Проблем със сензора за дъжд
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kranki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
е може и да е прецакано което е наи вероятно, но прозореца си е оригинал - не е сменян. струва ми се че си работят все на един интервал. ще пробвам при следващия дъжд пак. пускам ги на интервал и на кое ниво трябва да са или няма значение?
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
няма значение. по принцип нивото би трябвало да определя чувствителността на сензора. а иначе самия сензор е по-скоро с квадратна форма(поне моя де) и то си личи от 100 километра ако го има. като стъкло под стъклото седи.
- Scouser
- младши ентусиаст
-
Не съм сигурен вашите как са обаче моя сензор работи когато е на първа позиция и се ргулира бързината от "лостчето" на "пръчката" на чистачките. 2ра позиция при мене си е нормално чистене и 3 и тн става бързо чистене. Не вярвам европейските модели да са по различни.
- Svetlyo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко!
- Мечтае да кара: Боинг 737-800
Scouser написа:Не съм сигурен вашите как са обаче моя сензор работи когато е на първа позиция и се ргулира бързината от "лостчето" на "пръчката" на чистачките. 2ра позиция при мене си е нормално чистене и 3 и тн става бързо чистене. Не вярвам европейските модели да са по различни.

- kranki
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
- Dien
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525 tds
kranki написа:Снощи валя малко, но успях да го пробвам хванах му цакатамерси за инфото момчета!
Ще видиш че е много удобно !

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2