Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
аз като мноо голям фен на 30-ските аз на тях най им се радвах,особено на бесния на Е30-ската, и искам да питам софиянци що си мислят че са недосегаеми и че сичко и м е позволено ,щот имаше доста Е36 с софийски номера дет въртяха около пистата и станахме сички в прах а може и да са били от околните села около софия и да се мислят за софиянци,доволен съм от събора ама май станахме повече селяни отколкото бмв ентусиасти 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
blagun написа:Значи аз съм един от участниците в това събитие и искам да кажа, че бой имаше!!!
Боя стана заради един младеж, който реши че може да стои зад загражденията и да пречи на събитието и на нас - тези които дойдоха рано-рано, платиха си по 5лв. и опънаха шатрата!!!
Този младеж беше многократно предупреждаван от така наречената охрана да не преминава лентата и да не пречи! Беше помолен от поне 5 човека най-учтиво, но той реши да нагрубява и естествено един от нас го преби!!!
След което дойдоха бандата с тениски с надписи "простаци - позьори. цоп." и един от тях реши да се бие с нашия приятел! И този човек изяде шамарите! След което дойдоха организаторите и ни помолиха да се преместим - НЕ да напуснем (има огромна разлика) и ние това и направихме!!!
Няма да спестя и изваждането на нож от страна на един от "позьорите", който рано или късно ще си получи заслуженото!!!
Ние хич не сме "селяни" и сме хора, които повечето от вас познават!!!
От София сме!!! Познаваме се!!!
А аз случайно искам да те попитам господинчо, дали "онзи" младеж не си е платил като вас входа,а?
Искам да попитам и какво е било поведението на ВАШИЯ "бияч"

Има ли нужда да споменавам колко човека са РИТАЛИ въпросния младеж? На света вода ненапита ли ще се правите "биячите"?
И щом сте "биячи" и отправяте заплахи към "позьорите" (мой приятели, също както младежа) ВИ обещавам, че на някоя БМВ сбирка АЗ ЛИЧНО ще РИТАМ и ЧУПЯ носове

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
айде да не обръщаме работата на заплахи и бой...!!!успокойте се -квот станало-станало!! няма нужда от вражди и кръв...!! ако сте мъже и истински ентусиасти ще си стиснете ръцете ,ше се почерпите и ше помните лошото с добро...!! няма нужда да превръщаме сбирките на саморазправи...
Относно изказванията на наблюдатели, аз също чух такова от една тройка селянчета. Коментираха как до този момент не бил излязъл един свястен шофьор, че всички били въздух под налягане и т.н. Броих бавно до 10, обърнах се и му казах на единия разбирач с много благ тон, че единствения изход от създалата се ситуация е, той да излезе на пистата и хората да видят поне един майстор-шофьор. При което той взе да ми се обяснява, че не пускали на пистата други коли, освен БМВ-та. Тук вече не издържах и го срязах, че това може би е заради факта, че все пак е БМВ събор. Повече не чух коментари от тях, ама си е простотия - ще дойдат на този събор и ще оплюват марката - мн ме ядосаха

M-TEAM написа:аз като мноо голям фен на 30-ските аз на тях най им се радвах,особено на бесния на Е30-ската, и искам да питам софиянци що си мислят че са недосегаеми и че сичко и м е позволено ,щот имаше доста Е36 с софийски номера дет въртяха около пистата и станахме сички в прах а може и да са били от околните села около софия и да се мислят за софиянци,доволен съм от събора ама май станахме повече селяни отколкото бмв ентусиасти
Само Софиянци да бяха

Паркинга прилича на минно поле а беше валиран преди събора...
- SKISA
-
-
а бе хора...!!! що сички се ядосвате и се нервите!?!? помнете ,квото е било хубавото!! ядовете беха много по-малко от кефа и хубавите неща!! с тва ли ще запомните тоя събор!?! аз също имах ядове ,бях по полиции за глупости ,ма тва ми излетя от главата вече...!! кефете се ,бе хора!
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Тука и аз ще се намеся по въпроса за боя, на принципа на всяка манджа мерудия, но все пак е спам тема
- та skisa, като страничен наблюдател и непознаващ никой от участниците е лесно да го кажеш това да си стиснат ръцете и да се черпят, ама я си представи да са били и ритали някой твой приятел, каква ли ще ти бъде реакцията
! И аз така сега отстрани като гледам - ми да, що да се бият, що да развалят събора, що да стават изцепки, я по-добре да се черпят и да си стиснат ръцете.....ама и не е баш така;)! Не знам ти може и да си поулегнал, но аз бих реагирал като Summoned и то още на момента - след като някой скача на бой, значи трябва да е готов и да носи бой и толкова
!

Последна промяна Maverick_VS на 04 Май 2008, 19:15, променена общо 2 пъти
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Аз съм доволен от събора имаше цър пър, много BMW-та, Яки дрифтове, лаф муабет
Имаше и як дъжд и вятър

- SKISA
-
-
ми нали се набихте там....!?!? са и тука ли трябва да продължавате!? вярно ,че нервите кипват и се избухва ,ма би трябвало вече да е попритихнало. там квото стана-стана! няма смисъл са да се заканвате и да се чакате по сбирките да праиме цирк...!!! кофти е случката ,но не и трябва продължение...
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:ми нали се набихте там....!?!? са и тука ли трябва да продължавате!? вярно ,че нервите кипват и се избухва ,ма би трябвало вече да е попритихнало. там квото стана-стана! няма смисъл са да се заканвате и да се чакате по сбирките да праиме цирк...!!! кофти е случката ,но не и трябва продължение...
НАЙ-лошото е, че бях далече от мястото, защото щях да вадя гръбнаците на "биячите"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
SummonedToDIe написа:blagun написа:Значи аз съм един от участниците в това събитие и искам да кажа, че бой имаше!!!
Боя стана заради един младеж, който реши че може да стои зад загражденията и да пречи на събитието и на нас - тези които дойдоха рано-рано, платиха си по 5лв. и опънаха шатрата!!!
Този младеж беше многократно предупреждаван от така наречената охрана да не преминава лентата и да не пречи! Беше помолен от поне 5 човека най-учтиво, но той реши да нагрубява и естествено един от нас го преби!!!
След което дойдоха бандата с тениски с надписи "простаци - позьори. цоп." и един от тях реши да се бие с нашия приятел! И този човек изяде шамарите! След което дойдоха организаторите и ни помолиха да се преместим - НЕ да напуснем (има огромна разлика) и ние това и направихме!!!
Няма да спестя и изваждането на нож от страна на един от "позьорите", който рано или късно ще си получи заслуженото!!!
Ние хич не сме "селяни" и сме хора, които повечето от вас познават!!!
От София сме!!! Познаваме се!!!
А аз случайно искам да те попитам господинчо, дали "онзи" младеж не си е платил като вас входа,а?
Искам да попитам и какво е било поведението на ВАШИЯ "бияч"как се е държал с останалите хора около вас
Доста ругатни са излезнали от неговата уста май, доста хора са били псувани (включително и жената на MadVanio).
Има ли нужда да споменавам колко човека са РИТАЛИ въпросния младеж? На света вода ненапита ли ще се правите "биячите"?
И щом сте "биячи" и отправяте заплахи към "позьорите" (мой приятели, също както младежа) ВИ обещавам, че на някоя БМВ сбирка АЗ ЛИЧНО ще РИТАМ и ЧУПЯ носове![]()
![]()
Що не я забравите тая кофти случка вече. Всеки си я интерпретира така, както му изнася.
Аз бях на не повече от метър от мястото и видях доста добре какво точно стана. Като начало беше виновен пича, който изяде боя защото все пак като са си докарали хората палатката поне да беше клекнал, а не да седи прав и да обяснява как няма да седне за да не им пречи. Хората от палатката коментираха простотии от типа как на следващия събор ще дойдат с бодлива тел да оградят всичко и който им пречи да гледат ще го пребиват и т.н.. После един от тия от палатката се изплю в посока на пича, който им пречеше като същевременно оплю поне 4- 5 човека около виновника, които нямаха нищо общо със случая.

А иначе относно героизма на биячите виковете и заканите им бяха доста повече от уменията