Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Май 2008, 13:35

pAbLo написа:
SuPeR_FLY написа:
Giorceto написа:Гледам че сливенската група са недоволни от събора.. не знам защо.. пък честно казано .. чета темата и гледам че всички само плюете... най-лесно е да се плюе.. а това че събора се организира за по малко от 15 работни дни.. никой не го вълнува...
Сливенлии плюете и по входа на събора.. и това че "сте събирали пари" Не знам за Вас но едно мероприятие с 4500 човека не може да е благотворително..разходите.. са наистина огромни.. награди и т.н. Тази година нямаше и много спонсори което направи нещата още по трудни....

А каква е причината да се организира в последните 15 работни дни :dunno: :dunno: Пабло беше казал, че щели да го направят в Сливен догодина специално, за да може да плюе и той и му казах, че там няма как да събирате за вход на хората и затова не стаа :lol: ;)

Е така де - искам ти да си на слънчице цял ден,да търчиш като идиот и накрая всички да са доволни ;)
Тогава с кеф ще дойда да пием по едно ;)

абе събора си беше супер ... които не идва за 1ва година си е подготвен за всичките проблеми ;)
така че другата година за да не се получи така пак .. зимате си какво ви е липсвало тая и така
а за вечерята ... просто не отивате както направихме тези които сме патили и така пак си решавате проблема ;)
има дискотеки ресотранти механи .. където може да ви е по весело ако се съберете групичката която се познавате .. и без тфа всичко е на групи и всички да сме накуп пак си комуникираш с хората които познаваш
никои не е там насила и не е задължително да е навсякъде просто и елементарно :)
и Пабло .. и ти не си там насила .. сам изяви желание пък и ви плащат .. знаеш че така ще стане така че да се държим като мъже
вината си е в самите нас
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 05 Май 2008, 13:36

И аз много исках да си пусна колата в Е39.. но не се получи поради простата причина че като видях как вървят нешата и .. всичко се опорочи.
Идеята за тази година беше ТРАК ДЕЙ на КАлояново.. един ден .. каране гуми и т.н.
Събор три дни .. по планините и полята.. но не се получи.. просто защото по тези почивни дни нямаше как да се запази хотел за толкова хора..
Догодина ще се реализира..
Надявам се още тази година да се реализира но.. ще видим :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 05 Май 2008, 13:37

Пецата написа:А нали се сещаш че сега ние правихме точно това ? Търчахме да питаме пичовете с оранжеви жилетки и бяхме на слънчице цял ден до колите си чакайки някой да дойде да ги оцени :winky:

Това са условията. Никой на сила не са го карали да участва в различните мероприятия. Да ти кажа честно, моята кола никога няма да я пусна на конкурс. Не защото не съм вложил сума пари и време да я направя, а просто защото нямам нужда някой друг да я оценява. Най-голямата оценка е когато непознати хора спират и я снимат, без дори да те знаят кой си... ;)

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 05 Май 2008, 13:38

BMX написа:Най-голямата оценка е когато непознати хора спират и я снимат, без дори да те знаят кой си... ;)

Амин :)

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Май 2008, 13:43

Евала на Giorceto - едно истинско обяснение на нещата :bowdown: Дано наистина да се организира такова нещо през някой уикенд ;)
Изображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 05 Май 2008, 13:43

bam-bam написа:и Пабло .. и ти не си там насила .. сам изяви желание пък и ви плащат .. знаеш че така ще стане така че да се държим като мъже
вината си е в самите нас

Далече ти е но АКО можеш ела на някое мероприятие на пистата и тогава ще те питам кой е на сила и кой не ;)

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Giorceto » 05 Май 2008, 13:52

SuPeR_FLY написа:Евала на Giorceto - едно истинско обяснение на нещата :bowdown: Дано наистина да се организира такова нещо през някой уикенд ;)

Ще стане бе.. мноо ясно че щше стане. Така мероприятята през годината ще станат три, Крандила, Трак дей и събор.. :)

Неприятно се получи че имаше хората който се наситиха на гонкии решиха да се бият.. не им прави чест.. не това са БМВ ентусиастите и феновете на марката.....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 05 Май 2008, 13:52

и аз съм съгласен примерно да увеличите входа и на 10лв но с тия пари съберете още хора и организирайте най-якия събор защото това е веднъж годишно,защото аз всеки ден мога да отида на планина и да ям и да пия,аз отидох там за конкурсите и шоуто по пистата.

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Giorceto » 05 Май 2008, 13:56

Просто липсват хора коийто да се наемат с организацията. вискиискаме да сме на събор.. никой не иска да виси на входа за пари, да подрежда коли и да записва разни глупости.. няма хора който са лично облагодетелствани от това и затова така се получава...
Догодина се надявам най вече наградите да бъдат единствени по рода си за такова мероприятие .. :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 05 Май 2008, 13:58

Аз точно това исках да чуя,че ще се стремим да стане по добре защото ако всеки път така се оставят нещата ще става по-зле и нека да има облагодетелстване защото така естествено че няма да стане.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 520d / E90 320d

Мнение от blagun » 05 Май 2008, 13:58

B U L L I написа:недоволни винаги е имало и ще има,нека всеки се запита направил ли е нещо за този събор .

колега благун,виждам че си умираш от желание да се пънеш тук из форума,лично аз не виждам смисъл в това докато не ми бъде обяснено що за агресия е проявил нашия човек за да заслужи двама или трима да го ошамарят.
и ти ли го удря?
това че група от 30-тина ентусиасти дългогодишни членове на бмв клуб българия,прояви търпение спрямо вас и вашата агресия е един огромен толеранс към самото събитие и организаторите.

по добре ли виждахте?
доволни ли сте, че сега се дъвче тук една грозна ситуация създадена от вас.

е,заслужаваше ли си стореното?

Колега B U L L I, нямам никакво намерение "да се пъна", на който и да е било тук във форума!!!
Проследи първите ми постове в темата и ще видиш, че в тях няма никаква агресия, а просто обяснение на това, което се случи.
Афектират ме постовете на хората, които ме заплашват без да знаят кой съм и изобщо каква роля имам в събитието!!!
Искам пак да изясня, че не е бит от 2-3-4 или повече народ, останалите хора от групата ни, станахме и го отървахме от доста лошо нещо, защото знаехме какво може да му направи нашият човек. Сам се замисли ако сме го били толкова хора дали щеше да стигне до Вас и да се оплаче? Не! Затова искам да се казва истината!
По този начин искам да заключим спора - кой кого набил?
Мисля, че сме разумни хора и ще се разберем!
Аз поне видях разум сред някой хора!
Искам да кажа евала и на двете групи, че не се подведоха по станалото и не се стигна до масови и неприятни гледки!!!
Иначе за събора искам да си кажа мнението, ако разрешите:
- В сравнение с миналата година - доста по-слаб!!!
- Не ми хареса и неорганизираността, докато чакахме да ни огледат колата на "оптичното изложение"!!!
- Хората от ГАРД секюрити са пълен таш*к!! Ако си бяха свършили работата като хората - да не допускат хора извън огражденията, заради което стана и боя, щяха всички да са доволни!!!

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 05 Май 2008, 13:59

Гьоре - и ще продължава да няма - БИЛИЙВ МИ ;)

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Май 2008, 14:00

Ами добре тогава защо преди събор не се пише във форума и всеки да помага с квото може... Тук има хора с много възможности и с много познати... Все си мисля, че ще имат голяма подкрепа и ще им е много по-лесно на организаторите така вместо да се прави всичко скрито покрито и 2 седмици преди събора всичко да се обявява ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 05 Май 2008, 14:04

blagun написа:Колега B U L L I, нямам никакво намерение "да се пъна", на който и да е било тук във форума!!!
Проследи първите ми постове в темата и ще видиш, че в тях няма никаква агресия, а просто обяснение на това, което се случи.
Афектират ме постовете на хората, които ме заплашват без да знаят кой съм и изобщо каква роля имам в събитието!!!
Искам пак да изясня, че не е бит от 2-3-4 или повече народ, останалите хора от групата ни, станахме и го отървахме от доста лошо нещо, защото знаехме какво може да му направи нашият човек. Сам се замисли ако сме го били толкова хора дали щеше да стигне до Вас и да се оплаче? Не! Затова искам да се казва истината!
По този начин искам да заключим спора - кой кого набил?
Мисля, че сме разумни хора и ще се разберем!
Аз поне видях разум сред някой хора!
Искам да кажа евала и на двете групи, че не се подведоха по станалото и не се стигна до масови и неприятни гледки!!!
Иначе за събора искам да си кажа мнението, ако разрешите:
- В сравнение с миналата година - доста по-слаб!!!
- Не ми хареса и неорганизираността, докато чакахме да ни огледат колата на "оптичното изложение"!!!
- Хората от ГАРД секюрити са пълен таш*к!! Ако си бяха свършили работата като хората - да не допускат хора извън огражденията, заради което стана и боя, щяха всички да са доволни!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Май 2008, 14:04

pAbLo написа:
bam-bam написа:и Пабло .. и ти не си там насила .. сам изяви желание пък и ви плащат .. знаеш че така ще стане така че да се държим като мъже
вината си е в самите нас

Далече ти е но АКО можеш ела на някое мероприятие на пистата и тогава ще те питам кой е на сила и кой не ;)

говорех за събора а не като цяло ;)
а и как да ти кажа .. не мисля че някои може да те задължи да напавиш каквото и да било против волята ти ... а ако имаш някакви задължения .. пистата е твоя .. зимаш кинти .. на работа си там е твоя грижа .. и пак имаш избор все пак сме демократична държава ;)
просто ако са ти малко парите за нервите сменяваш работата и така :)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия