Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Бях днеска на съборчето.Много приятно изненадан останах от всичко.
Организацията с 725-та отпред,квалификациите,хората всичко ми хареса.Утре вероятно като се върна живот и здраве(щото пак ще ходя)ще покажа снимки от моето фото.
Още един път не съжелявам,че наскоро си купих точно такава кола.
На връщане към Сливен,бях се залисал и на магистралата ме спряха с 145.Обясних от къде идвам,БМВ събор..полицаите ме попитаха имаше ли много бмв-та аз викам да и така.Викат ще пишем акт и аз ами щом трябва,обаче те излязаха пичове и ми казаха."По лекичко карай,ето ти документите
Има и хора след полицаите.Винаги гледам да съм изряден и сега ми е гузно,защото съм бил в нарушение но що ми е простено да ми е за урок
Незнам ,защо ми се размина ама нямаше да ми е гадно,че ще пишат акт виновен съм си!
Най-много ме радваше дисциплината на повечето хора с марката БМВ.
Видя се че това не е просто една марка ,не е просто един форум а е единствения по рода си.Да живее БМВ и всички фенове и собственици покрай него

Организацията с 725-та отпред,квалификациите,хората всичко ми хареса.Утре вероятно като се върна живот и здраве(щото пак ще ходя)ще покажа снимки от моето фото.
Още един път не съжелявам,че наскоро си купих точно такава кола.
На връщане към Сливен,бях се залисал и на магистралата ме спряха с 145.Обясних от къде идвам,БМВ събор..полицаите ме попитаха имаше ли много бмв-та аз викам да и така.Викат ще пишем акт и аз ами щом трябва,обаче те излязаха пичове и ми казаха."По лекичко карай,ето ти документите

Незнам ,защо ми се размина ама нямаше да ми е гадно,че ще пишат акт виновен съм си!
Най-много ме радваше дисциплината на повечето хора с марката БМВ.
Видя се че това не е просто една марка ,не е просто един форум а е единствения по рода си.Да живее БМВ и всички фенове и собственици покрай него

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
това го скивах в един друг форум-та вижте:
Днес връщайки се от Стара Загора на магистралата се натъкнах на две колони - всяка от по 10 - 15 коли марка БМВ.
Направиха ми много добро впечатление като организация - движеха се в дясна лента с около 100 км/ч без да пречат на движението и да се пънат да показват конски сили. Имаха лепнати състезателни номера. http://vid.data.bg/ludbldqk#vid
След това видях още поне 30 БМВ-та строени на Карловско шосе в Пловдив.
За съжаление батерията на фотоапарата ми падна и не можах да заснема повече.
Евала на колегите...доста автомобили са се събрали, а и са си спретнали добра програма http://bmwpower-bg.net/?module=static&act=read&id=29

Днес връщайки се от Стара Загора на магистралата се натъкнах на две колони - всяка от по 10 - 15 коли марка БМВ.
Направиха ми много добро впечатление като организация - движеха се в дясна лента с около 100 км/ч без да пречат на движението и да се пънат да показват конски сили. Имаха лепнати състезателни номера. http://vid.data.bg/ludbldqk#vid
След това видях още поне 30 БМВ-та строени на Карловско шосе в Пловдив.
За съжаление батерията на фотоапарата ми падна и не можах да заснема повече.
Евала на колегите...доста автомобили са се събрали, а и са си спретнали добра програма http://bmwpower-bg.net/?module=static&act=read&id=29

тодор написа:7-9 коли аз съм бяло е36
Колега, ако теб те мернах днес на макадамовия паркинг на пистат с бяло е36 със смолянски номер и мина малко злобно през паркинга покрай количката с детето, не очаквай добро отношение от мен във форума за напред. Като ти се дава газ, ще даваш на пистата, а не паркинга и да ни стряскаш и да ни правиш целите в пепел.
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
© написа:кажете как мина пътуването?
имаше ли срещи с полицаи?
или не сприрахте както миналата година
по телевизията даваха репортаж на някакви задръствания по магистралите - помислих, че са от вас, но после видях, че става въпрос за Хемус
Ти няма ли да идваш насам? Имам да те черпя една хубава маса, не съм забравил.

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
sonny написа:тодор написа:7-9 коли аз съм бяло е36
Колега, ако теб те мернах днес на макадамовия паркинг на пистат с бяло е36 със смолянски номер и мина малко злобно през паркинга покрай количката с детето, не очаквай добро отношение от мен във форума за напред. Като ти се дава газ, ще даваш на пистата, а не паркинга и да ни стряскаш и да ни правиш целите в пепел.
колега сажалявам но несем бил аз. аз тръгвам днес за сабора.
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- Stiks
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50Б25
- Мечтае да кара: икономично