Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
SuPeR_FLY написа:Тоя събор беше по-зле от предишния и ще е по-добър от следващия ако пак бъде на Калояново ми се струваИ аз съм доста разочарован... в събота като влязохме от ГАРД изрично казаха, че не може да си наредим колите до лентите на един завой и изведнъж след половин час там беше пълно с коли... да не говорим, че бяхме се разпънали точно пред лентата на тревичката и пак същите умници от ГАРД ни накараха да се преместим зад лентата в киреча и калта щото било опасно до завоя, който е на 20м от лентата и едва ли тая лента ще ни спаси някой ако изправи завоя
За конкурсите да не говорим - никой нищо не знае... С Виктор (Koyota) сигурно 20 човечета с оранжеви жилетки питахме за инфо, пращаха ни къде ли не да питаме и никой нищо все не знаеше... Чаках от 5 часа някво жури да мине и не издържах накрая и изчезнах... Да не говорим, че М-ките и обикновените са в една категория - Е как може другите нямат шанс - някои са почнали от абсолютна стоковица и са наляли маса пари, а изобщо не са равностойни... Не може за 15" бирена капачка да се дават 2 точки, а за някоя яка 17" или 18" 1 точка само, защото не е БМВ
Дано догодина да е на друго място и да е по-добре ама ако е на Калояново пак МНОГО хора няма да дойдат
бих казал

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
- MakMakoB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325ci много синя
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
като цяло събора беше хубав... но толкова много издънки на едно място не бях виждал... и освен всичките тези които сте изредили искам да спомена за още една...
"Официалната вечеря" просто ме изкърти...
отиваме в 9 часа гладни с мисълта че ще ядем сядаме и на масата по 1 шопска салата и по 1 ракийка... до тук добре... изядохме си шопските изпихме си ракйиката но ядене още нямашел... извикахме серивтиорката и започнахме да си поръчваме... какъв беше отговора ?
"Съжилявам ама поръчки ша са приемат след 1 час щот нямаме физическа възможност да поемаме поръчки за сега" няма пиене няма ядене... и благополучно към 11:30 започнаха да носят вечерята... а каква беше тя? варено свинско с варени картофи.. манджичка
просто няма такава подигравка... отиваш на "офицялна вечеря" за да ядеш манджа...
другото... излизам аз на квалификации за италянско преследване... пускат ме 1-ви на пистата докъто минах през шикана и вече бяха пуснали и другите 2-ма...
и общо взето си карахме 3-мата заедно през всичките 4 обиколки... ма кой го боли гъза че някой ще се овърти и другия зад него ще го удари а пък 3-тия ще го повтори... аз ли трябваше да им кажа че колите се пускат през 20 секунди една зад друга
но като цяло евала беше невероятно преживяване
отиваме в 9 часа гладни с мисълта че ще ядем сядаме и на масата по 1 шопска салата и по 1 ракийка... до тук добре... изядохме си шопските изпихме си ракйиката но ядене още нямашел... извикахме серивтиорката и започнахме да си поръчваме... какъв беше отговора ?
"Съжилявам ама поръчки ша са приемат след 1 час щот нямаме физическа възможност да поемаме поръчки за сега" няма пиене няма ядене... и благополучно към 11:30 започнаха да носят вечерята... а каква беше тя? варено свинско с варени картофи.. манджичка

просто няма такава подигравка... отиваш на "офицялна вечеря" за да ядеш манджа...
другото... излизам аз на квалификации за италянско преследване... пускат ме 1-ви на пистата докъто минах през шикана и вече бяха пуснали и другите 2-ма...
и общо взето си карахме 3-мата заедно през всичките 4 обиколки... ма кой го боли гъза че някой ще се овърти и другия зад него ще го удари а пък 3-тия ще го повтори... аз ли трябваше да им кажа че колите се пускат през 20 секунди една зад друга

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Не съм присъствал на предишните събори. Бях доволен ама не чак толкова. Пристигнахме на пистата в 9:45 и от тогава до 4 часа гледаме едно и също
Едно че останах без крака...отивам да си купя да ям... Някфи скромни питки с едно кебапче 2 лв ... Купувах какво правих и накрая се оказах вътре с 1 лев ... Зае'и не съм за лева. Наредил съм се да гледам дрифт шоу и донъти и burnout ... някъв зад мен пали гуми аз немога да дишам
Все пак накрая ми изпълниха душата 

M - The most powerful letter in the world
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Vlados написа:dj_ennsy_1 написа:Аз не разбирам доста неща... едно от тях е как след като всички на събора бяхме "ценители" се намери някой така гадно да ми удари задна лява врата, че чак боя да се олюпи от нея... аз винаги гледам и пазя както моето, така и чуждото, а в един такъв момент-като видя някой какво ми е причинил и ми причернява...
Изгубих те от поглед и веднага ти удариха колата...
Ами ти остана да видиш как ще стоят джантите на онова комби-ние бяхме точно пред него на загражденията-гледахме "шоуто". После се загубихме... Като отидох при колата и ми стана криво

Последна промяна Ненко Вранков на 05 Май 2008, 10:42, променена общо 1 път
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Ogi написа:като цяло събора беше хубав... но толкова много издънки на едно място не бях виждал... и освен всичките тези които сте изредили искам да спомена за още една...
"Съжилявам ама поръчки ша са приемат след 1 час щот нямаме физическа възможност да поемаме поръчки за сега" няма пиене няма ядене... и благополучно към 11:30 започнаха да носят вечерята... а каква беше тя? варено свинско с варени картофи.. манджичка![]()
и общо взето си карахме 3-мата заедно през всичките 4 обиколки... ма кой го боли гъза че някой ще се овърти и другия зад него ще го удари а пък 3-тия ще го повтори... аз ли трябваше да им кажа че колите се пускат през 20 секунди една зад друга![]()
Ти защо го пусна онзи като караше 30 пати по добре от него
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
Deadgame написа:
Ти защо го пусна онзи като караше 30 пати по добре от него
защото е 2000 кубика 150 коня! аз съм 1600 кубика 102 коня от къде да знам че като го пусна ще започне да ми пречи и да ме бави

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- body
-
-
Този БРАБУС е на Човека с кетъринга.Поне това го умее.Цялата фамилия са рестпрантиори.Държи и други заведения ама не е тук мястото да говорим за това.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- Ogi
-
Плевен тийм
-
цените при шатрите изкъртиха направо
шишче, питчица и картофи = 3.30
бира в кутийка = 2 лв
кебапченценценценценце с дължина 5 см. = 1 лв.

шишче, питчица и картофи = 3.30

бира в кутийка = 2 лв

кебапченценценценценце с дължина 5 см. = 1 лв.

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Ogi написа:цените при шатрите изкъртиха направо![]()
шишче, питчица и картофи = 3.30![]()
бира в кутийка = 2 лв![]()
кебапченценценценценце с дължина 5 см. = 1 лв.![]()
![]()
Така е на саборя!

- body
-
-