Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
!!Asen_X написа:Ич не помисли за тези от нас, които искахме да те видим. На мен поне ми липсваше умопомрачителната ти мутра
и на мене ми липсваха всички мутри /като изключа на един член/ но догодина ще ми е по интересно

и нас ни мъчеше един мор от слънце,калмари,октоподи,узо-та и тем подобни но удържахме:mhihi:

със сигурност разбраха на остров Касандра за www.bmwpower-bg.net

а и усещам много много скоро нещо да стане...

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
h4ckED написа:HA_PEMOHT написа:Аз пък съм за италианското....след като със 318 ТДС (90 коня ) взех че се класирах във класБ
със време 1.20 и видях че съм само на 10 секунди зад 2-те бели М3-ки...баси някой ще ми даде ли неговата кола да я покарам на италианското следващия събор
Трябваше и нащо да го пробваме тамТи щом 90 коня си класирал 190 тряя да имат някаф шанс
e aз тогава що не се бях калсирал с мойто време от 1.600
пфф
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- bavaretca_tns
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Основно на запад и по писти.
za sabora
sabora be6e ludnica za parva godina sam na toz sabor i se iskefix maksimalno
mnogo ne sam prevarganik na italqnskoto no nai mi napalni du6ata na zavoite bqloto e36 sas registraciq T 0012 XT evala na pi4a za shouto
P.S ako toi ili nqkoi ima klip4eta na negovoto bmw 6te sam mu blagudaren dagi prati
Използвайте кирилица, не пишете с latinski bukvi! Ако не разполагате с кирилизатор на компютъра, ползвайте вградения във форума. Постинги на латиница ще бъдат изтривани. При повторни нарушения ще последват административни мерки!
mnogo ne sam prevarganik na italqnskoto no nai mi napalni du6ata na zavoite bqloto e36 sas registraciq T 0012 XT evala na pi4a za shouto
P.S ako toi ili nqkoi ima klip4eta na negovoto bmw 6te sam mu blagudaren dagi prati
Използвайте кирилица, не пишете с latinski bukvi! Ако не разполагате с кирилизатор на компютъра, ползвайте вградения във форума. Постинги на латиница ще бъдат изтривани. При повторни нарушения ще последват административни мерки!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
ае като заговорихте за класирания,къде може да видиме официалните резултати че дочух разни интересни неща 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
absix написа:!!Asen_X написа:bmwdriver написа:Единствената преференция беше,че членовете не плащаха входна такса.
Имало е и няколко индивида, прилежно излъгали Пабло на входа че са членове. Сега се чудя дали да напиша ника на единия та да бере срам за кокошкарската си постъпка
Това е направо жалко.
На Мацата се оказа, че няма номера за не-членове, та аз се оказах с номер 009. На входа на пистата (явно въпросния колега) ме попита 2 пъти дали не съм член, аз 2 пъти му казах, че не съм и чинно си платих входа, щото наистина не съм член, все още.
Срамота, за една кутия хубави цигари ...
мен също Пабло май/едно височко момче/ ме пита няколко пъти как не съм член и няколко пъти отговорих,че не съм още! платих си и си влязох...! за 5лв е наистина тъпо...
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Айде де кажете кои са тея най-накрая, няма смисъл да ги криете тарикатите
И никой ли няма класиранията от състезанията и конкурсите да ги качи 

! Алекс написа:!!Asen_X написа:Ич не помисли за тези от нас, които искахме да те видим. На мен поне ми липсваше умопомрачителната ти мутра
...........и нас ни мъчеше един мор от слънце,калмари,октоподи,узо-та и тем подобни............
За мутрата ти нема да коментирам Асен е много прав.

АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Hard_Boiled написа:ХХалкидики за Аутистите догодина,резервирай отсега бричет
ква догодина ве

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
SKISA написа:мен също Пабло май/едно височко момче/ ме пита няколко пъти как не съм член и няколко пъти отговорих,че не съм още! платих си и си влязох...! за 5лв е наистина тъпо...
Със списъците бяхме само аз и ms - и двамата сме високи но той има брада а аз не.
В случая лично аз бях и понеже знам че ниските номера са за членовете

Дано не съм разбрал погрешно но за единия съм сигурен че ме метна зверски

- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично
ся извади 5лв от джоба сиpAbLo написа:SKISA написа:мен също Пабло май/едно височко момче/ ме пита няколко пъти как не съм член и няколко пъти отговорих,че не съм още! платих си и си влязох...! за 5лв е наистина тъпо...
Със списъците бяхме само аз и ms - и двамата сме високи но той има брада а аз не.
В случая лично аз бях и понеже знам че ниските номера са за членовете![]()
Дано не съм разбрал погрешно но за единия съм сигурен че ме метна зверски![]()

- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
didodi написа:bumar написа:Колега моля да ме извините ако съм нанесал някакви 6тети по афтомобилите ви.Просто много ни се насабра първо ни излъгаха със времената а после и един от на6те исфар4а от пистата с 240 и както сам си разбрал прекаратиха и драга заради това.
А и не съм и избягал спрях до портала и обърнах и се върнах обратно до паркинга,кадето бяхме спряли БС-група но както и да е.
Моля да ме извините наистина бе6е проста6ко от моя старана да се развъртам около колитеви но и все пак и организаторите не ни дадоха и вазможност да го направим някаде другаде.
С това време което е дал на драга няма и 200 км даже на финала , както и да е много неприятно се получи със спирането му после, но това което направи ти на паркинга показа СЕЛЯНИЯТА на събора, защото "карачите" са на пистата, а не на паркинга
Слу6аи многознаико ти като не си наясно със вазможностите на този автомобил не се намесваи вобште в този диалог.
А до това дали съм селянин или не не си ти този които да ми го каже.А относно пистата не ни позволиха както и на мен така и на много хора .
Ас се извених на 4овека 4е съм го обсипал в камани а ти може6 да замал4и6.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
pAbLo написа:SKISA написа:мен също Пабло май/едно височко момче/ ме пита няколко пъти как не съм член и няколко пъти отговорих,че не съм още! платих си и си влязох...! за 5лв е наистина тъпо...
В случая лично аз бях и понеже знам че ниските номера са за членовете![]()
Дано не съм разбрал погрешно но за единия съм сигурен че ме метна зверски![]()
е нали проверяваше и с лична карта как така ще те метнат
Tux0 Ca !

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Sharo написа:h4ckED написа:HA_PEMOHT написа:Аз пък съм за италианското....след като със 318 ТДС (90 коня ) взех че се класирах във класБ
със време 1.20 и видях че съм само на 10 секунди зад 2-те бели М3-ки...баси някой ще ми даде ли неговата кола да я покарам на италианското следващия събор
Трябваше и нащо да го пробваме тамТи щом 90 коня си класирал 190 тряя да имат някаф шанс
e aз тогава що не се бях калсирал с мойто време от 1.600
пфф
Аз за лафче го казах btw ... Апък и стига си изпъквал.

M - The most powerful letter in the world