Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
A_DUNCHEV написа:Както кажеш,ама едвали всичко правиш само на теб да ти харесва!

Ами да поставим така въпроса. Дунчев, ти ако имаш много красива жена би ли я водил на всякакви конкурси за прос.... пардон! За манекенки?
Вероятно не, но пък би ти било кеф приятелите да те виждат с нея.
И тука е същото. Това че ти харесва да те забелязват не значи че трябва да отдаваш кой знае какво значение на резултатите от някакъв си непрофесионален конкурс.
Поздрави!
bum_bum написа:A_DUNCHEV написа:bum_bum написа:Аз доколкото разбирам се оценява доколко е запазен оригиналния вид на автомобила, за това няма шанс да бъде спечелено от Е36 с правен салон, вежди, сенници, широки бъбреци на малката маска и прочее неща, които въпреки, че изглеждат добре не са оригинални части за Е36.
По- скоро тези леко тунинговани коли би трябвало да учавстват в категория "Тунинг", която обаче е запазена за НЛО- тататъй, че подобни екземпляри макар да изглеждат доста по- добре от сток варианта (мое мнение с което не ангажирам никой) няма как да заемат място в конкурсите.
Ами да бяха минали по-навреме и тогава М3-ката /мисля Благоевградската,ако не се лъжа/ щеше да ги разбие!
П.П. И като си лепят някои хора емблеми Хаман поне да ги лепят прави,а не по диагонал!А за висящи брони направо не ми се говори,като и за брони от Ауди80 сложена на Е30 което е на конкурс!!!
Аз имам в предвид, че не е необходимо да има нещо М- ково по колата за да спечели. По- скоро се или би трябвало да се оценява доколко е запазен автомобила в автентичния си вид.
За да няма недоволни занапред май по- добре да има категория НЛО и класически тунинг![]()
Не виждам за какво се косите толкова за тия конкурси. И аз мойта кола доста съм си я понаправил ама го правя защото така ме кефи, какво значение има дали и колко някой друг я харесва и оценява.
Аз също не съм си правил колата, за да спечеля ваучер от 100 лв., но е приятно да те оценят, било то и с проста грамота. А за автентичния вид не съм съгласен. По тази логика не трябва да пипаш нищо по-колата. Моята беше почти пълен сток, когато я купих с изключение на окачването и спирачките, а сега дори стария й собственик не можа да я познае. Няма нищо излишно по нея обаче или поне според мен.
Благодаря на А_DUNCHEV за добрите думи.
Между другото ако визираш колата на Божидар, който спечели в тунинга

аз лично не виждам кой друг трябваше да спечели в тази категория. Направена е с много фантазия, пари и нерви. Аз лично я огледах от всички ъгли и не намерих слабо място. Не съм фен на този вид тунинг, но колата нямаше и една забележка. Евала му за ентусиазма!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
D3BEP написа:A_DUNCHEV написа:Както кажеш,ама едвали всичко правиш само на теб да ти харесва!
![]()
Ами да поставим така въпроса. Дунчев, ти ако имаш много красива жена би ли я водил на всякакви конкурси за прос.... пардон! За манекенки?
Вероятно не, но пък би ти било кеф приятелите да те виждат с нея.
И тука е същото. Това че ти харесва да те забелязват не значи че трябва да отдаваш кой знае какво значение на резултатите от някакъв си непрофесионален конкурс.
Поздрави!
Момко,хубавото ще го оценят навсякаде и няма да се правят на слепи освен ако не ти стиска да го покажеш! А за прост.... както казваш може да си поговорим,макар че жена и кола ако не са разскрасени май никой не иска да поглежда!!!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Жълтото Е36 въпреки че е доста странно тунинговано и аз мисля, че заслужава 1- во място. Най- малкото по- качествена изработка и монтаж на спойлери, брони и т.н. не бях виждал.
Приятно е като се загледа някой с ококорени очи
но по- важното и от конкурси и от награди е на теб лично да ти доставя удоволствие. Аз лично поне не в тях търся утеха за това, че карам Е36, което ми струва колкото доста читаво е46 
Приятно е като се загледа някой с ококорени очи

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Icco® написа:Аз жените ги обичам натюрбез да са мноо нацапани
Ице недей забравя,че и грозотата и потта са натюр ве!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
A_DUNCHEV написа:Icco® написа:Аз жените ги обичам натюрбез да са мноо нацапани
Ице недей забравя,че и грозотата и потта са натюр ве!
Най хубуу с гумена кукла тогава. Она не се поти и си е толкова хубава, колкото си я нарисуваш

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
bum_bum написа:Аз доколкото разбирам се оценява доколко е запазен оригиналния вид на автомобила, за това няма шанс да бъде спечелено от Е36 с правен салон, вежди, сенници, широки бъбреци на малката маска и прочее неща, които въпреки, че изглеждат добре не са оригинални части за Е36.
По- скоро тези леко тунинговани коли би трябвало да учавстват в категория "Тунинг", която обаче е запазена за НЛО- тататъй, че подобни екземпляри макар да изглеждат доста по- добре от сток варианта (мое мнение с което не ангажирам никой) няма как да заемат място в конкурсите.
Ето че има и разбрали хора...
Относно спечелилите:
Е30- Виктор (Гъзара)
Е36 - Иван (Кашалота)
Е46- Жоро (Аутофешън 3003)
Е39 - Иво (Айс)
Тунинг - момчето с жълтата Е36-ца
Ако някой мисли че има по-подходящи коли за 1-те места нека да каже, НО да има предвид участвали коли изчакали журито да ги оцени, защото всички чакаха и това че някой е решил да си тръгне си е лично негов проблем. Конкурсния лист нека койота го пусне за да видите кое какво е и да няма повече спорове.
П.С. А.Дунчев познаваме се и не си оставил такова впечатление в мен каквото създаваш тук... най-малкото не ти отива на годините всичкото това мрънкане и недоволстване.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
I.Voykov написа:Ето че има и разбрали хора...
Относно спечелилите:
Е30- Виктор (Гъзара)
Е36 - Иван (Кашалота)
Е39 - Иво (Айс)
Ако някой мисли че има по-подходящи коли за 1-те места нека да каже, НО да има предвид участвали коли изчакали журито да ги оцени, защото всички чакаха и това че някой е решил да си тръгне си е лично негов проблем. Конкурсния лист нека койота го пусне за да видите кое какво е и да няма повече спорове.
П.С. А.Дунчев познаваме се и не си оставил такова впечатление в мен каквото създаваш тук... най-малкото не ти отива на годините всичкото това мрънкане и недоволстване.
Един ми говори за жени,друг за години,а мен ме обвинявате,че мрънкам когато обсъждаме конкурсите!
I.Voykov написа:bum_bum написа:Аз доколкото разбирам се оценява доколко е запазен оригиналния вид на автомобила, за това няма шанс да бъде спечелено от Е36 с правен салон, вежди, сенници, широки бъбреци на малката маска и прочее неща, които въпреки, че изглеждат добре не са оригинални части за Е36.
Ето че има и разбрали хора...
Относно спечелилите:
Е30- Виктор (Гъзара)
Е36 - Иван (Кашалота)
Е39 - Иво (Айс)
Пускам:

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
ludiagsm написа:сега оства да напишете и кой е бил в журито и вси4ко ще стане ясно

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
ludiagsm написа:сега оства да напишете и кой е бил в журито и вси4ко ще стане ясно
Организаторите на събора могат да кажат това, аз само искам да вметна, че попринцип е бая трудно да се намерят желаещи за жури защото на никой не му се обикаля 2 часа покрай колите и освен това горе ви написах победителите и не видях някой да каза ето тази кола е по-хубава а видях само

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
то верно на изуст толко години ве4е се повтаря няма как да се запомни 6у6у му6у наградките на журито
бтв: На ка6алота колата ли4но мен много ми харесва виждал съм я още преди събора и наистина заслужава , на мирето също я знам и тя е добре подържана з а3-то място незнам кой е
въпроса беше друг не мислите ли 4е е време да се обърне малко внимание и на силовия тунинг може аз да ви станем жури без да у4аствам с мойте колици
бтв: На ка6алота колата ли4но мен много ми харесва виждал съм я още преди събора и наистина заслужава , на мирето също я знам и тя е добре подържана з а3-то място незнам кой е
въпроса беше друг не мислите ли 4е е време да се обърне малко внимание и на силовия тунинг може аз да ви станем жури без да у4аствам с мойте колици
Последна промяна ludiagsm на 07 Май 2008, 16:29, променена общо 2 пъти