Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
pAbLo написа:SuPeR_FLY написа:Giorceto написа:Гледам че сливенската група са недоволни от събора.. не знам защо.. пък честно казано .. чета темата и гледам че всички само плюете... най-лесно е да се плюе.. а това че събора се организира за по малко от 15 работни дни.. никой не го вълнува...
Сливенлии плюете и по входа на събора.. и това че "сте събирали пари" Не знам за Вас но едно мероприятие с 4500 човека не може да е благотворително..разходите.. са наистина огромни.. награди и т.н. Тази година нямаше и много спонсори което направи нещата още по трудни....
А каква е причината да се организира в последните 15 работни дни![]()
Пабло беше казал, че щели да го направят в Сливен догодина специално, за да може да плюе и той и му казах, че там няма как да събирате за вход на хората и затова не стаа
![]()
Е така де - искам ти да си на слънчице цял ден,да търчиш като идиот и накрая всички да са доволни![]()
Тогава с кеф ще дойда да пием по едно
абе събора си беше супер ... които не идва за 1ва година си е подготвен за всичките проблеми

така че другата година за да не се получи така пак .. зимате си какво ви е липсвало тая и така
а за вечерята ... просто не отивате както направихме тези които сме патили и така пак си решавате проблема

има дискотеки ресотранти механи .. където може да ви е по весело ако се съберете групичката която се познавате .. и без тфа всичко е на групи и всички да сме накуп пак си комуникираш с хората които познаваш
никои не е там насила и не е задължително да е навсякъде просто и елементарно

и Пабло .. и ти не си там насила .. сам изяви желание пък и ви плащат .. знаеш че така ще стане така че да се държим като мъже
вината си е в самите нас

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
И аз много исках да си пусна колата в Е39.. но не се получи поради простата причина че като видях как вървят нешата и .. всичко се опорочи.
Идеята за тази година беше ТРАК ДЕЙ на КАлояново.. един ден .. каране гуми и т.н.
Събор три дни .. по планините и полята.. но не се получи.. просто защото по тези почивни дни нямаше как да се запази хотел за толкова хора..
Догодина ще се реализира..
Надявам се още тази година да се реализира но.. ще видим
Идеята за тази година беше ТРАК ДЕЙ на КАлояново.. един ден .. каране гуми и т.н.
Събор три дни .. по планините и полята.. но не се получи.. просто защото по тези почивни дни нямаше как да се запази хотел за толкова хора..
Догодина ще се реализира..
Надявам се още тази година да се реализира но.. ще видим

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Пецата написа:А нали се сещаш че сега ние правихме точно това ? Търчахме да питаме пичовете с оранжеви жилетки и бяхме на слънчице цял ден до колите си чакайки някой да дойде да ги оцени
Това са условията. Никой на сила не са го карали да участва в различните мероприятия. Да ти кажа честно, моята кола никога няма да я пусна на конкурс. Не защото не съм вложил сума пари и време да я направя, а просто защото нямам нужда някой друг да я оценява. Най-голямата оценка е когато непознати хора спират и я снимат, без дори да те знаят кой си...

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Евала на Giorceto - едно истинско обяснение на нещата
Дано наистина да се организира такова нещо през някой уикенд 

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
SuPeR_FLY написа:Евала на Giorceto - едно истинско обяснение на нещатаДано наистина да се организира такова нещо през някой уикенд
Ще стане бе.. мноо ясно че щше стане. Така мероприятята през годината ще станат три, Крандила, Трак дей и събор..

Неприятно се получи че имаше хората който се наситиха на гонкии решиха да се бият.. не им прави чест.. не това са БМВ ентусиастите и феновете на марката.....
- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
и аз съм съгласен примерно да увеличите входа и на 10лв но с тия пари съберете още хора и организирайте най-якия събор защото това е веднъж годишно,защото аз всеки ден мога да отида на планина и да ям и да пия,аз отидох там за конкурсите и шоуто по пистата.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
Просто липсват хора коийто да се наемат с организацията. вискиискаме да сме на събор.. никой не иска да виси на входа за пари, да подрежда коли и да записва разни глупости.. няма хора който са лично облагодетелствани от това и затова така се получава...
Догодина се надявам най вече наградите да бъдат единствени по рода си за такова мероприятие ..
Догодина се надявам най вече наградите да бъдат единствени по рода си за такова мероприятие ..

- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
Аз точно това исках да чуя,че ще се стремим да стане по добре защото ако всеки път така се оставят нещата ще става по-зле и нека да има облагодетелстване защото така естествено че няма да стане.
- blagun
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 520d / E90 320d
B U L L I написа:недоволни винаги е имало и ще има,нека всеки се запита направил ли е нещо за този събор .
колега благун,виждам че си умираш от желание да се пънеш тук из форума,лично аз не виждам смисъл в това докато не ми бъде обяснено що за агресия е проявил нашия човек за да заслужи двама или трима да го ошамарят.
и ти ли го удря?
това че група от 30-тина ентусиасти дългогодишни членове на бмв клуб българия,прояви търпение спрямо вас и вашата агресия е един огромен толеранс към самото събитие и организаторите.
по добре ли виждахте?
доволни ли сте, че сега се дъвче тук една грозна ситуация създадена от вас.
е,заслужаваше ли си стореното?
Колега B U L L I, нямам никакво намерение "да се пъна", на който и да е било тук във форума!!!
Проследи първите ми постове в темата и ще видиш, че в тях няма никаква агресия, а просто обяснение на това, което се случи.
Афектират ме постовете на хората, които ме заплашват без да знаят кой съм и изобщо каква роля имам в събитието!!!
Искам пак да изясня, че не е бит от 2-3-4 или повече народ, останалите хора от групата ни, станахме и го отървахме от доста лошо нещо, защото знаехме какво може да му направи нашият човек. Сам се замисли ако сме го били толкова хора дали щеше да стигне до Вас и да се оплаче? Не! Затова искам да се казва истината!
По този начин искам да заключим спора - кой кого набил?
Мисля, че сме разумни хора и ще се разберем!
Аз поне видях разум сред някой хора!
Искам да кажа евала и на двете групи, че не се подведоха по станалото и не се стигна до масови и неприятни гледки!!!
Иначе за събора искам да си кажа мнението, ако разрешите:
- В сравнение с миналата година - доста по-слаб!!!
- Не ми хареса и неорганизираността, докато чакахме да ни огледат колата на "оптичното изложение"!!!
- Хората от ГАРД секюрити са пълен таш*к!! Ако си бяха свършили работата като хората - да не допускат хора извън огражденията, заради което стана и боя, щяха всички да са доволни!!!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Ами добре тогава защо преди събор не се пише във форума и всеки да помага с квото може... Тук има хора с много възможности и с много познати... Все си мисля, че ще имат голяма подкрепа и ще им е много по-лесно на организаторите така вместо да се прави всичко скрито покрито и 2 седмици преди събора всичко да се обявява 

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
blagun написа:Колега B U L L I, нямам никакво намерение "да се пъна", на който и да е било тук във форума!!!
Проследи първите ми постове в темата и ще видиш, че в тях няма никаква агресия, а просто обяснение на това, което се случи.
Афектират ме постовете на хората, които ме заплашват без да знаят кой съм и изобщо каква роля имам в събитието!!!
Искам пак да изясня, че не е бит от 2-3-4 или повече народ, останалите хора от групата ни, станахме и го отървахме от доста лошо нещо, защото знаехме какво може да му направи нашият човек. Сам се замисли ако сме го били толкова хора дали щеше да стигне до Вас и да се оплаче? Не! Затова искам да се казва истината!
По този начин искам да заключим спора - кой кого набил?
Мисля, че сме разумни хора и ще се разберем!
Аз поне видях разум сред някой хора!
Искам да кажа евала и на двете групи, че не се подведоха по станалото и не се стигна до масови и неприятни гледки!!!
Иначе за събора искам да си кажа мнението, ако разрешите:
- В сравнение с миналата година - доста по-слаб!!!
- Не ми хареса и неорганизираността, докато чакахме да ни огледат колата на "оптичното изложение"!!!
- Хората от ГАРД секюрити са пълен таш*к!! Ако си бяха свършили работата като хората - да не допускат хора извън огражденията, заради което стана и боя, щяха всички да са доволни!!!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
pAbLo написа:bam-bam написа:и Пабло .. и ти не си там насила .. сам изяви желание пък и ви плащат .. знаеш че така ще стане така че да се държим като мъже
вината си е в самите нас
Далече ти е но АКО можеш ела на някое мероприятие на пистата и тогава ще те питам кой е на сила и кой не
говорех за събора а не като цяло

а и как да ти кажа .. не мисля че някои може да те задължи да напавиш каквото и да било против волята ти ... а ако имаш някакви задължения .. пистата е твоя .. зимаш кинти .. на работа си там е твоя грижа .. и пак имаш избор все пак сме демократична държава

просто ако са ти малко парите за нервите сменяваш работата и така