Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 05 Май 2008, 12:18

SuPeR_FLY написа:Иначе и на нас ни останах няколко щайги с йедини и пийни :mhihi: Брули, Сами и Андроноф дойдоха вчера на оборка в Сливен ама пак не свърши бати месото :mhihi: :mhihi: Май ше са прай афтърсбор :mhihi:
Т'ва си е проблем и то сериозен. Ние като едни истински приятели сме готови да помогнем когато си в "беда" :mhihi:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Май 2008, 12:18

KickingKing написа:А за вечерята не виждам к'во се оплакваш ибозщо, че е трябвало да изчакаш малко, докато има 20 човека покрай теб да си говориш с тях :!:, а 40 други, които си бяхме платили кувертите останахме без ядене и пиене изобщо.

2 часа и половина при положение че съм прибледнял от глад малко ли му викаш? също така че реших да си поръчам нещо което не е включено в куверта и сервитьорката ми отказа ? също така че си поръчах една бира и ми я донесоха след 1 час ? а и че най накрая когато се зарадвах че носят ядене ми донесоха 8 сварени резанчета картоф и 300 грама свинско ( от които 200 сланина и 50 кокал ) сварено с което баба ми ме храни когато и отида на гости на село...
нормално ли е според теб да отидеш на ресторант или както беше написано на плаката "ОФИЦЯЛНА ВЕЧЕРЯ" и да ядеш манджа? да седиш на празна маса повече от час и половина? да няма нито салатка нито алкохол пред теб? кажи ми според теб всичкото това нормално ли е ? и извинявам се че отново намесвам парите ама 20 кинта малко манджа една салатка и една ракия нещо не ми се връзват... особенно в тоя ресторант в нищото който едва ли е имал други клиенти освен нас в близките 2 месеца...

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Май 2008, 12:34

KickingKing написа:Т'ва си е проблем и то сериозен. Ние като едни истински приятели сме готови да помогнем когато си в "беда" :mhihi:

Май ще спретнем Карандила скоро време :mhihi: :mhihi:

Оги, при толкоз народ нормално да чакаш ама дето викаш за тез пари ... Ние си бяхме добре в Хисар - готино заведение, Хисарския поп ни пя на ушенце цяла вечер, докара ни яка кючекчийка, цени народни, всичко беше перфектно :mhihi: :mhihi:

Изображение
Изображение

Дай си сърцето на който искаш ти... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна SuPeR_FLY на 05 Май 2008, 12:40, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 05 Май 2008, 12:35

Е к'во си ни сложил тая снимка, гледай че е снимано с камера дай клипчето :mhihi:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 05 Май 2008, 12:45

Аз съм супер доволен от Хисарския поп,яка кючекчийка,цени народни ядене пиене постоянно имаше,просто си изкарахме невероятно,радавам се че се запознах и с пичовете от разград които са много точни момчета и Чочо сори батка че не те оставихме да поспиш много много :mhihi: :mhihi: ама ко да се прави емоции :mhihi: :mhihi: Живи и здрави всички и скоро усещам че пак ще се видим но на Карандила :bchug:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Май 2008, 12:51

Пецата написа:Аз съм супер доволен от Хисарския поп,яка кючекчийка,цени народни ядене пиене постоянно имаше,просто си изкарахме невероятно,радавам се че се запознах и с пичовете от разград които са много точни момчета и Чочо сори батка че не те оставихме да поспиш много много :mhihi: :mhihi: ама ко да се прави емоции :mhihi: :mhihi: Живи и здрави всички и скоро усещам че пак ще се видим но на Карандила :bchug:

направо мислете неква дата... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 05 Май 2008, 12:55

Не си ли е след събора в събота да си отидеш в Син сити, друго не си е работа :mhihi: Афтер парти напраих :mhihi:
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 05 Май 2008, 13:01

Първо искам да благодаря на Калоян.. за разбирането, както и на групата с него. Искам да благодаря и на Алекс (матрикс) за разбирането вечерта.. на Бавареца 86 съсщо...

Искам да се извиня на Русенската група, който станаха и си тръгнаха..
Получи се така защото много голяма част от хората от Пловдив и региона "не знаели че се плаща куверт" и дойдоха и седнаха.. пък кой какво е плащал си е негова работа.. имаще платени места за 180 човека в ресторанта .. от който ни бяха платени 165.. кой е седял, къде е седял и какво е правил.. вече нямам и идея.

Гледам че сливенската група са недоволни от събора.. не знам защо.. пък честно казано .. чета темата и гледам че всички само плюете... най-лесно е да се плюе.. а това че събора се организира за по малко от 15 работни дни.. никой не го вълнува...
Сливенлии плюете и по входа на събора.. и това че "сте събирали пари" Не знам за Вас но едно мероприятие с 4500 човека не може да е благотворително..разходите.. са наистина огромни.. награди и т.н. Тази година нямаше и много спонсори което направи нещата още по трудни....

И най-накрая искам да благодаря на хората който направиха всичко това възможно. Всичко беше прекарано.. надявам се и вярвам че догодина ще е още по добре и хораат ще са двойно повече... :)

Благодаря и на момчетата който караха и направиха шоуто заради което всички присъстваха....
Пък за тях и по един чифт гуми нямаше даже...

:twisted:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пецата » 05 Май 2008, 13:11

Giorceto написа:.. а това че събора се организира за по малко от 15 работни дни.. никой не го вълнува...

А защо пък за 15 дни нали това е голямо събитие 1 път годишно и много добре се знае че ще има много хора би трябвало да се организира за 1 месец че и 2 преди това за да стане нещо ние за много по малко събитие(Карандила 3) го организирахме месец преди това и всичко мина перфектно,а не бяхме и малко хора.Не приемайте негативните отзиви като плюене а като съвет за напред,ние нямаме нищо против събора и дойдохме от 200км за да сме всички заедно :winky: и според мен едва ли на някой му е попречило да даде 5лв за вход понеже преди това е дал 120лв за бензин :winky:

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Май 2008, 13:12

Giorceto написа:Гледам че сливенската група са недоволни от събора.. не знам защо.. пък честно казано .. чета темата и гледам че всички само плюете... най-лесно е да се плюе.. а това че събора се организира за по малко от 15 работни дни.. никой не го вълнува...
Сливенлии плюете и по входа на събора.. и това че "сте събирали пари" Не знам за Вас но едно мероприятие с 4500 човека не може да е благотворително..разходите.. са наистина огромни.. награди и т.н. Тази година нямаше и много спонсори което направи нещата още по трудни....

А каква е причината да се организира в последните 15 работни дни :dunno: :dunno: Пабло беше казал, че щели да го направят в Сливен догодина специално, за да може да плюе и той и му казах, че там няма как да събирате за вход на хората и затова не стаа :lol: ;)
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Май 2008, 13:15

Пецата написа:Не приемайте негативните отзиви като плюене а като съвет за напред,ние нямаме нищо против събора и дойдохме от 200км за да сме всички заедно :winky: и според мен едва ли на някой му е попречило да даде 5лв за вход понеже преди това е дал 120лв за бензин :winky:

:bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46-330ci
Мечтае да кара: e92-Mpower

Мнение от bumar » 05 Май 2008, 13:23

DIDO написа:Ето и моите впечатления от събора:

Първо простотията на събора - като си тръгвах към 19ч и едно
Е36 купе /сребристо/ с бургаска регистрация реши да се прави на карач
на около 2-3 метра от моята кола на поляната и резултата беше
чакъл по нас и още няколко души и колите ни. То бива простотия ама чак пък толкова.
Искам да питам това момченце, защо веднага изчезна в облаците от
прах, ами не се върна да го аплодираме :mhihi: , и защо като е такъв карач не излезе с другите
на пистата и не показа какво може ами го прави на паркинга и застрашава по този начин хората около него?
BMW и простотията са несъвместими, но винаги има изключения.
Все пак добре че дойдох със старата баварка :mhihi:

Второ това трудно може да се нарече писта, ама като няма друга :roll:
То нито се вижда добре /няма трибуни/, нито настилката е настилка.

Трето събора като цяло беше много добър, радвам се че отидох ;)

Колега моля да ме извините ако съм нанесал някакви 6тети по афтомобилите ви.Просто много ни се насабра първо ни излъгаха със времената а после и един от на6те исфар4а от пистата с 240 и както сам си разбрал прекаратиха и драга заради това.
А и не съм и избягал спрях до портала и обърнах и се върнах обратно до паркинга,кадето бяхме спряли БС-група но както и да е.
Моля да ме извините наистина бе6е проста6ко от моя старана да се развъртам около колитеви но и все пак и организаторите не ни дадоха и вазможност да го направим някаде другаде.
ИзображениеИзображение

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 05 Май 2008, 13:25

SuPeR_FLY написа:
Giorceto написа:Гледам че сливенската група са недоволни от събора.. не знам защо.. пък честно казано .. чета темата и гледам че всички само плюете... най-лесно е да се плюе.. а това че събора се организира за по малко от 15 работни дни.. никой не го вълнува...

А каква е причината да се организира в последните 15 работни дни :dunno: :dunno: Пабло беше казал, че щели да го направят в Сливен догодина специално, за да може да плюе и той и му казах, че там няма как да събирате за вход на хората и затова не стаа :lol: ;)

Е така де - искам ти да си на слънчице цял ден,да търчиш като идиот и накрая всички да са доволни ;)
Тогава с кеф ще дойда да пием по едно ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пецата » 05 Май 2008, 13:31

А нали се сещаш че сега ние правихме точно това ? Търчахме да питаме пичовете с оранжеви жилетки и бяхме на слънчице цял ден до колите си чакайки някой да дойде да ги оцени :winky:

Low Is A Lifestyle
Аватар

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Май 2008, 13:35

Да не мислиш, че само при теб имаше слънце :mhihi: Пече всички ама никой не се оплаква :mhihi: Аз спирам да пиша вече, че пак ще ме изкарат интригант :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия