Проблем със заден ляв прозорец
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със заден ляв прозорец
Имам следния проблем заден ляв прозорец, просто не работи нито от командите при шофьора нито отзад. Като натисна например да се сваля се чува леко щракане при бушоните в жабката. Бушон ли е изгърмял и ако е така ми кажете дали мога да се справя сам или трябва да отида на сервиз. 

Ride To Live,Live To Ride
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Колега и аз имам буквално същия проблем.Гледах бушохите:точно 3 броя по 30 ампера,но и 3те си бяха наред.Другаде ни е проблема.За съжаление ще ходя при електричар може би в понеделник.Ако има развитие ще пиша.Ако успееш да решиш проблема по-рано моля сподели.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... ht=#878007
Виж в тази тема.Най-отдолу сум написал как си реших проблема.
- Dozo
- младши ентусиаст
-
mladen4o написа:http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=878007&highlight=#878007
www.mikrondocev.com
Току що се връщам от този сервиз. Сега всичко е наред. За съжаление Мануел при мен се оказа изгорял мотор който сваля джама. Но там имаха/не нов разбира се/ и го смениха. И сега идва по-интересното: докато си говорихме с маисторчето реших да отворя другия заден прозорец. Ядец! Свали се до половината и си остана там. Слава богу оказа се, че са се счупили плъзгачите. И аиде почваме и него. Цялата работа ми излезе 170лв и около 4 часа висене. Все пак им хванах обедната почивка. За смяната на разваления мотор с отремонтиран 95 лв. С ремонта и на другия прозорец-190, като ми направиха 20лв. отстъпка. Издадоха ми и гаранция за 1 година. Доволен съм.
Последна промяна Dozo на 09 Май 2008, 16:56, променена общо 4 пъти
- Dozo
- младши ентусиаст
-
Колега в горепосочения сервиз правят всякакви жила.И те си ги сменят.Но се съмнявам,че имат офис във Варна.Егати 500 лв.Ти ме разби.hellbull написа:при мен механизма за повдигане на прозореца си е заминал в смисал жилото се е накъсало и стана 2 месеца не мога да си намеря.
има ги нови ама са 500 лева и това е само за жила без моторчето

- rumentanka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е91
- Детайли за колата: 143 к.с. 2009г.
И при мене беше така само че на преден ляв прозорец- Оказа се електомоторчето-едната четка се беше износила и не правеше контакт
10 мнения
• Страница 1 от 1