Къде да са сбирките в София
Модератори: mitaka7, Общи модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- La4u
- The last M40 driver
-
- Кара: e31-1 и е31+1
!!Asen_X написа:madpetio написа:Глас за Дунев...даже ако говорим нещо с Дунев можем сигурно да се уреди офицялната среща да е постоянна там. Всяка четвъртък вечер завадението му да е Резерве за БМВ Клуб България и има сигурна консумация от нас????
Пеца, това предложение си е най-добрата оферта дотука. Ще замислим нещо да говорим с него за да си е всичко както си пише в дебелите книги![]()
Ти направо по чехли можеш да дойдеш
и аз съм същия за чехлите

(<OO \ (||||)(||||) / OO>)
А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
racing_fan написа:Накрая налазихме с колите, ама малкоСигурно ще има клипчета.
Преди 2-3 години като бачках на картинга си спомням като идвахте, ама толкоз много коли като сега не бях виждал... и двата паркинга се напълниха. Другия път може направо от вътрешния паркинг да почнем ако пак има толкова коли.
![]()
![]()
Супер беше.
Беше много яко! Аз ти благодаря че ни пусна на пистата да покараме! Ако сме създали някакви проблеми свиркай ще ги оправим заедно! Ако трябва ще измислим нещо да те оневиним

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- racing_fan
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Nissan
- Мечтае да кара: Twin Supercharged E92 M3
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5