tds разход
Модератор: Технически модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- mikluho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Vmax, Е46 330 Convertible, E21 315
kumo82 написа:..........миналото лято му напълних резервоара ...............................
брех ти от лято на лято ли зареждаш

На ваше място аз бих описал подробно всичките си приключения, като отстраня всичко освен отношенията с хората.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
Източник:писмо от Толстой до Миклухо-Маклай. “Човекът от луната”, С., 1986.
- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525тдс
- Мечтае да кара: 730d
ами горе долу само когато тръгна за морето пълня резервоара и кото си ходя на пловдив ама тогава по 60лв слагам и отивам и се връщам иначе градско си карам Форда хем малко харчи гори каквото има кога олио кога бинзин понякога трансформаторно масло а и лесен за каране и паркиране в градаmikluho написа:kumo82 написа:..........миналото лято му напълних резервоара ...............................
брех ти от лято на лято ли зареждаш

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
kumo82 написа:ами горе долу само когато тръгна за морето пълня резервоара и кото си ходя на пловдив ама тогава по 60лв слагам и отивам и се връщам иначе градско си карам Форда хем малко харчи гори каквото има кога олио кога бинзин понякога трансформаторно масло а и лесен за каране и паркиране в градаmikluho написа:kumo82 написа:..........миналото лято му напълних резервоара ...............................
брех ти от лято на лято ли зареждаш![]()
Тоя Форд колко харчи, щом е по-малко от БМВ-то, сигурно 3/100 л.

- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
Форда харчи точно 6 на 100 само градско каране сигурен съм защото съм го засичал много пътиVlados написа:kumo82 написа:ами горе долу само когато тръгна за морето пълня резервоара и кото си ходя на пловдив ама тогава по 60лв слагам и отивам и се връщам иначе градско си карам Форда хем малко харчи гори каквото има кога олио кога бинзин понякога трансформаторно масло а и лесен за каране и паркиране в градаmikluho написа:kumo82 написа:..........миналото лято му напълних резервоара ...............................
брех ти от лято на лято ли зареждаш![]()
Тоя Форд колко харчи, щом е по-малко от БМВ-то, сигурно 3/100 л.Майтап

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
тдс-а мое 2 и 200 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
колеги да ви кажа пак за разхода
ся за празниците си ходих в Пловдив та заредих 30л. отидох върнах се и още не е изгаснала общо 492км значи перфектен разход 

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
е добре де - на мен градското ми е около 14,5-15. Може ли нещо да е от дюзи, че имам някакви съмнения? Айде някой да сподели моля!
- nikavashnika
- кандидат ентусиаст
-
kumo82 написа:днес вече езгасна за нафта та с 10л.110км само градско и 30км извън града т.е. 140 с 10л. това как се пада за разход на 100кмтова е при нармално каране
"днес изгасна"... абе що си мъчиш така колата? Като замерваш разход пълни до горе, мини некви километри и пак до горе!
- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
колега като я напълня до горе почва да тече от сондата какво ли не правих не спира да тече и с силикон я мазах ама пак си тече та за това така я засичамnikavashnika написа:kumo82 написа:днес вече езгасна за нафта та с 10л.110км само градско и 30км извън града т.е. 140 с 10л. това как се пада за разход на 100кмтова е при нармално каране
"днес изгасна"... абе що си мъчиш така колата? Като замерваш разход пълни до горе, мини некви километри и пак до горе!

- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
колега има многа причини поради които да гори повече ако караш в София това е нормално и на мен като ми се наложи да карам из София и аз отчитам по-голям разходSvetlio.Angelov написа:е добре де - на мен градското ми е около 14,5-15. Може ли нещо да е от дюзи, че имам някакви съмнения? Айде някой да сподели моля!

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Svetlio.Angelov написа:е добре де - на мен градското ми е около 14,5-15. Може ли нещо да е от дюзи, че имам някакви съмнения? Айде някой да сподели моля!
Не мисля, че е от дюзи. Ако си я настъпваш като хората е нормално. И на мен толкова ми дава. Пробвах да карам като баба и свалих на 11, обаче не ми издържаха нервите. Тая кола (БМВ-тата като цяло) предразполага към ръчкане. Все пак пробвай - карая я леко, не вдигай повече от 2500 - 3000 оборота и виж какво ще ти даде.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
При метода с пълен резервоар, след поне 20 проби ,среден разход 7,5-8,5 --НО -- при културно каране и при 50 -50 градско ,извънградско . Градско около 9, за извънградско не говоря ---зависи как я карам . С автопилот и 120 мисля ,че ще падне около 6,5 но така не мога да издържа повече от 5 минути 

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
///sasho написа:Svetlio.Angelov написа:е добре де - на мен градското ми е около 14,5-15. Може ли нещо да е от дюзи, че имам някакви съмнения? Айде някой да сподели моля!
За София е нормално , и моя по-някой път гори толкова , ама е автоматик и си мисля , че е нормално.
Моята също е автоматик, много стегнат мотор, но като загрее все едно ми работи на 5 цилиндъра от време на време... като придърпване се усеща и само като съм спрял (на директна) Мисля, че може да е дюза... Какво мислите?

66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5