За бога ...какво става тук ??

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 90 e30 IS
Мечтае да кара: 320IS

За бога ...какво става тук ??

Мнение от Ramunasz » 08 Май 2008, 22:20

...не ми е работа да се бъркам на хората в работите ама не мога да не отбележа че тва вече е безумие...тва за 9200 тряя да има реактивен двигател и да ми готви и чисти в нас...
http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
според мен за 10к ..ще отида до завода на бмв у германия и ще ги накарам да ми направят една чисто нова..с климатик и да лови дисковери на арабски...
нещо напоследък хората маи полудявата...и е30ките с некви безумни цени са и е21ците...
тва ми е личното мнение...не искам да обидя никой

ПС:на STR бавареца....който несъмнено е доста поддържан ...и дето джантите са по 500 евро ли колко бяха там..пак 9.2к ... :shock:

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 08 Май 2008, 22:35

Баце нощо се невиди а нема секи да пусне смс за да е гледа мисли как да стане.
А по темата ако ти искарам една от парафина на 30000км и ти искам за нея 10000еуро пак ли ша са ного.
Всеки влак си има пътници кат ти са ного не купуваи, търси по здрава и по евтинка.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ramunasz » 08 Май 2008, 22:47

не мога да се оправя със снимките...прекалено са големи да ги кача в галерията ми а пък линковете от мобиле.бг са некви странни...

ми незнам колко са ми много,ама аз мойта я зех за 700 със доста забележки ама купих още 2 коли за донори за още 700 като в момента имам сичко нужно да си направя доста добра колица...имам и доста нови части макар че сигурно няма да стане същото като да е на 10 000 км колата и да е карана 1 път годишно от бабичка инвалид..
....бе незнам...няма смисъл да споря...просто ми се струва че толкова пари за 30 годишна кола ..колкото и да съм фен на е21ците не бих дал...тва ми е личното мнение...сигурно не съм толкова запален фен колкото вас...

Все пак секи се разполага според чергата си...явно мойта не се простира толкова далече че да дам 10к за е21ца...за тия пари бих си взел и другите 2 мечтани от мен коли ...манта и капри че и ще останат

Потребител
Аватар

Мнение от Stilian_M10 » 09 Май 2008, 15:42

Ramunasz написа:Все пак секи се разполага според чергата си...явно мойта не се простира толкова далече че да дам 10к за е21ца...за тия пари бих си взел и другите 2 мечтани от мен коли ...манта и капри че и ще останат

:P :P :P :bchug: Брат с теб трябва да се запознаем :twisted: и аз от 2 седмици вече съм горд собственик на Е21-ца по неволя но също така много си мечтая за Манта или Капри.
Няма как да не знаеш тази :arrow: http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
НАПРАВО ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД :bowdown:
Да те попитам намират ли се части за Е21-ца моята е 82 година М10B16,има ли някакъв магазин по София или морга за втора употреба части,защото ми се иска да сменя предните амортисьори че не ми вдъхват доверие :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i

Мнение от Gecallica » 09 Май 2008, 20:48

Stilian_M10 написа:
Ramunasz написа:Все пак секи се разполага според чергата си...явно мойта не се простира толкова далече че да дам 10к за е21ца...за тия пари бих си взел и другите 2 мечтани от мен коли ...манта и капри че и ще останат

:P :P :P :bchug: Брат с теб трябва да се запознаем :twisted: и аз от 2 седмици вече съм горд собственик на Е21-ца по неволя но също така много си мечтая за Манта или Капри.
Няма как да не знаеш тази :arrow: http://mobile.bg/pcgi/main.cgi?topmenu= ... f1=details
НАПРАВО ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД :bowdown:
Да те попитам намират ли се части за Е21-ца моята е 82 година М10B16,има ли някакъв магазин по София или морга за втора употреба части,защото ми се иска да сменя предните амортисьори че не ми вдъхват доверие :roll:

Части се намират, макар и трудно :lol: За амортесьори мога да те посъветвам да си потърсиш Билщайн... Аз навремето сбърках и си купих Монро - големи пръчки са. По-добре карай без амортисьори докато си намериш някви читави :mhihi:
don't stop for nothing
it's full speed or nothing
Изображение Изображение Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: За бога ...какво става тук ??

Мнение от slav4o1 » 09 Май 2008, 23:39

виж че няма снимка тел: ХХХ емаил: ХХХ .... фалшива е сигурно

:idea:

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 10 Май 2008, 9:44

Трабва да пуснес СМС за та ти ги отвори бате.
А към автора на темата. Ти на тия за по 700-800лв коли ли им викаш да се обзаложим че ако им пусна котка в багажника след 20-30 мин ще ме гледа от накъде навънка. При тези автомобили който са вече към ретро класа наи ценното е здравото тенеке а такова в Е21 е голям редокс.
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ramunasz » 10 Май 2008, 11:47

:) ми мойта да ти кажа целия и кош отпред няма петънце...мита е с праоструйка цялата и единствените забележки по купето са 1ния праг и 4те легенчето под краката като сериозно изгнило е само тва на пасажерското място...иначе в багажника сичко си е тип топ има една дупчица голяма колкото монета от 2 стотинки :) ...бях да и сменят гърнето и я огледах много обстойно отвсякъде...друг е въпроса че отпред беше поосрала мотора с масълце ама тва ще се види кво е ...тои двигателя ще се рециклира доколкото може.

:) всъсшност няма смисъл да обеждавам колко ми е яка кочината...като стане ще се видим да почерпя и да я оплюете(против уроки надявам се :) )
иначе тя мойта е 76 година (с 1то метално огледалце на вратата и с таблото с ръчките за партно) то хем е21ците трудно се намират пък какво остава пред 80 година(4е нали има разлика преди 80 и след)

а тва са град и телефон за каприто:
Регион: Русе
тел.: 0896698038

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 10 Май 2008, 19:06

Ето ви код за мобиле да видите каква е точно колата, само цъкайте изход като излизате... Не е лоша, но лично аз не видях основание за тази цена...

ec5ps2v7
Изображение
Изображение

Назад към Shark Sector