Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
HA_PEMOHT написа:Аз пък съм за италианското....след като със 318 ТДС (90 коня ) взех че се класирах във класБ
със време 1.20 и видях че съм само на 10 секунди зад 2-те бели М3-ки...баси някой ще ми даде ли неговата кола да я покарам на италианското следващия събор
Трябваше и нащо да го пробваме там

M - The most powerful letter in the world
h4ckED написа:HA_PEMOHT написа:Аз пък съм за италианското....след като със 318 ТДС (90 коня ) взех че се класирах във класБ
със време 1.20 и видях че съм само на 10 секунди зад 2-те бели М3-ки...баси някой ще ми даде ли неговата кола да я покарам на италианското следващия събор
Трябваше и нащо да го пробваме тамТи щом 90 коня си класирал 190 тряя да имат някаф шанс
Ми дай ми ги за следващия събор и ще видиш

Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Аве и аз така си мислих за Енгито.
Ама тои ного категоричен ве бате.
Ето " ама ние присъстваме на БМВ събори от както съществуват"

Ама тои ного категоричен ве бате.
Ето " ама ние присъстваме на БМВ събори от както съществуват"

Последна промяна Любака на 05 Май 2008, 23:56, променена общо 1 път
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
!!Asen_X написа:bmwdriver написа:Единствената преференция беше,че членовете не плащаха входна такса.
Имало е и няколко индивида, прилежно излъгали Пабло на входа че са членове. Сега се чудя дали да напиша ника на единия та да бере срам за кокошкарската си постъпка
Казвай го всеки да си отговаря за постъпките

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
dj_ennsy_1 написа:Как успя да го напишеш това, така![]()
еми виж човека какво кара (и май му е фен) и не се чуди как

- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
!!Asen_X написа:bmwdriver написа:Единствената преференция беше,че членовете не плащаха входна такса.
Имало е и няколко индивида, прилежно излъгали Пабло на входа че са членове. Сега се чудя дали да напиша ника на единия та да бере срам за кокошкарската си постъпка
Това е направо жалко.
На Мацата се оказа, че няма номера за не-членове, та аз се оказах с номер 009. На входа на пистата (явно въпросния колега) ме попита 2 пъти дали не съм член, аз 2 пъти му казах, че не съм и чинно си платих входа, щото наистина не съм член, все още.
Срамота, за една кутия хубави цигари ...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Любака написа:Ето " ама ние присъстваме на БМВ събори от както съществуват"
следващия път на Халкидики ама по от-рано за резерве-то;)
нема да те казвам защо а и ///М-ки имаше при нас достатъчно а да не ти казвам за кабриолети и акулки истински натурални като за тебе

за първи път не съжалявам че не присъствах на събор

- Новини
-
! Алекс написа:Любака написа:Ето " ама ние присъстваме на БМВ събори от както съществуват"
следващия път на Халкидики ама по от-раноза резерве-то;)
нема да те казвам защо а и ///М-ки имаше при нас достатъчно а да не ти казвам за кабриолети и акулки истински натурални като за тебе![]()
за първи път не съжалявам че не присъствах на събор
Тикво, как можеш да кажеш такова нещо

Ич не помисли за тези от нас, които искахме да те видим. На мен поне ми липсваше умопомрачителната ти мутра
- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
bumar написа:Колега моля да ме извините ако съм нанесал някакви 6тети по афтомобилите ви.Просто много ни се насабра първо ни излъгаха със времената а после и един от на6те исфар4а от пистата с 240 и както сам си разбрал прекаратиха и драга заради това.
А и не съм и избягал спрях до портала и обърнах и се върнах обратно до паркинга,кадето бяхме спряли БС-група но както и да е.
Моля да ме извините наистина бе6е проста6ко от моя старана да се развъртам около колитеви но и все пак и организаторите не ни дадоха и вазможност да го направим някаде другаде.
С това време което е дал на драга няма и 200 км даже на финала , както и да е много неприятно се получи със спирането му после, но това което направи ти на паркинга показа СЕЛЯНИЯТА на събора, защото "карачите" са на пистата, а не на паркинга