Камери!!!!
Модератор: Общи модератори
- speed_666
-
Бели предаватели на ГСМ операторите има и на стълбове край пътя. Те лесно се разпознават: По-надолу е голям кубичен блок за захранване, отгоре винаги 2 продълговати и един кръгъл предавател. Камерите за които ви писах по - горе си приличат на големи охранителни камери не може да ги сбъркаш с ГСМ предавател и са на много малко места (там където има будка с регулировчик евентуално може да има такива). Аз може тия дни да кача снимка на камера и на ГСМ предавател за да не стават грешки и хората да не се депресират излишно 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 06 Сеп 2019, 18:48, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
съгласих се, може и да е така 

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
300. Да. Триста. Броя.
Колеги,
Много се бях шашнал като се заговори за камери и понеже не исках да давам обяснения на шефа защо съм карал бързо, а и работното време си върви, със служебната колица съм гледал повече за камери, отколкото пътя, което с 5етичката не бих направил. че не ми се прави ходова част, колкото и да я хвалят.
На България, при София Ленд и пред Метро съм карал като пенсионер
и осбено нощем съм гледал дали нещо премигва поне. После открих, че това наистина са клетки на мобилни оператори.
:x Сега не псувайте ако ви дойде акт, но май още няма стационарни камери на тези места.
При София Ленд имаше дори табло "Вашата скорост е...", но то изчезна. Вероятно е било експеримент или в патрулка.
Да Лада бяла, Опел Астра бял и Форд Сиера?/Ескорт?-бял? има, дали снимат, по-вероятно, да. Мисля си, че ако обжалваш до съд ще трябват и показания на куките, а не само снимка.
Един вид радар, с камера/снимка и показания на полицай.
Предполагам като вдигането с 'паяк'. Преди да вдигнат те снимат и то някой с пагон снима, ако можеше само снимка, пичовете от "Паркинги и гаражи" защо да не си снимат сами?
Не мислите ли, че и тук човешкият фактор е решаващ?
Моля, някой с интерес към правото да провери в закона и правилника:
Какъв е реда за съставяне на акт за нарушение?
Трябва ли да има свидетели при констатиране на нарушението?
Много рев ще изревем ако е вярно, но по-добре да е слух? Питах и чичката с пурата от Авто салона
Много се бях шашнал като се заговори за камери и понеже не исках да давам обяснения на шефа защо съм карал бързо, а и работното време си върви, със служебната колица съм гледал повече за камери, отколкото пътя, което с 5етичката не бих направил. че не ми се прави ходова част, колкото и да я хвалят.
На България, при София Ленд и пред Метро съм карал като пенсионер

:x Сега не псувайте ако ви дойде акт, но май още няма стационарни камери на тези места.
При София Ленд имаше дори табло "Вашата скорост е...", но то изчезна. Вероятно е било експеримент или в патрулка.
Да Лада бяла, Опел Астра бял и Форд Сиера?/Ескорт?-бял? има, дали снимат, по-вероятно, да. Мисля си, че ако обжалваш до съд ще трябват и показания на куките, а не само снимка.
Един вид радар, с камера/снимка и показания на полицай.

Предполагам като вдигането с 'паяк'. Преди да вдигнат те снимат и то някой с пагон снима, ако можеше само снимка, пичовете от "Паркинги и гаражи" защо да не си снимат сами?

Не мислите ли, че и тук човешкият фактор е решаващ?

Моля, някой с интерес към правото да провери в закона и правилника:
Какъв е реда за съставяне на акт за нарушение?
Трябва ли да има свидетели при констатиране на нарушението?

Много рев ще изревем ако е вярно, но по-добре да е слух? Питах и чичката с пурата от Авто салона
бе бех го взел и поизчел тоя закон:
това което констатирах е, че нямат право дори и от автомобил да ти снимат колата, камо ли тебе в автомобила, тъй като в закона пише че нямат право да те снимат без твое съгласие. Ако е сниман само автомобила, не могат да те санкционират (освен ако няма някое углавно престъпление), тъй като не могат да докажат кой е бил шофирал автомобила. А това - докарай този който го е управлявал не важи.Казвам че колата я кара който свари от фирма с 500 човека персонал, те да си го дирят, не могат да докажат че аз съм я карал, освен със снимка, която ви кавах че противоречи на закона. Дори мисля че е в записано в закона за човешките права или конституционните права на гражданите (селяните
:)) на РБ
.
е това ми е мнението.
А колко е експертно - нека КГБ каже - той си спомням ги чаткаше
това което констатирах е, че нямат право дори и от автомобил да ти снимат колата, камо ли тебе в автомобила, тъй като в закона пише че нямат право да те снимат без твое съгласие. Ако е сниман само автомобила, не могат да те санкционират (освен ако няма някое углавно престъпление), тъй като не могат да докажат кой е бил шофирал автомобила. А това - докарай този който го е управлявал не важи.Казвам че колата я кара който свари от фирма с 500 човека персонал, те да си го дирят, не могат да докажат че аз съм я карал, освен със снимка, която ви кавах че противоречи на закона. Дори мисля че е в записано в закона за човешките права или конституционните права на гражданите (селяните

е това ми е мнението.
А колко е експертно - нека КГБ каже - той си спомням ги чаткаше

Експертно е
Със сигурност знам (от личен опит) че снимките на Паркинги и Гаражи са пълна глупост и са на ПСИХИЧЕСКА основа...като не си знае правата човек и като му покажат снимка...ехеее ХОооххх ОК виновен съм....ПЪРВО снимков и ВИДЕО материал НЕ МОГАТ да служат за доказателство....и Второ нека ми докаже сържант тъпанаров, че снимката е на моята кола е не на друга такава с променен номер на РСто на куката...
И по конституция нямат право да те снимат без твое съгласие...дори и да извършваш престъпление....то така или иначе видео материала не може да служи за докъзателство.
Като ви викнат в КАТ може да ги подкарате по няколко члена....
п.с: за да могат да снимат и глобяват нарушителите законно трябва да се измени закона а това за сега още не е направено...

Със сигурност знам (от личен опит) че снимките на Паркинги и Гаражи са пълна глупост и са на ПСИХИЧЕСКА основа...като не си знае правата човек и като му покажат снимка...ехеее ХОооххх ОК виновен съм....ПЪРВО снимков и ВИДЕО материал НЕ МОГАТ да служат за доказателство....и Второ нека ми докаже сържант тъпанаров, че снимката е на моята кола е не на друга такава с променен номер на РСто на куката...

И по конституция нямат право да те снимат без твое съгласие...дори и да извършваш престъпление....то така или иначе видео материала не може да служи за докъзателство.
Като ви викнат в КАТ може да ги подкарате по няколко члена....
п.с: за да могат да снимат и глобяват нарушителите законно трябва да се измени закона а това за сега още не е направено...

- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
KGB написа:И по конституция нямат право да те снимат без твое съгласие...дори и да извършваш престъпление....то така или иначе видео материала не може да служи за докъзателство.
Ми всички банки да си махат охранителните камери тогава.
Ако имаше камери поне един от нас досега да е изгорял.
- dr-who
- ентусиаст
-
- dr-who
- ентусиаст
-
моя хваща, като подмина куките и продължава да писка сеедно са в мойта посока, но не са, вече съм инал покрай тях и пищи поне 300-400метра

--