Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 04 Май 2008, 23:43

SuPeR_FLY написа:Когато заплатите ни станат наполовина на техните тогава показвай тея цени, защото повечето хора бачкат за по 400-500лв и им е доста трудно да отделят толкова пари нали се сещаш :winky:

И как тези хора карат и поддържат БМВ тогава? :winky:
Няма смисъл да се заяждаме, просто това което си написал е някакво клише, което се тиражира широко, когато стане въпрос за цени.

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 04 Май 2008, 23:45

SKISA написа:те и находката ми...!
Изображение

Ебати филма, честно! :shock: :shock: :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 04 Май 2008, 23:46

Пецата написа:хората много но ентусиастите да го кажа честно не бяха се увеличили много много ;),повечето хора бяха само за щоуто там ;).А относно базата за сравнение на цените тук и там има мнооого голяма разлика,която няма да коментирам защото мога да напиша роман :mhihi:

Е как малко? Имаше толкова ентусиасти, които искаха, но неможаха да излезнат на пистата поради ред причини, най-вече темпорални ;)

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Май 2008, 23:48

Аз не споря, всеки ден даваме сума ти пари за глупости, но трябва да си заслужава и като си тръгваш да си кажеш "Ейй евала, тея пари нищо не са за такова шоу!" ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 04 Май 2008, 23:48

Найстина така трябва да се направи, по-висок вход и ще има повече качесто, но по-малко зрители.
Ромите, пак не бяха в изобилие, доста черни перли видях и това също ме натъжи :(
Аз, лично бях много разочарован от коментарите на някой "селяни", н, но просто е срамота да се говорят такива неща за хора който не познават(най-вече за хората, който правеха шоуто на пистата).
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 04 Май 2008, 23:58

anabella написа:С червена шапка с емблема?

Не съм сигурен.... може и да е така.... не съм 100% сигурен, ма регистрацията мисля беше С 3880... сега си гледам снимките и мисля тая беше.... ако си ти - евала :yes:

P.S. Мишел с нейното 16i беше зад мен (т.е. през една кола зад теб) през голяма част от времето... ако си я забелязала по "високият" ляв фар... значи са точни сметките ;)

SuPeR_FLY написа:Аз не споря, всеки ден даваме сума ти пари за глупости, но трябва да си заслужава и като си тръгваш да си кажеш "Ейй евала, тея пари нищо не са за такова шоу!" ;)

Какво шоу? Освен изпълненията на Пенчев, Алекс и някои "елементи" от 'талианското преследване... друго интересно не видях... другото бяха все негативи... прибежките по 50-100м да стигнем до колата (която е някъде из между другите, ма трудно я намираш, щото е лудница), че вали за пореден път, или трудното "пласиране" да видиш изобщо нещо, щото разни тарикати са се накачили по гумите и не им пука, че зад тях хората трябва да са 1.90+ високи, че да виждат... цените казах, че няма да ги коментирам, че става смешно... не беше проблема в кюфтетата/кебапчетата, които и в Сф са си по 1лв...

Организацията??? Мерси... ГАРД-овете бяха тотален майтап... да не говорим, че всеки втори "наш човек" го пускаха да си шава по пистата или да застава на най-неподходящото място... примери бол... :roll: Тоалетните пък дори не искам да ги споменавам, само ще цитирам един от многото "глупендери", с които се сблъсках около пистата и който излизаше от "тоалетната" с думите (към свой познат/приятел) - "аре влизай, ма да знаеш че съм опикал всичко... хахахахахах"

Отидох до там с голям кеф в джоба и много сериозна нагласа да си изкарам перфектно, ма щом към 17:30 ми беше писнало тотално от цялата тая селяния и дори не дочаках drift-а... верно е, всеки има право на мнение - е, това е моето мнение... :roll:
Последна промяна Mollov на 05 Май 2008, 0:09, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 04 Май 2008, 23:59

SuPeR_FLY написа:Аз не споря, всеки ден даваме сума ти пари за глупости, но трябва да си заслужава и като си тръгваш да си кажеш "Ейй евала, тея пари нищо не са за такова шоу!" ;)

Добре бе, SuperFly - кога досега не са си заслужавали парите, които сме харчили за събор? Факт е в БГ, че винаги някой е недоволен - или зяпачите много, или нещо друго. Когато се предложи алтернатива, се почва "Ама много скъпо". Защото аз на море може и да не отида, но БМВ Събор няма да пропусна.

Аз лично винаги съм оставал доволен от тези мероприятия и незнам какво очакват недоволните. Нали целта е веднъж годишно да се съберем заедно обединени около любимата марка. Другото е второстепенно.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 05 Май 2008, 0:03

Mollov написа:
anabella написа:С червена шапка с емблема?

Не съм сигурен.... може и да е така.... не съм 100% сигурен, ма регистрацията мисля беше С 3880... сега си гледам снимките и мисля тая беше.... ако си ти - евала :yes:

P.S. Мишел с нейното 16i беше зад мен (т.е. през една кола зад теб) през голяма част от времето... ако си я забелязала по "високият" ляв фар... значи са точни сметките ;)

Ейййййййййй, изяде ме с този фар, братче!!! Ще го оправя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 05 Май 2008, 0:07

и аз отидох на БМВ събор но вътре имаше мешени марки автомобили,а до колкото знам би трябвало да е само за бмв-та или греша ? това е първото нещо което забелязах,другото беше когато сложихме е30-ката за състезанитето "най-красиво е30" и в състезанието участваха точно 4-5 е30ки от които само м3-ката и кабриото заслужаваха да участват щото беше смешно и подло да се сложи е30 двоен стоп с задна броня от Ауди 80 с 1кг кит върху нея за най-красиво е30 нали ? Също така аз пре цялото време не можех да разбера какво става,кога минава тоя конкурс кой оценява ? А пичовете с оранжевите жилетки бяха по малко информирани и от мен сигурно

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 05 Май 2008, 0:11

А на събора има ли някакви преференций за членове на клуба, не на форума...за хората плащащи членския внос?
Тъй като си мисля, че за тези хора може да се направи нещо като отделно място...в смисъл да има някакво разделение на нещата...
Мисля, че е редно тези, който дават някакви пари за BMW клуб България да са все пак отделени на по-добри места около пистата, колите им да са отделно, за да няма инциденти със тях и т.н.
Аз не съм все още член на клуба, но бих се съгласил с едно такова решение!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 05 Май 2008, 0:14

Единствената преференция беше,че членовете не плащаха входна такса.
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Май 2008, 0:14

ВМХ за мен да се видя с приятели от цяла България и да се забавлявам истински е безценно и единствено затова идвам на събор ;) Недоволни винаги ще има от 10 човека ще има 20 различни мнения ама всичко е въпрос на вкус... на теб ти харесва да гледаш как 10 коли цял ден обикалят пистата през половин час, а на мен не :winky: А пък за конкурсите да не говорим... Тая червената Е30-ка с броня от яйце ме разцепи, как може да си сложиш колата на конкурс с 1 кутия кит, изтъркан на половина или пък някои без брони, други пък с кални коли, а пък уж условието било да са чисти :help: Иначе ще може ли някой да напише класацията от конкурса? :roll:
Последна промяна SuPeR_FLY на 05 Май 2008, 0:22, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

да

Мнение от kami83 » 05 Май 2008, 0:15

Тези пичове с Е 30 комбито и кабриото радваха много публиката евала колеги много ЯКО.
Смених комбинизона с по нов.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 05 Май 2008, 0:23

SuPeR_FLY написа:ВМХ за мен да се видя с приятели от цяла България и да се забавлявам истински е безценно и единствено затова идвам на събор ;) Недоволни винаги ще има от 10 човека ще има 20 различни мнения ама всичко е въпрос на вкус... на теб ти харесва да гледаш как 10 коли цял ден обикалят пистата през половин час, а на мен не :winky:

Приемам, че примера ти какво на мен ми харесва е илюстративен.

Общо взето на масови мероприятия трябва да се правят компромиси, а не да се налагат лични интереси.

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 05 Май 2008, 0:26

някой може ли да качи тук времената от квалификациите на италианското преследване :help:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия