Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- KickingKing
- ентусиаст
-
Т'ва си е проблем и то сериозен. Ние като едни истински приятели сме готови да помогнем когато си в "беда"SuPeR_FLY написа:Иначе и на нас ни останах няколко щайги с йедини и пийниБрули, Сами и Андроноф дойдоха вчера на оборка в Сливен ама пак не свърши бати месото
![]()
Май ше са прай афтърсбор

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
KickingKing написа:А за вечерята не виждам к'во се оплакваш ибозщо, че е трябвало да изчакаш малко, докато има 20 човека покрай теб да си говориш с тях, а 40 други, които си бяхме платили кувертите останахме без ядене и пиене изобщо.
2 часа и половина при положение че съм прибледнял от глад малко ли му викаш? също така че реших да си поръчам нещо което не е включено в куверта и сервитьорката ми отказа ? също така че си поръчах една бира и ми я донесоха след 1 час ? а и че най накрая когато се зарадвах че носят ядене ми донесоха 8 сварени резанчета картоф и 300 грама свинско ( от които 200 сланина и 50 кокал ) сварено с което баба ми ме храни когато и отида на гости на село...
нормално ли е според теб да отидеш на ресторант или както беше написано на плаката "ОФИЦЯЛНА ВЕЧЕРЯ" и да ядеш манджа? да седиш на празна маса повече от час и половина? да няма нито салатка нито алкохол пред теб? кажи ми според теб всичкото това нормално ли е ? и извинявам се че отново намесвам парите ама 20 кинта малко манджа една салатка и една ракия нещо не ми се връзват... особенно в тоя ресторант в нищото който едва ли е имал други клиенти освен нас в близките 2 месеца...
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
KickingKing написа:Т'ва си е проблем и то сериозен. Ние като едни истински приятели сме готови да помогнем когато си в "беда"
Май ще спретнем Карандила скоро време

Оги, при толкоз народ нормално да чакаш ама дето викаш за тез пари ... Ние си бяхме добре в Хисар - готино заведение, Хисарския поп ни пя на ушенце цяла вечер, докара ни яка кючекчийка, цени народни, всичко беше перфектно

Дай си сърцето на който искаш ти...

Последна промяна SuPeR_FLY на 05 Май 2008, 12:40, променена общо 1 път

- KickingKing
- ентусиаст
-
Е к'во си ни сложил тая снимка, гледай че е снимано с камера дай клипчето 

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
Аз съм супер доволен от Хисарския поп,яка кючекчийка,цени народни ядене пиене постоянно имаше,просто си изкарахме невероятно,радавам се че се запознах и с пичовете от разград които са много точни момчета и Чочо сори батка че не те оставихме да поспиш много много
ама ко да се прави емоции
Живи и здрави всички и скоро усещам че пак ще се видим но на Карандила 

- Гост
-
Пецата написа:Аз съм супер доволен от Хисарския поп,яка кючекчийка,цени народни ядене пиене постоянно имаше,просто си изкарахме невероятно,радавам се че се запознах и с пичовете от разград които са много точни момчета и Чочо сори батка че не те оставихме да поспиш много много![]()
ама ко да се прави емоции
![]()
Живи и здрави всички и скоро усещам че пак ще се видим но на Карандила
направо мислете неква дата...

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Първо искам да благодаря на Калоян.. за разбирането, както и на групата с него. Искам да благодаря и на Алекс (матрикс) за разбирането вечерта.. на Бавареца 86 съсщо...
Искам да се извиня на Русенската група, който станаха и си тръгнаха..
Получи се така защото много голяма част от хората от Пловдив и региона "не знаели че се плаща куверт" и дойдоха и седнаха.. пък кой какво е плащал си е негова работа.. имаще платени места за 180 човека в ресторанта .. от който ни бяха платени 165.. кой е седял, къде е седял и какво е правил.. вече нямам и идея.
Гледам че сливенската група са недоволни от събора.. не знам защо.. пък честно казано .. чета темата и гледам че всички само плюете... най-лесно е да се плюе.. а това че събора се организира за по малко от 15 работни дни.. никой не го вълнува...
Сливенлии плюете и по входа на събора.. и това че "сте събирали пари" Не знам за Вас но едно мероприятие с 4500 човека не може да е благотворително..разходите.. са наистина огромни.. награди и т.н. Тази година нямаше и много спонсори което направи нещата още по трудни....
И най-накрая искам да благодаря на хората който направиха всичко това възможно. Всичко беше прекарано.. надявам се и вярвам че догодина ще е още по добре и хораат ще са двойно повече...
Благодаря и на момчетата който караха и направиха шоуто заради което всички присъстваха....
Пък за тях и по един чифт гуми нямаше даже...

Искам да се извиня на Русенската група, който станаха и си тръгнаха..
Получи се така защото много голяма част от хората от Пловдив и региона "не знаели че се плаща куверт" и дойдоха и седнаха.. пък кой какво е плащал си е негова работа.. имаще платени места за 180 човека в ресторанта .. от който ни бяха платени 165.. кой е седял, къде е седял и какво е правил.. вече нямам и идея.
Гледам че сливенската група са недоволни от събора.. не знам защо.. пък честно казано .. чета темата и гледам че всички само плюете... най-лесно е да се плюе.. а това че събора се организира за по малко от 15 работни дни.. никой не го вълнува...
Сливенлии плюете и по входа на събора.. и това че "сте събирали пари" Не знам за Вас но едно мероприятие с 4500 човека не може да е благотворително..разходите.. са наистина огромни.. награди и т.н. Тази година нямаше и много спонсори което направи нещата още по трудни....
И най-накрая искам да благодаря на хората който направиха всичко това възможно. Всичко беше прекарано.. надявам се и вярвам че догодина ще е още по добре и хораат ще са двойно повече...

Благодаря и на момчетата който караха и направиха шоуто заради което всички присъстваха....
Пък за тях и по един чифт гуми нямаше даже...

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Пецата
- младши ентусиаст
-
Giorceto написа:.. а това че събора се организира за по малко от 15 работни дни.. никой не го вълнува...
А защо пък за 15 дни нали това е голямо събитие 1 път годишно и много добре се знае че ще има много хора би трябвало да се организира за 1 месец че и 2 преди това за да стане нещо ние за много по малко събитие(Карандила 3) го организирахме месец преди това и всичко мина перфектно,а не бяхме и малко хора.Не приемайте негативните отзиви като плюене а като съвет за напред,ние нямаме нищо против събора и дойдохме от 200км за да сме всички заедно

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Giorceto написа:Гледам че сливенската група са недоволни от събора.. не знам защо.. пък честно казано .. чета темата и гледам че всички само плюете... най-лесно е да се плюе.. а това че събора се организира за по малко от 15 работни дни.. никой не го вълнува...
А каква е причината да се организира в последните 15 работни дни

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Пецата написа:Не приемайте негативните отзиви като плюене а като съвет за напред,ние нямаме нищо против събора и дойдохме от 200км за да сме всички заеднои според мен едва ли на някой му е попречило да даде 5лв за вход понеже преди това е дал 120лв за бензин

- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
DIDO написа:Ето и моите впечатления от събора:
Първо простотията на събора - като си тръгвах към 19ч и едно
Е36 купе /сребристо/ с бургаска регистрация реши да се прави на карач
на около 2-3 метра от моята кола на поляната и резултата беше
чакъл по нас и още няколко души и колите ни. То бива простотия ама чак пък толкова.
Искам да питам това момченце, защо веднага изчезна в облаците от
прах, ами не се върна да го аплодираме, и защо като е такъв карач не излезе с другите
на пистата и не показа какво може ами го прави на паркинга и застрашава по този начин хората около него?
BMW и простотията са несъвместими, но винаги има изключения.
Все пак добре че дойдох със старата баварка![]()
Второ това трудно може да се нарече писта, ама като няма друга
То нито се вижда добре /няма трибуни/, нито настилката е настилка.
Трето събора като цяло беше много добър, радвам се че отидох
Колега моля да ме извините ако съм нанесал някакви 6тети по афтомобилите ви.Просто много ни се насабра първо ни излъгаха със времената а после и един от на6те исфар4а от пистата с 240 и както сам си разбрал прекаратиха и драга заради това.
А и не съм и избягал спрях до портала и обърнах и се върнах обратно до паркинга,кадето бяхме спряли БС-група но както и да е.
Моля да ме извините наистина бе6е проста6ко от моя старана да се развъртам около колитеви но и все пак и организаторите не ни дадоха и вазможност да го направим някаде другаде.

SuPeR_FLY написа:Giorceto написа:Гледам че сливенската група са недоволни от събора.. не знам защо.. пък честно казано .. чета темата и гледам че всички само плюете... най-лесно е да се плюе.. а това че събора се организира за по малко от 15 работни дни.. никой не го вълнува...
А каква е причината да се организира в последните 15 работни дни![]()
Пабло беше казал, че щели да го направят в Сливен догодина специално, за да може да плюе и той и му казах, че там няма как да събирате за вход на хората и затова не стаа
![]()
Е така де - искам ти да си на слънчице цял ден,да търчиш като идиот и накрая всички да са доволни

Тогава с кеф ще дойда да пием по едно

- Пецата
- младши ентусиаст
-
А нали се сещаш че сега ние правихме точно това ? Търчахме да питаме пичовете с оранжеви жилетки и бяхме на слънчице цял ден до колите си чакайки някой да дойде да ги оцени 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
Да не мислиш, че само при теб имаше слънце
Пече всички ама никой не се оплаква
Аз спирам да пиша вече, че пак ще ме изкарат интригант