е често срещано интериорно решение при Е90.

Чакам резултата !!!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
@vodkarulez,
Ми не знам, братче. Аз говорех за Е39. Явно в Е60 / Е90 използват истински материали. За Е39 въобще не знам и за какво наричаме тази лъскава, пластмасова цигания - махагон? Или платсмасовият алуминий? Разглеждах внимателно интериора на един Джагуар от средата на 80-те години и истинското дърво има съвсем друга визия. Предишната ми Е39 520 беше тъмносиня и всички вътрешни лайстни бяха в този цвят (може и черно да си били, не помня). Много по-стилно ми изглеждаше. Все пак всичко е въпрос на вкус. Пък и може да съм намразил така нареченият махагон от любимата на всички роми кола - Мерцедес 124-ка. Там яко го блъскаха. И аз бих посъветвал колегата BMW-Е39 да си остави алуминиевите. До колкото си спомням той сам си ги прави и положи доста усилия.
Ми не знам, братче. Аз говорех за Е39. Явно в Е60 / Е90 използват истински материали. За Е39 въобще не знам и за какво наричаме тази лъскава, пластмасова цигания - махагон? Или платсмасовият алуминий? Разглеждах внимателно интериора на един Джагуар от средата на 80-те години и истинското дърво има съвсем друга визия. Предишната ми Е39 520 беше тъмносиня и всички вътрешни лайстни бяха в този цвят (може и черно да си били, не помня). Много по-стилно ми изглеждаше. Все пак всичко е въпрос на вкус. Пък и може да съм намразил така нареченият махагон от любимата на всички роми кола - Мерцедес 124-ка. Там яко го блъскаха. И аз бих посъветвал колегата BMW-Е39 да си остави алуминиевите. До колкото си спомням той сам си ги прави и положи доста усилия.
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
BMW-E39 написа:добре до тук 5:0 за махагона ! а няма ли да е яко ако направя махагоновите лаисни черни ? черени + черен лак и ще блести хм ?
знае ли човек
5:0 за махагона
черни
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
- vodkarulez
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW G80 M3 Competition xDrive
Anthony_J написа:@vodkarulez,
Ми не знам, братче. Аз говорех за Е39. Явно в Е60 / Е90 използват истински материали. Пък и може да съм намразил така нареченият махагон от любимата на всички роми кола - Мерцедес 124-ка. Там яко го блъскаха. И аз бих посъветвал колегата BMW-Е39 да си остави алуминиевите. До колкото си спомням той сам си ги прави и положи доста усилия.
Абсолютно си прав за 124-ката !!! Колкото до Е60 и Е90 , не приятелю като цяло интериорното изпъление е пъти по-лошо от към качество на материалите в сравнение с Е39 . Тези лайсни са просто допълнителна екстра и естествено струва един куп пари. Иначе за алуминиевите лайсни на колегата сме със сходно мислене.

Предполагам , че никой не е успял да види снимката , която съм закачил . Проблема се състои във временото пренатоварване на сървъра data.bg !!! Иначе имаше върху какво да се разсъждава.
Последна промяна vodkarulez на 12 Май 2008, 23:06, променена общо 1 път
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
И аз да кажа, махагоновите в твоя случй са по добри (според мен). Иначе много ме дразни, но на тази кожа и стои по добре. Сивите са супер, но не се връзват цветово
- alnik
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525d Combi
Здравей, колега,
според мен при това изпълнение, махагона пасва по-добре цветово. По принцип и мен махагона ме дразни, но в дадения случай май се вързва по-добре. Мойте по принцип са черни, но тя колата цялата е черна и отвън и отвътре.
Махагона е добре при бежева кожа.
Поздрави.
според мен при това изпълнение, махагона пасва по-добре цветово. По принцип и мен махагона ме дразни, но в дадения случай май се вързва по-добре. Мойте по принцип са черни, но тя колата цялата е черна и отвън и отвътре.
Махагона е добре при бежева кожа.
Поздрави.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
@ vodkarulez, аз я видях снимката и много ми хареса как стои алуминият на светлата кожа.
Кво да се прави, ние си изсякохме горите и продаваме дървесината на безценица за да може после да ни взимат маса пари за няколко летвички в колите
Но в повечето случаи ги заместват с пластмаса.
Кво да се прави, ние си изсякохме горите и продаваме дървесината на безценица за да може после да ни взимат маса пари за няколко летвички в колите

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
мерси колеги
резултатите са
13 махагон 3 алуминии
bmwmania ти с кои махагон си бе брат ? тоя жълтия или тъмния
даи 50 кинта си избием матерялите поне да не говориме за ядовете
резултатите са
13 махагон 3 алуминии

bmwmania ти с кои махагон си бе брат ? тоя жълтия или тъмния
даи 50 кинта си избием матерялите поне да не говориме за ядовете

- Jordandim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-39 520i
- Мечтае да кара: M5-E39
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Jordandim написа:Махагона братле...просто стой по-хубаво...на този интериор!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Аз съм за алум. по екстравагантно седи,а за махагона ми е отвратителен с каквато и кожа да е...прсотоо това даже незнам кой изобщо го е измислил (лично мнение)
П.П. влез в е46 showroom-а да видиш стъклата с 50% затъмнени
П.П. влез в е46 showroom-а да видиш стъклата с 50% затъмнени
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3