Събор 2008 - Спам

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Май 2008, 21:27

Аз преди събора четох, че има идея за създаването на "плац" по модели, и наистина идеята е много добра, но явно организацията не е стигнала дотам...
Подкрепям идеята догодина събора да се разнообрази откъм место, може следваща година пак да се проведе в Калояново, но по принцип разнообразието е важно за всички ни...ново место, нови емоции, нова тръпка, непознатото винаги е интересно...

триногата
Аватар

Мнение от Andronoff » 04 Май 2008, 21:27

Ей ся бях в Сливен, някой каза, че тая тема била 47 страници, прибирам се и тя е 55 :shock:
И туй за има няма 2 часа :shock:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 04 Май 2008, 21:30

Нека и аз изразя моето мнение.Така значи за мен този събор беше много зле,по зле и от миналите и ще обясня защо.Първо как може гледам си аз наредени бмв-цата и изведнъж гледам некъв форд,и след това и други подобни,не е ли само за бмв-та вътре ? Ако не е защо е БМВ Събор ? Организацията беше много слаба,след като толкова много се старахме с един приятел да изкараме неговата е30-ка кабрио на изложението за е30-ки закарахме я,сложихме и етикет всичко както и е реда,чакахме около 2 часа да дойде някой да я погледне и да я оцени но нанайки,никой не дойде и единственото което чух от двама преминаващи с табелки "организатор" беше "абе то няма 6 коли като хората кво да ги оценяваме". Другото което е че идва пак организатор и вика що е сложена колата тука тя е мръсна.Извинявай ама 2 часа да вали през 10мин как се държи кола постоянно чиста и също така през 5 мин някой се прави на гъзар с 316-ката си и дрифти из паркинга и мята пръс?Според мен това е много гадно от тяхна страна,мисля че дори и да имаше една кола,тя трябваше да се оцени,много съм разочарован,другото е че имаше супер много от ромски произход,които постоянно се въртяха около колата когато бях вдигнал капака и по едно време се оказа че някой е дръпнал буксата за дебитомера :evil: .Събора беше провал за мене и тия 5лв вход бяха неоправдани.

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 04 Май 2008, 21:34

Andronoff написа:Ей ся бях в Сливен, някой каза, че тая тема била 47 страници, прибирам се и тя е 55 :shock:

Всеки пише кво харесал кво не кво станало пф ми квото такова някой да ви е карал на сила :mhihi: не еми това е според мене който може да организира по хубаво или да си седят по сбирки ама квото такова яко спам да трупа всеки менения и това сабор като сабор яко коли пииня и ядденяе тва е и сланце имаше и дажд супер си беше :winky:

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 04 Май 2008, 21:35

Провал е силно казано,но е стъпка назад според мен,поне в очите на ентусиастите които сме посещавали и други събори.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 04 Май 2008, 21:36

Аз пък се засякох с доста голяма група БМВ-та в Троянския проход.По спомен регистрациите на повечето бяха плевенски.Светках,свирих,махах ама никой не ме поздрави...явно не им хареса бялата ми бегачка с черния капак :)
Изображение
8.32

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 04 Май 2008, 21:38

Пецата написа:Нека и аз изразя моето мнение.Така значи за мен този събор беше много зле,по зле и от миналите и ще обясня защо.Първо как може гледам си аз наредени бмв-цата и изведнъж гледам некъв форд,и след това и други подобни,не е ли само за бмв-та вътре ? Ако не е защо е БМВ Събор ? Организацията беше много слаба,след като толкова много се старахме с един приятел да изкараме неговата е30-ка кабрио на изложението за е30-ки закарахме я,сложихме и етикет всичко както и е реда,чакахме около 2 часа да дойде някой да я погледне и да я оцени но нанайки,никой не дойде и единственото което чух от двама преминаващи с табелки "организатор" беше "абе то няма 6 коли като хората кво да ги оценяваме". Другото което е че идва пак организатор и вика що е сложена колата тука тя е мръсна.Извинявай ама 2 часа да вали през 10мин как се държи кола постоянно чиста и също така през 5 мин някой се прави на гъзар с 316-ката си и дрифти из паркинга и мята пръс?Според мен това е много гадно от тяхна страна,мисля че дори и да имаше една кола,тя трябваше да се оцени,много съм разочарован,другото е че имаше супер много от ромски произход,които постоянно се въртяха около колата когато бях вдигнал капака и по едно време се оказа че някой е дръпнал буксата за дебитомера :evil: .Събора беше провал за мене и тия 5лв вход бяха неоправдани.

Светло-синя Е30 кабрио ли беше? И да не са я оценили журито, беше оценена по достойнство от нас-ентусиастите... :mhihi: добро дзверче :yes:

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 04 Май 2008, 21:39

PIONEER написа:Аз пък се засякох с доста голяма група БМВ-та в Троянския проход.По спомен регистрациите на повечето бяха плевенски.Светках,свирих,махах ама никой не ме поздрави...явно не им хареса бялата ми бегачка с черния капак :)
Ти на събора дойде ли после?Че хубаво си написал моделите,ама не мисля че съм видял такова.

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 04 Май 2008, 21:39

PIONEER написа:Аз пък се засякох с доста голяма група БМВ-та в Троянския проход.По спомен регистрациите на повечето бяха плевенски.Светках,свирих,махах ама никой не ме поздрави...явно не им хареса бялата ми бегачка с черния капак :)

Нали на теб ти харесва :dunno: пука ли ти :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325ci много синя

Мнение от MakMakoB » 04 Май 2008, 21:42

go4et0o написа:
Andronoff написа:Ей ся бях в Сливен, някой каза, че тая тема била 47 страници, прибирам се и тя е 55 :shock:

Всеки пише кво харесал кво не кво станало пф ми квото такова някой да ви е карал на сила :mhihi: не еми това е според мене който може да организира по хубаво или да си седят по сбирки ама квото такова яко спам да трупа всеки менения и това сабор като сабор яко коли пииня и ядденяе тва е и сланце имаше и дажд супер си беше :winky:

Всеки има право да си сподели мнението. Ще е тъпо всички да разправят колко страхотно е било, а всъщност да не е така, нали???

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 04 Май 2008, 21:45

Да ве ясно ама всеки сумти по организацията което е мн тапо според мене ако не ти харесва направи го по-добре ако ли не замалчи ама се тая нали за това темата е спам "да има" както е казал другаря Ленин :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 04 Май 2008, 21:46

Biankonero написа:
Светло-синя Е30 кабрио ли беше? И да не са я оценили журито, беше оценена по достойнство от нас-ентусиастите... :mhihi: добро дзверче :yes:

Да тя е видях че на ентусиастите им хареса и много се радвам,но въпроса беше да бъде оценена и от журито,което така и не видях :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 04 Май 2008, 21:52

Mollov написа:Сони някъде по-горе питаше за "съботната група" - ми общо взето началната идея за каране в група бе "нарушена" от доста индивиди, които видяха магистралата като път, по който 130км/ч едва ли е правилното ограничение на скоростта и желанието им за движение в колона се изпари.... иначе по-голямата част от хората шофираха много прилично, като една мома караща доста време пред мен определено мога да кажа, че возеше тримата си пътници много добре т.е. шофираше много прилично.... честно казано МНОГО прилично... ма не се сещам как беше номера й, че да я поздравя директно :)

С червена шапка с емблема?

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 04 Май 2008, 21:55

anabella написа:
Mollov написа:Сони някъде по-горе питаше за "съботната група" - ми общо взето началната идея за каране в група бе "нарушена" от доста индивиди, които видяха магистралата като път, по който 130км/ч едва ли е правилното ограничение на скоростта и желанието им за движение в колона се изпари.... иначе по-голямата част от хората шофираха много прилично, като една мома караща доста време пред мен определено мога да кажа, че возеше тримата си пътници много добре т.е. шофираше много прилично.... честно казано МНОГО прилично... ма не се сещам как беше номера й, че да я поздравя директно :)

С червена шапка с емблема?

фукла... :mhihi: :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 04 Май 2008, 21:57

Тоя събор беше по-зле от предишния и ще е по-добър от следващия ако пак бъде на Калояново ми се струва :roll: И аз съм доста разочарован... в събота като влязохме от ГАРД изрично казаха, че не може да си наредим колите до лентите на един завой и изведнъж след половин час там беше пълно с коли... да не говорим, че бяхме се разпънали точно пред лентата на тревичката и пак същите умници от ГАРД ни накараха да се преместим зад лентата в киреча и калта щото било опасно до завоя, който е на 20м от лентата и едва ли тая лента ще ни спаси някой ако изправи завоя :dunno: За конкурсите да не говорим - никой нищо не знае... С Виктор (Koyota) сигурно 20 човечета с оранжеви жилетки питахме за инфо, пращаха ни къде ли не да питаме и никой нищо все не знаеше... Чаках от 5 часа някво жури да мине и не издържах накрая и изчезнах... Да не говорим, че М-ките и обикновените са в една категория - Е как може другите нямат шанс - някои са почнали от абсолютна стоковица и са наляли маса пари, а изобщо не са равностойни... Не може за 15" бирена капачка да се дават 2 точки, а за някоя яка 17" или 18" 1 точка само, защото не е БМВ :confused: Дано догодина да е на друго място и да е по-добре ама ако е на Калояново пак МНОГО хора няма да дойдат ;)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия