СТЮАРДИ НА КЛУБА ПО ВРЕМЕ НА МЕРОПРИЯТИЯТА
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
СТЮАРДИ НА КЛУБА ПО ВРЕМЕ НА МЕРОПРИЯТИЯТА
Имаме нужда от хора за организацията на паркиране и подреждане на колите по време на двата съборни дни.
Трябват ни 6 шест човека стюарди
и още 4 четири -проверяващи (старши на екип)
ЗАПЛАЩАНЕ за двата дни
25 лева на човек + безплатен вход за стюард
50 лева на човек + безплатен вход за старши на екип
какво трябва да се прави:
два екипа стюарди по трима с един старши - да се следи за нормалното паркиране, подреждане и упътване на колите ,информация към управата за проблеми, и други от този род
двама старши стюарди за входа - ще следят и броят продадените билети за вход от организаторите на пистата, няма да продават а само ще следят, както и да пропускат по списък членовете на клуба безплатно, тук работат си е доста отговорна като се има предвид че все някой ще иска да мине метър.... на входа дежурните старши се сменят на всеки час, сменените от входа отиват като старши на екипите, трябва да се водят много точни отметки, работата на входа ще е само на 3 май, на 2 както знаете не се събира вход
със стюардите на пистата сме се разбрали те да са с един цвят жилетки, а нашите с друг и баджове, с хората от организацията на пистата ще има много тясно сътрудничество както винаги, но съдейки по миналата година си трябват и наши хора да помагат
моля всички заинтересувани да пишат в темата
Трябват ни 6 шест човека стюарди
и още 4 четири -проверяващи (старши на екип)
ЗАПЛАЩАНЕ за двата дни
25 лева на човек + безплатен вход за стюард
50 лева на човек + безплатен вход за старши на екип
какво трябва да се прави:
два екипа стюарди по трима с един старши - да се следи за нормалното паркиране, подреждане и упътване на колите ,информация към управата за проблеми, и други от този род
двама старши стюарди за входа - ще следят и броят продадените билети за вход от организаторите на пистата, няма да продават а само ще следят, както и да пропускат по списък членовете на клуба безплатно, тук работат си е доста отговорна като се има предвид че все някой ще иска да мине метър.... на входа дежурните старши се сменят на всеки час, сменените от входа отиват като старши на екипите, трябва да се водят много точни отметки, работата на входа ще е само на 3 май, на 2 както знаете не се събира вход

моля всички заинтересувани да пишат в темата
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Ако успея да се домъкна на събора- вероятността е 50:50 в момента- ме бройте да помагам с каквото и както кажете. Така или иначе съм пешеходец, поне мога да свърша нещо...
ПС: Нещо ми се струва голям наплива да се помогне

ПС: Нещо ми се струва голям наплива да се помогне

- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
pAbLo написа:Аз съм си титулярче
тебе смятам да те правя старши на екип

- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Аз можеби ще имам възможност да помогна, но ще потвърдя по някое време по средата на тази седмица която идва..., Лек Ден.
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Аз със сигурност ще съм на събора и без това съм от Калояново та ако още събирате хора можете да разчитате на мен .
Поздрави
!
Поздрави

Последна промяна BMWPetio на 29 Апр 2008, 14:57, променена общо 1 път
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
един от мойте пътници иска да е старши... сериозен е моля ако има още свободни места за старшини отговорете ми за да ви дам неговите данни
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
ako
Ogi написа:един от мойте пътници иска да е старши... сериозен е моля ако има още свободни места за старшини отговорете ми за да ви дам неговите данни
ако наистина е сериозен го взимам

айде още двама старши ми трябват

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
готово
sasheto_ написа:аз бих искам да помогна като стюард (не сум член на бмв клуб), ако ставам все пак сум готов даже мога да докарам още 3-ма човека с мен. ако ви заинтересува предложението ми може да ме намерите на 0883 34 52 57 - Сашо!
взимай още трима, ще се видим на пистата, трябва и двата дни да сте там моя тел за връзка е 0888 367278

- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
Re: ako
Любо Мегов написа:Ogi написа:един от мойте пътници иска да е старши... сериозен е моля ако има още свободни места за старшини отговорете ми за да ви дам неговите данни
ако наистина е сериозен го взимам![]()
айде още двама старши ми трябват
Брой ме и мен за старши тогаз , ако има място все още.Ако има място прати едно лично за да знам да не се ангажирам с други работи.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
14 мнения
• Страница 1 от 1