Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 05 Май 2008, 2:10

SuPeR_FLY написа:Тоя събор беше по-зле от предишния и ще е по-добър от следващия ако пак бъде на Калояново ми се струва :roll: И аз съм доста разочарован... в събота като влязохме от ГАРД изрично казаха, че не може да си наредим колите до лентите на един завой и изведнъж след половин час там беше пълно с коли... да не говорим, че бяхме се разпънали точно пред лентата на тревичката и пак същите умници от ГАРД ни накараха да се преместим зад лентата в киреча и калта щото било опасно до завоя, който е на 20м от лентата и едва ли тая лента ще ни спаси някой ако изправи завоя :dunno: За конкурсите да не говорим - никой нищо не знае... С Виктор (Koyota) сигурно 20 човечета с оранжеви жилетки питахме за инфо, пращаха ни къде ли не да питаме и никой нищо все не знаеше... Чаках от 5 часа някво жури да мине и не издържах накрая и изчезнах... Да не говорим, че М-ките и обикновените са в една категория - Е как може другите нямат шанс - някои са почнали от абсолютна стоковица и са наляли маса пари, а изобщо не са равностойни... Не може за 15" бирена капачка да се дават 2 точки, а за някоя яка 17" или 18" 1 точка само, защото не е БМВ :confused: Дано догодина да е на друго място и да е по-добре ама ако е на Калояново пак МНОГО хора няма да дойдат ;)

бих казал :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 05 Май 2008, 2:30

:mhihi:

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 05 Май 2008, 2:35

Култова снимка, направо кърти. :mhihi:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Май 2008, 10:09

като цяло събора беше хубав... но толкова много издънки на едно място не бях виждал... и освен всичките тези които сте изредили искам да спомена за още една...

"Официалната вечеря" просто ме изкърти...
отиваме в 9 часа гладни с мисълта че ще ядем сядаме и на масата по 1 шопска салата и по 1 ракийка... до тук добре... изядохме си шопските изпихме си ракйиката но ядене още нямашел... извикахме серивтиорката и започнахме да си поръчваме... какъв беше отговора ?
"Съжилявам ама поръчки ша са приемат след 1 час щот нямаме физическа възможност да поемаме поръчки за сега" няма пиене няма ядене... и благополучно към 11:30 започнаха да носят вечерята... а каква беше тя? варено свинско с варени картофи.. манджичка :mhihi:
просто няма такава подигравка... отиваш на "офицялна вечеря" за да ядеш манджа...

другото... излизам аз на квалификации за италянско преследване... пускат ме 1-ви на пистата докъто минах през шикана и вече бяха пуснали и другите 2-ма...
и общо взето си карахме 3-мата заедно през всичките 4 обиколки... ма кой го боли гъза че някой ще се овърти и другия зад него ще го удари а пък 3-тия ще го повтори... аз ли трябваше да им кажа че колите се пускат през 20 секунди една зад друга :evil:

но като цяло евала беше невероятно преживяване

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 05 Май 2008, 10:30

Не съм присъствал на предишните събори. Бях доволен ама не чак толкова. Пристигнахме на пистата в 9:45 и от тогава до 4 часа гледаме едно и също :evil: Едно че останах без крака...отивам да си купя да ям... Някфи скромни питки с едно кебапче 2 лв ... Купувах какво правих и накрая се оказах вътре с 1 лев ... Зае'и не съм за лева. Наредил съм се да гледам дрифт шоу и донъти и burnout ... някъв зад мен пали гуми аз немога да дишам :evil: Все пак накрая ми изпълниха душата :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 05 Май 2008, 10:37

Vlados написа:
dj_ennsy_1 написа:Аз не разбирам доста неща... едно от тях е как след като всички на събора бяхме "ценители" се намери някой така гадно да ми удари задна лява врата, че чак боя да се олюпи от нея... аз винаги гледам и пазя както моето, така и чуждото, а в един такъв момент-като видя някой какво ми е причинил и ми причернява... :evil:

Изгубих те от поглед и веднага ти удариха колата... :(

Ами ти остана да видиш как ще стоят джантите на онова комби-ние бяхме точно пред него на загражденията-гледахме "шоуто". После се загубихме... Като отидох при колата и ми стана криво :( Верно че не е перфектна и има забележки, ама тва 5см огъната ламарина с олюпена боя вади очи направо :evil: Както и да е... винаги е имало такива хора, винаги и ще има... Съжалям само че се скапа времето и неможахме да идем заедно до Карлово, както говорихме... то и снимка на отбора неможахме да си направим... ама то и как да стане като колите бяха разпръснати като овце на поля... няма да ги подредят по модели ами...
Последна промяна Ненко Вранков на 05 Май 2008, 10:42, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 05 Май 2008, 10:39

Ogi написа:като цяло събора беше хубав... но толкова много издънки на едно място не бях виждал... и освен всичките тези които сте изредили искам да спомена за още една...

"Официалната вечеря" просто ме изкърти...
отиваме в 9 часа гладни с мисълта че ще ядем сядаме и на масата по 1 шопска салата и по 1 ракийка... до тук добре... изядохме си шопските изпихме си ракйиката но ядене още нямашел... извикахме серивтиорката и започнахме да си поръчваме... какъв беше отговора ?
"Съжилявам ама поръчки ша са приемат след 1 час щот нямаме физическа възможност да поемаме поръчки за сега" няма пиене няма ядене... и благополучно към 11:30 започнаха да носят вечерята... а каква беше тя? варено свинско с варени картофи.. манджичка :mhihi:
просто няма такава подигравка... отиваш на "офицялна вечеря" за да ядеш манджа...

другото... излизам аз на квалификации за италянско преследване... пускат ме 1-ви на пистата докъто минах през шикана и вече бяха пуснали и другите 2-ма...
и общо взето си карахме 3-мата заедно през всичките 4 обиколки... ма кой го боли гъза че някой ще се овърти и другия зад него ще го удари а пък 3-тия ще го повтори... аз ли трябваше да им кажа че колите се пускат през 20 секунди една зад друга :evil:

но като цяло евала беше невероятно преживяване

Ти защо го пусна онзи като караше 30 пати по добре от него

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 05 Май 2008, 10:42

Ами то как мислите се купува BRABUS.От кетъринг :mhihi:

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 05 Май 2008, 10:44

Deadgame написа:

Ти защо го пусна онзи като караше 30 пати по добре от него

защото е 2000 кубика 150 коня! аз съм 1600 кубика 102 коня от къде да знам че като го пусна ще започне да ми пречи и да ме бави :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 05 Май 2008, 10:44

аааа тоя Brabus бешеее :bowdown:

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 05 Май 2008, 10:50

Този БРАБУС е на Човека с кетъринга.Поне това го умее.Цялата фамилия са рестпрантиори.Държи и други заведения ама не е тук мястото да говорим за това.

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Май 2008, 10:53

Аз догодина може ли да разпъна сергия, мога да предложа цени наполовина по принцип :D
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 05 Май 2008, 11:00

цените при шатрите изкъртиха направо :mhihi:

шишче, питчица и картофи = 3.30 :shock:
бира в кутийка = 2 лв :shock:
кебапченценценценценце с дължина 5 см. = 1 лв. :shock: :shock: :shock: