Акумулатора Сдаде Багажа?!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
Kartoff написа:Такааа... Аз като гледам тука как седят нещата нещо ми намирисва, че ти май при включено АСЦ не юркаш колата... Признай сиИ ако наистина е така бъди сигурен, че проблема е в акумулатора, защото като махнеш АСЦ-то и покараш малко с вратите напред всички можем да се сетим какво се случва вътре в акумулатора
Достатъчно му е няколко пъти течността да се събере в единия край и някоя клетка да остане суха и после лошо... Поне аз така мисля
Така, че пробвай с друг акумулатор както вече мисля ти казаха и после сподели резултата... Пък и с тази утечка дето казваш още повече се наслагват нещата...
колегата направо сякаш се е возил до мене .....
това става, а ДАЛИ е от акумолатора,, ще видим

сега какъв акумолатор да взема колеги и НАИ важното как да го махам/слагам ? и някои важни правила които не знам за поставяне/махане .. че тия нема толко капризни 5-ци

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Незнам дали знаеш ,че някои настроики ще ти се реснат ....ами първо плюса после минуса...колегата имаше предвид да внимаваш да не се допре някоя клема от плюса до купето ....че хвърля искри ...а може и бушон да ти изгори....иначе за 520 кой си е купил щи ти кажа след празниците
Планката ли не можеш да махнеш?Тя с гидория се маха

Планката ли не можеш да махнеш?Тя с гидория се маха

- Kartoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535xd LCI
BMW-E39 написа:Kartoff написа:Такааа... Аз като гледам тука как седят нещата нещо ми намирисва, че ти май при включено АСЦ не юркаш колата... Признай сиИ ако наистина е така бъди сигурен, че проблема е в акумулатора, защото като махнеш АСЦ-то и покараш малко с вратите напред всички можем да се сетим какво се случва вътре в акумулатора
Достатъчно му е няколко пъти течността да се събере в единия край и някоя клетка да остане суха и после лошо... Поне аз така мисля
Така, че пробвай с друг акумулатор както вече мисля ти казаха и после сподели резултата... Пък и с тази утечка дето казваш още повече се наслагват нещата...
колегата направо сякаш се е возил до мене .....
това става, а ДАЛИ е от акумолатора,, ще видим![]()
сега какъв акумолатор да взема колеги и НАИ важното как да го махам/слагам ? и някои важни правила които не знам за поставяне/махане .. че тия нема толко капризни 5-ци
Е, не съм се возил наистина, но като оправиш колата да е наред може да ме повозиш

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
благодарим колеги, у БОШ немаше днеска .. само за ТДС имаше 320 лв, то кво ли работеше днеска му еба м*88*та ..
зех GIGA WATT , фалят ги ..един авер си сложи на ТДС-а зимата такъв-доволен !,, моя 75 ампера или 70 беше не знам. от толко главоболие забравих хаха 680 А
150 кинта и 2 год гранция, ефтинко ама дано върши работа !
абе пали си пушката, а как върви .. сигорно защото не съм я карал 2-3 дни
ама ще видиме де.. скоро сме в дарукар да видиме там какво ще кажат чичковците разбирачи
мерси за отговорите... !
и довечера ще се види то ..ххаа яко газ и ако после запали всичко е ток
зех GIGA WATT , фалят ги ..един авер си сложи на ТДС-а зимата такъв-доволен !,, моя 75 ампера или 70 беше не знам. от толко главоболие забравих хаха 680 А
150 кинта и 2 год гранция, ефтинко ама дано върши работа !
абе пали си пушката, а как върви .. сигорно защото не съм я карал 2-3 дни

ама ще видиме де.. скоро сме в дарукар да видиме там какво ще кажат чичковците разбирачи
мерси за отговорите... !
и довечера ще се види то ..ххаа яко газ и ако после запали всичко е ток

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
колеги, след сменен акумолатор /и измерен стария, коментарите за него бяха "мъртвец"
/ вече всичко е точно да чукнеме на дърво ! колата пушка, днеска 200 км/ч до пловдив /БМВ сабора - калояново/ си ги лепна 520-та без да усетя, подгонихме се с едноо седмиче
един пуст акумулатор ми съсипа здравето тия дни
колата си пали както никога не е палила.. само връткаш ключето и опп ..!
скоро сме в ДаруК за разни профилактики и да видиме дали пък няма да има отечка някъде ?:)
та за сега проблема беше решен с : НОВ акумулатор .. и АСЦ е нямало нищо общо.. поне за сега, когато все още не е закачена на компю. в дару !

скоро сме в ДаруК за разни профилактики и да видиме дали пък няма да има отечка някъде ?:)
та за сега проблема беше решен с : НОВ акумулатор .. и АСЦ е нямало нищо общо.. поне за сега, когато все още не е закачена на компю. в дару !
BMW-E39 написа:колеги, след сменен акумолатор /и измерен стария, коментарите за него бяха "мъртвец"/ вече всичко е точно да чукнеме на дърво ! колата пушка, днеска 200 км/ч до пловдив /БМВ сабора - калояново/ си ги лепна 520-та без да усетя, подгонихме се с едноо седмиче
един пуст акумулатор ми съсипа здравето тия дни
колата си пали както никога не е палила.. само връткаш ключето и опп ..!
Ейййй, ама много мраза да съм прав значи

64 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5