Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Аз като цяло сам доволен за 1ви пат сам на събор и ми хареса факта че бяхме доста доста хора,маината им на ромите и фордчетата мерцедесчетата и на другите коли които бяха пуснати на пистата.Искам да благодаря на Любо от Пловдив и на Пенчев за оказаната им поткрепа и добре сваршена работа...браво трябва да има повече такива хора като тях.От 2та дни ми хареса наи много дрифта на пистата и краговото пред СПС 

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
БМВ-та карате пък се оплаквате, че скъпо ви било
Догодина 10лв вход и 4лв бирата, за да дойдат само отбрани хора

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
А пред ВЕСЕЛО СЕЛО на колелото двама са въртяли.Ама са се изложили
Не могли да удържат колите и двамата.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
pAbLo написа:Догодино съборо у Сливен па че плюем колко моем че да ми е забавно на клавиатурата
Е в Сливен не става, щото няма как да събирате паричките

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
bum_bum написа:SummonedToDIe написа:blagun написа:Значи аз съм един от участниците в това събитие и искам да кажа, че бой имаше!!!
Боя стана заради един младеж, който реши че може да стои зад загражденията и да пречи на събитието и на нас - тези които дойдоха рано-рано, платиха си по 5лв. и опънаха шатрата!!!
Този младеж беше многократно предупреждаван от така наречената охрана да не преминава лентата и да не пречи! Беше помолен от поне 5 човека най-учтиво, но той реши да нагрубява и естествено един от нас го преби!!!
След което дойдоха бандата с тениски с надписи "простаци - позьори. цоп." и един от тях реши да се бие с нашия приятел! И този човек изяде шамарите! След което дойдоха организаторите и ни помолиха да се преместим - НЕ да напуснем (има огромна разлика) и ние това и направихме!!!
Няма да спестя и изваждането на нож от страна на един от "позьорите", който рано или късно ще си получи заслуженото!!!
Ние хич не сме "селяни" и сме хора, които повечето от вас познават!!!
От София сме!!! Познаваме се!!!
А аз случайно искам да те попитам господинчо, дали "онзи" младеж не си е платил като вас входа,а?
Искам да попитам и какво е било поведението на ВАШИЯ "бияч"как се е държал с останалите хора около вас
Доста ругатни са излезнали от неговата уста май, доста хора са били псувани (включително и жената на MadVanio).
Има ли нужда да споменавам колко човека са РИТАЛИ въпросния младеж? На света вода ненапита ли ще се правите "биячите"?
И щом сте "биячи" и отправяте заплахи към "позьорите" (мой приятели, също както младежа) ВИ обещавам, че на някоя БМВ сбирка АЗ ЛИЧНО ще РИТАМ и ЧУПЯ носове![]()
![]()
Що не я забравите тая кофти случка вече. Всеки си я интерпретира така, както му изнася.
Аз бях на не повече от метър от мястото и видях доста добре какво точно стана. Като начало беше виновен пича, който изяде боя защото все пак като са си докарали хората палатката поне да беше клекнал, а не да седи прав и да обяснява как няма да седне за да не им пречи. Хората от палатката коментираха простотии от типа как на следващия събор ще дойдат с бодлива тел да оградят всичко и който им пречи да гледат ще го пребиват и т.н.. После един от тия от палатката се изплю в посока на пича, който им пречеше като същевременно оплю поне 4- 5 човека около виновника, които нямаха нищо общо със случая.(тва беше най- селската постъпка на която съм ставал свидетел от не знам кога, още повече, че въпросния май беше там с детето си, което гледаше цялата сцена). После този, който скочи първи започна да обяснява как ще стане да го пребие ако не седне след малко и т.н. и след 2 мин остри реплики наистина стана, а след него и още няколкото мъже от палатката и му нададоха доста тупаници. Т.е. твърдението, че е бил пребит от 1 човек не отговаря на истината. За мен виновни са и човека, който го отнесе и тези които го биха
Той за това, че наистина не беше прав да не иска да седне за да могат хората да си гледат шоуто от мястото, което са заели още от сутринта, а те за това, че не опитаха преди боя с малко блага дума и дипломация да оправят нещата.
А иначе относно героизма на биячите виковете и заканите им бяха доста повече от уменията
първо седях час пред тях и не съм и пречил станах като мислех да си ходя,но те не престанаха да обуждат всичко живо,даже ме замериха и с бира, и др. казах му че се държи просташки и не заслужава да гледа нищо ,не съм заплашвал или обиждал след това той каза че ще ме бие ...другото се видя колко скочиха и тн . ... аз лично нямам намерение да се занимавам с тях ....може и да съм имал вина за някой друг удар ....все тая нито ми има нещо ,нито ще ми развали спокойствието

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Аз от Драконите съм много МНОГО доволен, незнам що плюете пистата, кенефите, и кетеринга.
Кат не ви харесва пистата - Не караите.
като са мръсни тоалетните - Не серете в тях (как искате след 2000човека да са чисти)
Като ви са скъпи кибапите - Не ги яжте.
Момчетата от Дракон не са виновни за нищо наи малко че не те искат да се провежда събора там
Съоръжението в Калояново не е пригодено за СЪБОРИ ТО СИ Е ПИСТА.
Всичките ми негативи са към решението (взето от някой хора) три години да хоя на полето за да мога да се видя с хора с които ще ми е по добре на бира с скара около машините отколкото в прахта вятъра дъжда и шлюпките от семки. ПАК ВИ КАЗВАМ НАПРАВЕТЕ СИ ГОДИШЕН ДЕН ЗА КАРАНЕ ,НЕ КАЗВАИТЕ НА ТОВА СЪБОР.
Кат не ви харесва пистата - Не караите.
като са мръсни тоалетните - Не серете в тях (как искате след 2000човека да са чисти)
Като ви са скъпи кибапите - Не ги яжте.
Момчетата от Дракон не са виновни за нищо наи малко че не те искат да се провежда събора там

Съоръжението в Калояново не е пригодено за СЪБОРИ ТО СИ Е ПИСТА.
Всичките ми негативи са към решението (взето от някой хора) три години да хоя на полето за да мога да се видя с хора с които ще ми е по добре на бира с скара около машините отколкото в прахта вятъра дъжда и шлюпките от семки. ПАК ВИ КАЗВАМ НАПРАВЕТЕ СИ ГОДИШЕН ДЕН ЗА КАРАНЕ ,НЕ КАЗВАИТЕ НА ТОВА СЪБОР.

АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- KickingKing
- ентусиаст
-
Хаха много ме кефите. Единият му пречило, че направили бърнаут и не можел да диша, на другият пък му е кофти щото имало "манджичка", на третият кебабчетата му били малки. Е ако това, че кебабчето е един лев ти е проблема ми ти си имал най-якия събор в живота си
В крайна сметка ако ти пречи, че правят бърнаути ще отидеш там дето не правят - място бол. Ако пък ще ти се яде 20 пъти на ден ще трябва да прецениш, че на всякакви мероприятия яденето и пиенето е по-скъпо и ще си вземеш в колата некви яденета. Доколкото си спомням на входът не проверяваха за забранени вещества и храни.
Ако пък ще стоиш цял ден там ще си вземеш едно столче да не те заболят краката. Изобщо толкова са ви глупави оплакванията, че направо ви се чудя. Ние отодихме купихме си месо, нахранихме 10 човека допълнително, имахме бира та остана, купих си от метро (което беше на 100 метра от хотела) по един стол за да не ме болят краците и всичко на 6. Проблемите са ви дошли просто от липсата на съобразителност, а не поради проблем в организацията.
А за вечерята не виждам к'во се оплакваш ибозщо, че е трябвало да изчакаш малко, докато има 20 човека покрай теб да си говориш с тях
, а 40 други, които си бяхме платили кувертите останахме без ядене и пиене изобщо.

В крайна сметка ако ти пречи, че правят бърнаути ще отидеш там дето не правят - място бол. Ако пък ще ти се яде 20 пъти на ден ще трябва да прецениш, че на всякакви мероприятия яденето и пиенето е по-скъпо и ще си вземеш в колата некви яденета. Доколкото си спомням на входът не проверяваха за забранени вещества и храни.

А за вечерята не виждам к'во се оплакваш ибозщо, че е трябвало да изчакаш малко, докато има 20 човека покрай теб да си говориш с тях

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
noty boy написа:Съоръжението в Калояново не е пригодено за СЪБОРИ ТО СИ Е ПИСТА.
Ей това си е цялата истина - напълно съм съгласен

Иначе и на нас ни останах няколко щайги с йедини и пийни