пак за фаровете ама се налага..
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Smoocki написа:Цял ден гледам нагоре надолу по саитовете тия Депо е те са с 200 лв по малко от Хела по добре оригинал не сме за 200 лв ....защити после излиза солено ....
да така е ,даже и по малко от 200 ,колеги не ми се дават парии

аз си купих фарове като тези от линка който е дал ivoo.
като визия са добре ама им сложих биксенон и не светят както трябва.
в смисал късите си светят нормално а дългите светят в дърветата горе. нищо не попада на пътя.
и сега се чудя какво да правя. а 800 лева за хелла трбвя да събирам доста време.
някой ако знае каде мога да ги сменя
ще си дам фаровете с биксенона за фарове хелла. само някой да се навие
в смисал късите си светят нормално а дългите светят в дърветата горе. нищо не попада на пътя.
и сега се чудя какво да правя. а 800 лева за хелла трбвя да събирам доста време.

- shnitzera
- ентусиаст
-
hellbull написа:аз си купих фарове като тези от линка който е дал ivoo.
надали някой ще се навие ,но успех все пак ,а тия фарове нямат ли реглаж на дългите бе

- shnitzera
- ентусиаст
-
ето ,но грам не съм наясно как стават тия поръчки ,няма ли някой който може да съдейства
http://cgi.ebay.de/BMW-e39-Xenon-Faceli ... dZViewItem
http://cgi.ebay.de/BMW-e39-Xenon-Faceli ... dZViewItem
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
И да знаеш как става, точно този не доставя до България
Тези, които доставят пък извън страната си са с доста по-различни цени
В БГ вече са достатъчно евтини Hella-та, така че едва ли ще ти излезе по-евтино, ако ги поръчаш от ebay

Тези, които доставят пък извън страната си са с доста по-различни цени

В БГ вече са достатъчно евтини Hella-та, така че едва ли ще ти излезе по-евтино, ако ги поръчаш от ebay

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ако наистина са с 200 лв по скъпи .. то тогава ест. че ще се вземе хелла, дори месец два три по късно да се вземат фаровете, не е никаква болка ,,
моите си ги регулирам отвътре в купето с копчето никви ядове /ксенон/.. само ------- е че муцуната на колата ми е забита доста надоло и колко и да си ги дигам и свалям ..сещате се
не е така както трябва, те фаровете са си преценени за нормална кола, не за неква набита надоло предница.. ама пак съм доста доволен, и почти никога не съм пускал дългите, просто нямам нужда
ПС:
има доста грозни фарове за Е39.. и за съжаление ги виждам и на колеги от форума
моите си ги регулирам отвътре в купето с копчето никви ядове /ксенон/.. само ------- е че муцуната на колата ми е забита доста надоло и колко и да си ги дигам и свалям ..сещате се

ПС:
има доста грозни фарове за Е39.. и за съжаление ги виждам и на колеги от форума

- shnitzera
- ентусиаст
-
BMW-E39 написа:има доста грозни фарове за Е39.. и за съжаление ги виждам и на колеги от форума
ти го каза ,така сега варианта е следният:
-приятел утре заминава за Италия за празниците ,и започнах да гледам в италианския ибей намерих това :
http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0219209165
с него има човек който говори италиански ,та въпроса ми е от къде може да му изкарам телефона на тоя пич и може ли направо да се купят от него или нъцки
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
нямам представа как е с тия поръчки по инет ..
ама имаи в предвид че в повечето случаи ефтиното излиза по скъпо
ама имаи в предвид че в повечето случаи ефтиното излиза по скъпо
за моя случай: Дългите се регулират ама заедно с тях и късте. от там на татака се сещате какво става. ако късите са добре дългите светят на високо, ако забия късите в земята дългите светят добре.
а може ли да си върна обикновенните крушки на фара.
питах някаде но ми казаха че вече не ставало, което малко ме съмнява.
а може ли да си върна обикновенните крушки на фара.
питах някаде но ми казаха че вече не ставало, което малко ме съмнява.
- shnitzera
- ентусиаст
-
shnitzera написа:
някой може ли да ми помогне да му изкарам някакви координати на тоя пич ,че тоя италиански .....

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
shnitzera написа:shnitzera написа:
някой може ли да ми помогне да му изкарам някакви координати на тоя пич ,че тоя италиански .....
Е ти до сега не видя ли, че това не е крайната цена, а е последната дадена от търга

Ако няма бутон Buy Now до цената, означава че стоката е на търг до определена дата.
Наблюдавай я тази обява и ще видиш накрая ще се купят на цена, която ти не би си и помислил да дадеш

Ето ти да гледаш как върви наддаването http://offer.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?V ... 0219209165
И пак да те посъветвам, не влизай в такива филми.В Ebay наистина излизат по някога добри оферти, но в повечето случаи има някоя врътка.Или доставката ще е по-скъпа от стоката, или ще ти включат цената на доставката във фактурата и ще трябва да плащаш мито и на доставката и още много други, за които явно не знаеш

- shnitzera
- ентусиаст
-
нее идеята е че в момента имам приятел който е на 40 км до Ферера има ли вариант да се свърже с продавача или не
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
И като се свърже каква цена ще му даде, че да спре търга
Единственото, което може да направи е да се включи в търга и да му кажеш до колко да наддава, но ти гарантирам, че до края на търга цената на тези фарове ще бъде доста над 400Е

Единственото, което може да направи е да се включи в търга и да му кажеш до колко да наддава, но ти гарантирам, че до края на търга цената на тези фарове ще бъде доста над 400Е

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
ако въпроса ти е :
"аз съм с ксенон и искам да си бъда пак с обикновени крушки Н7"
то като ми поставяха моя ксенон ми казаха че много лесно може да си бъда с нормалните крушки, обясни ми пича ама не запомних.. !
просто махаш ксенона и слагаш обикновена крушка, а за регулиране на фаровете наи добре ходи в някои пункт в които извършват това нещо
"аз съм с ксенон и искам да си бъда пак с обикновени крушки Н7"
то като ми поставяха моя ксенон ми казаха че много лесно може да си бъда с нормалните крушки, обясни ми пича ама не запомних.. !
просто махаш ксенона и слагаш обикновена крушка, а за регулиране на фаровете наи добре ходи в някои пункт в които извършват това нещо
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3