Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а ето тук драги ми колеги се вижда как шофьора в желанието си за повече повер е изкъртил пода да натиска педала на газта

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
може би трябва да се отвори отделна тема с конструктивни предложения към организацията на събора!! аз също имам някои предложения,защото наистина имаше проблеми и неща ,които могат да се решат по-добре...! няма смисъл да се хейтства-наистина хората ,които го организираха са хвърлили маса сили,средства и нерви ,за да се случи ...! въпреки това нещата за догодина трябва наистина да са много добре организирани ,за да няма недоволни /поне не много/ ,а и вече явно сме доста народ-трябва да се пипа от доста по-рано!! идеята :"който може -нека го направи по-добре" не е рационална,щото проба-грешка е дълъг маршрут към целта -идеален събор!!!
_65536_kb_sec_ написа:а ето тук драги ми колеги се вижда как шофьора в желанието си за повече повер е изкъртил пода да натиска педала на газта![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти не си виждал Ицо в цял ръст ако си мислиш че до там може да стигне кракът му се лъжеш.

Маитап бе Ице.
Иначе снимката РУЛИРА ква му е доволна физиономмииката, що ли

АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.
- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
А и между другото искам да помоля който ме снима по време на пътуването в Петък със маската ако може да ми даде някоя снимка 

За 5лв беше съвършена организацията! Догодина просто трябва да се наблегне на висок вход, платено участие във всяко мероприятие или с други думи качеството вместо количество. Тогава ще отпаднат много от проблемите дискутирани с участия, кибици, тълпи и т.н. Все пак това не е панаир да се гони максимален брой посетители.
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Ми да стане 35лв входа, кебапчетата по 5 и водата по 3 и хептен никой няма да дойде и ще са само подбрани люде 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
недоволни винаги е имало и ще има,нека всеки се запита направил ли е нещо за този събор .
колега благун,виждам че си умираш от желание да се пънеш тук из форума,лично аз не виждам смисъл в това докато не ми бъде обяснено що за агресия е проявил нашия човек за да заслужи двама или трима да го ошамарят.
и ти ли го удря?
това че група от 30-тина ентусиасти дългогодишни членове на бмв клуб българия,прояви търпение спрямо вас и вашата агресия е един огромен толеранс към самото събитие и организаторите.
по добре ли виждахте?
доволни ли сте, че сега се дъвче тук една грозна ситуация създадена от вас.
е,заслужаваше ли си стореното?
колега благун,виждам че си умираш от желание да се пънеш тук из форума,лично аз не виждам смисъл в това докато не ми бъде обяснено що за агресия е проявил нашия човек за да заслужи двама или трима да го ошамарят.
и ти ли го удря?
това че група от 30-тина ентусиасти дългогодишни членове на бмв клуб българия,прояви търпение спрямо вас и вашата агресия е един огромен толеранс към самото събитие и организаторите.
по добре ли виждахте?
доволни ли сте, че сега се дъвче тук една грозна ситуация създадена от вас.
е,заслужаваше ли си стореното?

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Аз не разбирам доста неща... едно от тях е как след като всички на събора бяхме "ценители" се намери някой така гадно да ми удари задна лява врата, че чак боя да се олюпи от нея... аз винаги гледам и пазя както моето, така и чуждото, а в един такъв момент-като видя някой какво ми е причинил и ми причернява... 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
dj_ennsy_1 написа:Аз не разбирам доста неща... едно от тях е как след като всички на събора бяхме "ценители" се намери някой така гадно да ми удари задна лява врата, че чак боя да се олюпи от нея... аз винаги гледам и пазя както моето, така и чуждото, а в един такъв момент-като видя някой какво ми е причинил и ми причернява...
Изгубих те от поглед и веднага ти удариха колата...

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Mollov написа:Сони някъде по-горе питаше за "съботната група" - ми общо взето началната идея за каране в група бе "нарушена" от доста индивиди, които видяха магистралата като път, по който 130км/ч едва ли е правилното ограничение на скоростта и желанието им за движение в колона се изпари.... иначе по-голямата част от хората шофираха много прилично, като една мома караща доста време пред мен определено мога да кажа, че возеше тримата си пътници много добре т.е. шофираше много прилично.... честно казано МНОГО прилично... ма не се сещам как беше номера й, че да я поздравя директно
Мдам, аз по едно време си мислех, че съм последен - постоянно някакви ме изпреварваха, а аз лекинко си карах 110-120, по-едно време с 140 зада настигна колоната.
А, за Мишел много бях учуден бях паркирал точно до нея на Лукойла и се изумих жена сама да ходи на събор.

Последно кой взе 1-во място за най-запазена е36-ца.
SuPeR_FLY написа:Ми да стане 35лв входа, кебапчетата по 5 и водата по 3 и хептен никой няма да дойде и ще са само подбрани люде
Хората отдавна са измислили топлата вода и очевидно при тях схемата работи. Виж тук. Не става въпрос да гоним техния ценоразпис, а да се актуализира нашия спрямо ситуацията.
И какво значи "хептен няма да дойдат"? Всяка година посетителите са все повече.
Цената на кебапчето няма да коментирам, това не е кулинарно шоу по бтв

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Когато заплатите ни станат наполовина на техните тогава показвай тея цени, защото повечето хора бачкат за по 400-500лв и им е доста трудно да отделят толкова пари нали се сещаш 

- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
BMX написа:SuPeR_FLY написа:Ми да стане 35лв входа, кебапчетата по 5 и водата по 3 и хептен никой няма да дойде и ще са само подбрани люде
Хората отдавна са измислили топлата вода и очевидно при тях схемата работи. Виж тук. Не става въпрос да гоним тяхния ценоразпис, а да се актуализира нашия спрямо ситуацията.
И какво значи "хептен няма да дойдат"? Всяка година посетителите са все повече.
Цената на кебапчето няма да коментирам, това не е кулинарно шоу по бтв
хората много но ентусиастите да го кажа честно не бяха се увеличили много много

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
Интересно ми е кой спечели наградата за най-добра е36-ца. Аз като гледах начина на оценка другия път ще докарам една стоковица с едни хубави бирени капачки, волана ще е от онея "тави" и ще взема най-много точки
За мен най-доброто е-36 беше на koyota ама май друг спечелил

За мен най-доброто е-36 беше на koyota ама май друг спечелил

Последна промяна Strabex на 04 Май 2008, 23:45, променена общо 1 път