Акумулатора Сдаде Багажа?!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- DANTE525tds
- кандидат ентусиаст
-
Бендикс е една джажа вътре в страртера, ама маи го имат само "печките"
на баща ми пасата бендикса се гаври често, но там е по различно, тогава колата не пали, а само се чува едно виене , на вторият път пали или на третрия максимум, ама този проблем е само когато на вън е студено!
А аз на Аудито преди имах мътрва клетка на акумулатора и така ме изложи на няколко пъти да бутам колата насред центъра в Русе!!!
на баща ми пасата бендикса се гаври често, но там е по различно, тогава колата не пали, а само се чува едно виене , на вторият път пали или на третрия максимум, ама този проблем е само когато на вън е студено!
А аз на Аудито преди имах мътрва клетка на акумулатора и така ме изложи на няколко пъти да бутам колата насред центъра в Русе!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
DANTE525tds написа:Бендикс е една джажа вътре в страртера, ама маи го имат само "печките"
Имат го и бензиновите

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Ако пък може да го заредиме ....аз имам зарядно поне да ти изкара до като минат празниците да стигнеш до Дару

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
колега земи един акомулатор от некой твой човек само за проба да видиш как е, гледа ли го за мъртва клетка, нивото на течността как е във клетките, купи си едно шише дейонизирана вода ( 0.50 лв.) и долей, после зареди акомулатора и пробвай да видиш дали пак няма да ше да пали.
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
spacepl как да провера за мъртва клетка брат ? не съм го гледал смисал не съм го изваждал, ама като гледам отгоре няма никакви лепенки некъв черен е.. и само една бяла лепенка има, ама не виждам марка нищо.. ? само там пишеше некви цифри ала бала..
и за вода в него не съм гледал ?
явно от последните пъти като я карах с яко газ и тогава е станала белята /дано е от него/
и какъв трябва да е АКО купувам НОВ . .
и за вода в него не съм гледал ?
явно от последните пъти като я карах с яко газ и тогава е станала белята /дано е от него/
и какъв трябва да е АКО купувам НОВ . .
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Ами като ампераж може и по-голям да вземеш....но трябва да видиш алтернатора колко може да зарежда ...попринцип вземи от тия със точката ...а щом е черно е мъртвец...ще го заредиш 1-2 пъти и некоя сутрин пак същото....

- spacepl
- старши ентусиаст
-
под тая бялата лепенка с надписите има едни 6 кръгли врътки - развиваш ги с плоска отверка (по-широка да е) и поглеждаш вътре - течността трябва да е почти до горе, на около 5-6мм от резбата на капачката, ако е по надолу долей - по всяка вероятност нивото в една от клетките е спаднало и тва ти праи проблем, или пък самия акомулатор е стар и отдолу се е насъбрал в клетките един прах които е "окъсил" оловните мрежички на някоя клетка и вместо 12 акомулатора дава 10 или по-малко волта ток
- vanko_terziev
- кандидат ентусиаст
-
Smoocki написа:Ами като ампераж може и по-голям да вземеш....но трябва да видиш алтернатора колко може да зарежда ...попринцип вземи от тия със точката ...а щом е черно е мъртвец...ще го заредиш 1-2 пъти и некоя сутрин пак същото....
Аз малко не съм съгласен за тия с точката(лампичката).На тях не може да им се долива вода.Освен това лампичката е поставена само на едната клетка.Тоест имам в предвид,че ако умре другата клетка,лампичката пак свети зелено,но акумулатора го няма.....
BMW Team Varna
- spacepl
- старши ентусиаст
-
абе тои и моя показва черно пък си работи супер и колата се на габарити седи през повечето време и на музика 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
ако си го изпуснал да изсъхне акумулатора забрави да се оправи! иначе тази течност е дестилирана вода - наливайте САМО такава- продава се на всяка бензиностанция за некви стотинки!
ако изтече елекролитът клетката дава на късо и после така става- а- да запали а да не запали....ако колегата има мултицед - интересно ми е да замери напрежението на клемите в момента когато върти на стартер и колата не ще да запали
ако изтече елекролитът клетката дава на късо и после така става- а- да запали а да не запали....ако колегата има мултицед - интересно ми е да замери напрежението на клемите в момента когато върти на стартер и колата не ще да запали
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
искаш да кажа че акумолатора е с цвят черен
какво черно Ви показва на вас...
абе колеги кои номер ключ ми требва за да отвия тая преградата че не може да извада акумолатора от гнездото.
и утре ще взема нов акумолатор, Я КАЖЕТЕ точно какъв братя ?
от БОШ ше е .. че наи блзико
АМПЕРА АЛА БАЛА ? и т.н.
някои скоро взимал ли е на *520 БЕНЗИН
да пробваме после какво ще стане... !

какво черно Ви показва на вас...
абе колеги кои номер ключ ми требва за да отвия тая преградата че не може да извада акумолатора от гнездото.
и утре ще взема нов акумолатор, Я КАЖЕТЕ точно какъв братя ?
от БОШ ше е .. че наи блзико

АМПЕРА АЛА БАЛА ? и т.н.
някои скоро взимал ли е на *520 БЕНЗИН
да пробваме после какво ще стане... !
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...нямам представа! как ме е яд, че утре заминавам! щях да дойда с едни акумулатор и един съндък инструменти да го видим тоя проблем що не пали и как зарежда....пробвай колега с 8-аца или 10-ка за клемите! внимавай да не допреш + до корпуса- че ще стане искра (може и да преебеш нещо!) иначе за долу ти трябва или пак 10-ка или 13-ка и гедоре с удължител...
- DANTE525tds
- кандидат ентусиаст
-
Ако е от него, просто си му е дошло времето! А не , че си юркал колцата!
А за бензинка не знам! На печките са огромни и на големина и на ампераж!
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
alexsch колега и мен ме е яд че заминаваш, но
нещо не разбрах кое да не допра до кое .. ?
имам такъв ключ за клемите като дръжка на врата е, но за тая железария дето държи акумолатора да не изпадне от гнездото нямам ..
та я даи съвет по обстоино ако може , за да не направя беля , кое първо да откачам и т.н. че до сега не съм го махал на Е39-ката
нещо не разбрах кое да не допра до кое .. ?
имам такъв ключ за клемите като дръжка на врата е, но за тая железария дето държи акумолатора да не изпадне от гнездото нямам ..
та я даи съвет по обстоино ако може , за да не направя беля , кое първо да откачам и т.н. че до сега не съм го махал на Е39-ката

- DANTE525tds
- кандидат ентусиаст
-
Ако е от него, просто си му е дошло времето! А не , че си юркал колцата!
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5