Има ли фенове на МЪСЪЛКАРИТЕ?
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Overburner - NX написа:Да не се хваля,но един приятел на село имат корвет ц4 със ел таблото,синя кожа,5.8л tuned sport injection,7ск с crossover,450hp и така и така не го е палил пред менне го е изкарвал от 7-8 години.
снимката я нямам вече,помня че съм я качвал тука в една друга тема.
на 280 се появявал скелет на таблото,аз викам то само 30мин ти трябват да умерш,вътре миричше на мухъл.иначе вета е таргичка,бял абе мн тарикатски.

7ск с crossover - какво точно значи тва? 7 степенна ръчна кутия с няква екстра ли? Какво прави тоя кросоувър? Да не е с torque converter от автоматик вместо съединител

А м/у другото мислех, че са ограничени до 140км/час, може би този щото е някав спешъл едишън не е. Като гледах снимки на тия табла и на всичките пишеше 140, милите 80 някъде. А и Fiero-то като излиза същата година и то е до 140км. Предполагам някакъв закон е имало. А тва със скелета е маса яко

We love you Ronnie!
Работи катотрактор
върви на зла гад
мотора не се събира под капака
гумите заминават за части от секундата.......
всеки завой е истинско приключение
е как да не обичаш такава кола
пп: по темата
ето един сайт който си заслужава да се види
http://www.vintageamericancars.it/index ... &offset=10
върви на зла гад
мотора не се събира под капака
гумите заминават за части от секундата.......
всеки завой е истинско приключение
е как да не обичаш такава кола

пп: по темата
ето един сайт който си заслужава да се види
http://www.vintageamericancars.it/index ... &offset=10
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Exy написа:Overburner - NX написа:Да не се хваля,но един приятел на село имат корвет ц4 със ел таблото,синя кожа,5.8л tuned sport injection,7ск с crossover,450hp и така и така не го е палил пред менне го е изкарвал от 7-8 години.
снимката я нямам вече,помня че съм я качвал тука в една друга тема.
на 280 се появявал скелет на таблото,аз викам то само 30мин ти трябват да умерш,вътре миричше на мухъл.иначе вета е таргичка,бял абе мн тарикатски.
Е той е станал на нищо сигурно
, що не го продаде верно?
7ск с crossover - какво точно значи тва? 7 степенна ръчна кутия с няква екстра ли? Какво прави тоя кросоувър? Да не е с torque converter от автоматик вместо съединителАма сериозно, ако тва нещо е с 2 педала бих проявил интерес. Аз търся автоматик принципно.
А м/у другото мислех, че са ограничени до 140км/час, може би този щото е някав спешъл едишън не е. Като гледах снимки на тия табла и на всичките пишеше 140, милите 80 някъде. А и Fiero-то като излиза същата година и то е до 140км. Предполагам някакъв закон е имало. А тва със скелета е маса яко
Кросоувър означава,че от 4та ск нагоре лоста се вдига и ръгаш на трета или там която е ,ама дефакто е пета.
Не е ограничен до никаква скорост,да специален е.И е доста запазен.Нищо му няма ,като нов си е,само дето няма радио.
_65536_kb_sec_ написа:продава ли се?
Не.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Exy написа:Те тва са истинските коли! По-хубав звук от този на американския клокочещ веосмак никде не можеш да чуеш! До мойта ис-ка веднъж спря един Вет Ц4... въпреки че е купе, мойта изглейдаше кат някво семейно комбиАбе голяма мания са тия машини. На C4 старото електронното табло е уникално просто. А като отвориш предния капак как остава без калници... Ц4 ми е може би най-любимата кола, наравно горе-долу с Е31цата. А ето това е според мен най-красивата кола, правена някога:
Не случайно преди 20-на години са решили да направят от тази кола Бат-мобила

Never mistake motion for action...
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3