Има ли фенове на МЪСЪЛКАРИТЕ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 07 Май 2008, 0:26

продава ли се?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 07 Май 2008, 1:36

Overburner - NX написа:Да не се хваля,но един приятел на село имат корвет ц4 със ел таблото,синя кожа,5.8л tuned sport injection,7ск с crossover,450hp и така и така не го е палил пред мен :confused: не го е изкарвал от 7-8 години.
снимката я нямам вече,помня че съм я качвал тука в една друга тема.

на 280 се появявал скелет на таблото,аз викам то само 30мин ти трябват да умерш,вътре миричше на мухъл.иначе вета е таргичка,бял абе мн тарикатски.

:shock: Е той е станал на нищо сигурно :( , що не го продаде верно?

7ск с crossover - какво точно значи тва? 7 степенна ръчна кутия с няква екстра ли? Какво прави тоя кросоувър? Да не е с torque converter от автоматик вместо съединител :mhihi: Ама сериозно, ако тва нещо е с 2 педала бих проявил интерес. Аз търся автоматик принципно.

А м/у другото мислех, че са ограничени до 140км/час, може би този щото е някав спешъл едишън не е. Като гледах снимки на тия табла и на всичките пишеше 140, милите 80 някъде. А и Fiero-то като излиза същата година и то е до 140км. Предполагам някакъв закон е имало. А тва със скелета е маса яко :mhihi:
We love you Ronnie!

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 08 Май 2008, 9:39

Работи катотрактор
върви на зла гад
мотора не се събира под капака
гумите заминават за части от секундата.......
всеки завой е истинско приключение
е как да не обичаш такава кола :twisted:

пп: по темата
ето един сайт който си заслужава да се види
http://www.vintageamericancars.it/index ... &offset=10

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 09 Май 2008, 18:03

Exy написа:
Overburner - NX написа:Да не се хваля,но един приятел на село имат корвет ц4 със ел таблото,синя кожа,5.8л tuned sport injection,7ск с crossover,450hp и така и така не го е палил пред мен :confused: не го е изкарвал от 7-8 години.
снимката я нямам вече,помня че съм я качвал тука в една друга тема.

на 280 се появявал скелет на таблото,аз викам то само 30мин ти трябват да умерш,вътре миричше на мухъл.иначе вета е таргичка,бял абе мн тарикатски.

:shock: Е той е станал на нищо сигурно :( , що не го продаде верно?

7ск с crossover - какво точно значи тва? 7 степенна ръчна кутия с няква екстра ли? Какво прави тоя кросоувър? Да не е с torque converter от автоматик вместо съединител :mhihi: Ама сериозно, ако тва нещо е с 2 педала бих проявил интерес. Аз търся автоматик принципно.

А м/у другото мислех, че са ограничени до 140км/час, може би този щото е някав спешъл едишън не е. Като гледах снимки на тия табла и на всичките пишеше 140, милите 80 някъде. А и Fiero-то като излиза същата година и то е до 140км. Предполагам някакъв закон е имало. А тва със скелета е маса яко :mhihi:

Кросоувър означава,че от 4та ск нагоре лоста се вдига и ръгаш на трета или там която е ,ама дефакто е пета.
Не е ограничен до никаква скорост,да специален е.И е доста запазен.Нищо му няма ,като нов си е,само дето няма радио.
_65536_kb_sec_ написа:продава ли се?

Не.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Май 2008, 11:18

Exy написа:Те тва са истинските коли! По-хубав звук от този на американския клокочещ веосмак никде не можеш да чуеш! До мойта ис-ка веднъж спря един Вет Ц4... въпреки че е купе, мойта изглейдаше кат някво семейно комби :mhihi: Абе голяма мания са тия машини. На C4 старото електронното табло е уникално просто. А като отвориш предния капак как остава без калници... Ц4 ми е може би най-любимата кола, наравно горе-долу с Е31цата. А ето това е според мен най-красивата кола, правена някога:

Не случайно преди 20-на години са решили да направят от тази кола Бат-мобила :mhihi:
Never mistake motion for action...

Предишна

Назад към Извън Темата