Починах:)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 30 Юли 2004, 16:34

Wartburg написа:
Еми разбирам че те е яд че вашите БМВ-та горят по 15-20 градско и не можете да ги нахраните но ПОНЕ ВЪРВЯТ ЯКО щото ладите и те харчат по 15 градско ама хич не вървят :wink:

Пък като не вярвате само мога да ви се смея,какво ли друго може да се очаква от хора които преди 2 дена са взели книжка и тати им е купил БМВ да не се тормозят със старите лади и москвичи.

:mha: :mha: :mha:

Ако имаш предвид мен, нямаш идея колко си далече от истината 8) В моя пост не виждам обиди към някого, приемам,че и тези не са персонално към мен... Да не говорим,че като съм взел книжка, ти най-вероятно си играл с колички мачбокс пред блока. Ама това всъщност няма никакво значение... Сори за оф-топика! Опитвам се само да кажа,че е нелепо да идеализирате една глупост на соц-машиностроенето. Иначе всеки има право да харесва на воля, каквото си иска. Пийс!
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wartburg » 30 Юли 2004, 17:15

Lion написа:
Wartburg написа:
Еми разбирам че те е яд че вашите БМВ-та горят по 15-20 градско и не можете да ги нахраните но ПОНЕ ВЪРВЯТ ЯКО щото ладите и те харчат по 15 градско ама хич не вървят :wink:

Пък като не вярвате само мога да ви се смея,какво ли друго може да се очаква от хора които преди 2 дена са взели книжка и тати им е купил БМВ да не се тормозят със старите лади и москвичи.

:mha: :mha: :mha:

Ако имаш предвид мен, нямаш идея колко си далече от истината 8) В моя пост не виждам обиди към някого, приемам,че и тези не са персонално към мен... Да не говорим,че като съм взел книжка, ти най-вероятно си играл с колички мачбокс пред блока. Ама това всъщност няма никакво значение... Сори за оф-топика! Опитвам се само да кажа,че е нелепо да идеализирате една глупост на соц-машиностроенето. Иначе всеки има право да харесва на воля, каквото си иска. Пийс!

Сега вече се разбрахме ;)

Само да кажа че аз не идеализирам тази глупост на социалистическото автомобилостроене а просто казвам как стоят нещата всъщност.
BMW RuLzZz !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 30 Юли 2004, 18:36

Wartburg написа:А колкото до трите цилиндъра...нека са три ама мачка лади с по 1 път и полвина по голяма кубатура и с по 4 цилиндъра :lol:

Ти чете ли темата всъщност или само спамиш :D не от лада ,а даже от жигулка 1.2 ще падаш яко.. оня със 150 беше на 3-та вееее :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wartburg » 30 Юли 2004, 18:53

Alexi написа:
Wartburg написа:А колкото до трите цилиндъра...нека са три ама мачка лади с по 1 път и полвина по голяма кубатура и с по 4 цилиндъра :lol:

Ти чете ли темата всъщност или само спамиш :D не от лада ,а даже от жигулка 1.2 ще падаш яко.. оня със 150 беше на 3-та вееее :D

А ти тъп ли си или само се правиш на такъв?Не се ли сещаш че тая жигулка 1.2 сигурно е "леко пилната" за да върви така?
Ти знаеш ли че ако аз "леко пилна" пералнята на трета 180 ше дига.
BMW RuLzZz !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Юли 2004, 19:07

Wartburg написа:Ти знаеш ли че ако аз "леко пилна" пералнята на трета 180 ше дига

Лей се слово ТЪПАНЧЕВО!!!

Ти на 4 тогава ще си с 220-30 :roll: :roll: :roll:

Блах!!! Кво ли още ще напишеш? :dunno:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 30 Юли 2004, 20:11

Wartburg написа:Ти знаеш ли че ако аз "леко пилна" пералнята на трета 180 ше дига.

Леле,аз с тия 6 под капака сигурно 360 ще дигна :mha: :mha: :mha:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 30 Юли 2004, 22:05

Баси как са напълниха 4 страници с простотий. Сега ако вземат да са включат и тези с трабанти, лади, москвичи, жигулита и т.н. дето вдигат по 300-400 км/ч и само го миришат тоя бензин - страшно ша стане. Ама ние сме много завеяни бе, как може така да сме са набутали с тия бмв-та, та чак и клуб и форум да вземем да си направим за тях 8) .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wartburg » 30 Юли 2004, 23:21

vicho написа:
Wartburg написа:Ти знаеш ли че ако аз "леко пилна" пералнята на трета 180 ше дига

Лей се слово ТЪПАНЧЕВО!!!

Ти на 4 тогава ще си с 220-30 :roll: :roll: :roll:

Блах!!! Кво ли още ще напишеш? :dunno:

Ако знаеше за какво говоря нямаше да си толкова учуден.

Говоря ти за състезателната версия на този двигател с мощност не 57,а 160 к.с.!При собствена маса на автомобила около 900кг(даже състезателната версия е 840кг) четох че максималната скорост на този модел е около 220км/ч само че са направени куп подсилвания по окачването и купето :wink:
BMW RuLzZz !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Wartburg » 30 Юли 2004, 23:27

bmwdriver написа:
Wartburg написа:Ти знаеш ли че ако аз "леко пилна" пералнята на трета 180 ше дига.

Леле,аз с тия 6 под капака сигурно 360 ще дигна :mha: :mha: :mha:

Я вземи научи малко физика!Кой те е пуснал да завършип основно образование?

360 да се скъсаш не може да дигнеш защото въздушното съпротивление си казва думата,теглото също.Да не пропускаме че дори при скромните за вашите коли 200км/ч се изискват доста сериозни пружини и амортисьори защото натоварването към тях при тази скорост никак не е малко!
BMW RuLzZz !!!

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 30 Юли 2004, 23:47

...А ти вземи се съобразявай малко :!: И преди да натиснеш "Прати" - помисли какво точно искаш да кажеш!

П.С.Мисля,че е време модераторите да се намесят!
Изображение
Driver's Racing Team

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 31 Юли 2004, 0:22

Явно забравихте че това е БМВ форум а не говорилня или сервиз за бяла техника (no offence ама варбург, москвич и т.н. ми нявяват мисли за бяла техника). Сега заключвам темата и се надявам да няма повече такива изцепки :cop:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Предишна

Назад към Страхотни истории