Ръчна спирачка на Е34
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- eagletoti1
- Потребител
-
Ръчна спирачка на Е34
Не ми държи ръчната спирачка.Някой има ли идея лесно ли се сменят нейните накладки-знам,че са отделно и са челюсти.И евентуално колко могат да струват тия челюсти.
- eagletoti1
- Потребител
-
А има ли логика да се износят,след като тези накладки почти никога не се трият?Ползват се когато колата не се движи
Те може и да не са износени, а да не са натегнати или да са им се скъсали едни пружинки (това беше станало при мен). Просто отвори апарата и ще разбереш какво е положението - устройството му е елементарно, така, че няма как да сбъркаш.
Между другото, като ми я докараха от немско преди 5 години от КАТ ме върнаха и не можах да я регистрирам, защото нямах ръчна. А то, понеже беше взета от семейство (тя и на двама души се водеше - мъж и жена), вероятно я е покарала каката на ръчна, защото и бяха абсолютно унищожени накладките, та ги сменях.
Между другото, като ми я докараха от немско преди 5 години от КАТ ме върнаха и не можах да я регистрирам, защото нямах ръчна. А то, понеже беше взета от семейство (тя и на двама души се водеше - мъж и жена), вероятно я е покарала каката на ръчна, защото и бяха абсолютно унищожени накладките, та ги сменях.
4 мнения
• Страница 1 от 1