Една мечта за е30 ....... на парче.....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
Една мечта за е30 ....... на парче.....
Имам си аз една мечта.......да зема да приключа тая скапана бръкма.......
Колегитееее вече че ми се кара та ми се вие ,като на гладен циганин пред месарница................
Запчнах аз с едно м40 което си купих от един от колегите от форума .
Чесно да си призная ,не ми хареса грам сигурно щото предишното ми беше 323.
Минах си на вариянта м50б20 ,щото е сигурен и що годе здрав и добре познат на пазара за части .
Добре обаче и той не ми харесва като идея за вървеж, но за 325 нямше пара. (това ше излезе гаранция по скъпо)
Сега се мисли друго ама е тайна
(пак рефинансирам кредита)........
Последва дифче с шпер 4.45 ,хидравлика от е36 ,която също още немога да се преборя да сложа рекаро салон ,
наставки ,прагове споилерче (всичко от е30) пустите бели мигачи , м-тех 1 волан джанти фланци фтулки ,
няколко чифта гуми
2х12-ски на пайнер ,усилователчета плеъри и много друго седи по кашоните из нас .
И ми остана да во спомена чи искам предница да стегна и боя нова да направя , но засега все още се боря с моторя.
И ако си мислите че това е скъпо удоволствие ,просто вижте някоя от темите на Яворчо ,как ни забива в земята усилено.
Ето малко снимки от както я купих до сега......
Е така горе долу трябва да изглежда някой ден
после както споменах и салона не харесах ,затова боцнах рекарото ....

Колегитееее вече че ми се кара та ми се вие ,като на гладен циганин пред месарница................
Запчнах аз с едно м40 което си купих от един от колегите от форума .
Чесно да си призная ,не ми хареса грам сигурно щото предишното ми беше 323.

Минах си на вариянта м50б20 ,щото е сигурен и що годе здрав и добре познат на пазара за части .
Добре обаче и той не ми харесва като идея за вървеж, но за 325 нямше пара. (това ше излезе гаранция по скъпо)
Сега се мисли друго ама е тайна

Последва дифче с шпер 4.45 ,хидравлика от е36 ,която също още немога да се преборя да сложа рекаро салон ,
наставки ,прагове споилерче (всичко от е30) пустите бели мигачи , м-тех 1 волан джанти фланци фтулки ,
няколко чифта гуми

И ми остана да во спомена чи искам предница да стегна и боя нова да направя , но засега все още се боря с моторя.
И ако си мислите че това е скъпо удоволствие ,просто вижте някоя от темите на Яворчо ,как ни забива в земята усилено.
Ето малко снимки от както я купих до сега......

Е така горе долу трябва да изглежда някой ден

после както споменах и салона не харесах ,затова боцнах рекарото ....

Последна промяна Shondy на 29 Сеп 2008, 20:06, променена общо 21 пъти

go4et0o написа:Много яко готина колица а джантите са супер тва са ми любимите тия джанти варвят на всяка кола
само да те питам как сменяш скоростите![]()
![]()
![]()
с поглед колега

Последна промяна Shondy на 10 Май 2008, 0:06, променена общо 2 пъти

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
таз е кат на флийнстоунgo4et0o написа:Много яко готина колица а джантите са супер тва са ми любимите тия джанти варвят на всяка кола
![]()
![]()

Re: ..
bavareca_86 написа:таз е кат на флийнстоунgo4et0o написа:Много яко готина колица а джантите са супер тва са ми любимите тия джанти варвят на всяка кола
![]()
![]()
не това ми беше флинстоуна ,с нея си прибирах снега в купето

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
- zoomer
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328iT 88' e46 328Ci
- Мечтае да кара: e24 M635CSI
Колега не се лъжи да си земаш такъв турбо кит от ebay отзивите от тях ся доста лоши - колекторите се пръскат, а турбините не държат бууст. Абе ако не смяташ да го надуваш много много ще ти свърши работа, но обмисли и варианта да си го събереш сам, няма да ти излезе много по-скъпо.
- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
zoomer написа:Колега не се лъжи да си земаш такъв турбо кит от ebay отзивите от тях ся доста лоши - колекторите се пръскат, а турбините не държат бууст. Абе ако не смяташ да го надуваш много много ще ти свърши работа, но обмисли и варианта да си го събереш сам, няма да ти излезе много по-скъпо.
и на мене ми се върти нещо от сорта из главата ,но ако започна да събирам ще се излакомя ,много съм алчен и ще спра около 600-те коня .

ного ми се иска да имам шестак дето да оди до 9х оборота.