Събор 2008 - Спам
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
баце, пиши им на лично, щото в тоя буламач дето стана не вярвам да ти видят мнението... иначе си добре викаш, с кво ше идваш на събора 

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
go4et0o написа:h4ckED написа:Спама на МАХ![]()
![]()
За 1 час темата се увеличи с 4 страници
Кво лошо има тя темата е за това спами сега че понеделник няма вече после идва нелегалното
тогава ше спамим в основния

///sasho написа:Vlados написа:amd написа:Хайде идвай при мен в Хисаря
Има ли свободни хотелчета/квартири или нещо от тоя сорт в Хисаря?
За в Пловдив никъде ли няма някоя останала свободна стая?
Къде в Хисаря мислите да спите и от къде да дойда там?
Споко колега няма да те оставят ако няма каде да одиш имам едно легло до мойто все ще ти намерим място и тед е прав на ЛС че тука неска май се вихрим с него

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
абе.... спамерска работа
как не ни е срам
абе Жоре, то бива бива музика, ама от тая 316кова музика кокошките спряха да носят (електронната поща)

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
де е топчето....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
треа се направи една тема "Лек,нежен спам..." във форума да им акъде да се празниме ,щото като нема ората от управата само наказват...!!
иначе за събора...!!: вчера мойта къв номер ми скрои-векам си :Край! па нема да има събор!! некво ниво на волтажа и паднало ,не знам си кво паднало...и като се разсветкаха едни лампи,едни камбани...!! дорева ми се!! и вместо да гледам за шапка в камор у 5ч се молех да ме закачат на компа ...викам: утре,другиден съм на събор,моля ви се...! ония-не! били в намален състав!! ега ги намалат...!! звъннах на приятел-въпреки ,че беше адски зает и не си беше в къщи ме зема към 7 и за 15мин се оправи работата и освен миене -друго не остана за утре...!!! за малко да пропусна трети събор с тия номера!! начи зимам си въже и ако треба ше я дърпам до калояново...!!!

иначе за събора...!!: вчера мойта къв номер ми скрои-векам си :Край! па нема да има събор!! некво ниво на волтажа и паднало ,не знам си кво паднало...и като се разсветкаха едни лампи,едни камбани...!! дорева ми се!! и вместо да гледам за шапка в камор у 5ч се молех да ме закачат на компа ...викам: утре,другиден съм на събор,моля ви се...! ония-не! били в намален състав!! ега ги намалат...!! звъннах на приятел-въпреки ,че беше адски зает и не си беше в къщи ме зема към 7 и за 15мин се оправи работата и освен миене -друго не остана за утре...!!! за малко да пропусна трети събор с тия номера!! начи зимам си въже и ако треба ше я дърпам до калояново...!!!

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Я че додем у Субота
на съборо,що чакам северозападната делегация да ходиме до Хюстън да крадеме "мома">съм яко ангажиметиран ма нема опущим тая година 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: ...
даTotogada написа:bavareca_86 написа:бе незнам до утре ве4ерта,ма как сам до сутринта на работаTotogada написа:Ако бяха всички вечери като тази...силно от към спам тая тема щеше до сега да е 100 страници![]()
![]()
![]()
Утре вечерта кво ли ще е![]()
Колега тази бяла Е30 гледам със СН номерче да не си я купил от колегата b2 или греша?