BMW M3 vs. AUDI RS4 vs. MB AMG
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Е скучно не бих казалalx написа:Lubbbo написа:Мдам...а като човек возил се на М3 и РС4 ви казвам че Аудито има повече мощ и тяга....в завойте Баварката е по стабилна..но на правата аудито бие,да не говорим че освен на сухо това БМВ не може да се използва на 100%,което си е минус определено...битурбото си казва думата
кое би-турбо?новото е атмосферно.
на правата аудито е най-бавното. мерцедеса къса глави. бмв-то има някакъв къс момент на ослушване щото трябва да качи оборотите, но след това плътно зад амг-то.
за мокрото съм съгласен. но ако някой е решил да кара на 10/10 на мокро- проблема си е негов. аз лично не смея така че 4х4 на ауди-то лично на мене не ми върши работа.
и трите коли са перфектни - но всяка сама за себе си както казаха по-горе. лично за мене мерцедеса е най-опасен, бмв-то най-интересно, ауди-то най-скучно.

Lubbbo написа:имах предвид че РС а е битурбо...мен лично ми се стори че Аудито върви повече
не. не е би-турбо и не върви повече... иди ги виж на 400 метра със каква скорост излизат- бмв-то и амг-то са почти еднакви (меро е малко напред), но доста по-бързи от аудито..
би-турбо е старото със в-6 двигател. и то е доста по-бавно. (мисля че е беше 260 коня - така наум).
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Да, аз колко време съм бил в заблудаalx написа:Lubbbo написа:имах предвид че РС а е битурбо...мен лично ми се стори че Аудито върви повече
не. не е би-турбо и не върви повече... иди ги виж на 400 метра със каква скорост излизат- бмв-то и амг-то са почти еднакви (меро е малко напред), но доста по-бързи от аудито..
би-турбо е старото със в-6 двигател. и то е доста по-бавно. (мисля че е беше 260 коня - така наум).

Прав си че М3 по бързо: http://uk.youtube.com/watch?v=RzuGc3utYeM

- Plamen_335i
- кандидат ентусиаст
-
Наскоро гледах епизод на Fifth Gear където направиха съпоставка между GT3, GTR и М3....много кофти тръпка за BMW-то...спирачките му прегряха чак. GTR-a би GT3-ката с малко, а M3-то остана на няколко секунди зад тях 

Бе, вие да имате възмоност да си купите м-ката или меро горе долу все тая, другото опира до фенщина.
Аз съм твърд фен на 2-те марки споменати по-горе най-вече заради здравината им другото опира до гот и кеш. Имал съм сблъсаци с ауди и изобщо не останах приятно впечетлен, както и самия собственик + още няколко чупливи модела.
Традиция не се гради с няколко модела, точно за това не бих си взел ауди или нисколетящото му подобие. В крайна сметка това е само една кола, колкото и да обичаме да изпъкваме с тях и да си представяме как караме някви мечти те евентуално щяха да бъдат съкрушени от дупките и зависта в бг.
Аз съм твърд фен на 2-те марки споменати по-горе най-вече заради здравината им другото опира до гот и кеш. Имал съм сблъсаци с ауди и изобщо не останах приятно впечетлен, както и самия собственик + още няколко чупливи модела.
Традиция не се гради с няколко модела, точно за това не бих си взел ауди или нисколетящото му подобие. В крайна сметка това е само една кола, колкото и да обичаме да изпъкваме с тях и да си представяме как караме някви мечти те евентуално щяха да бъдат съкрушени от дупките и зависта в бг.
- Wolf4
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 325i
- Мечтае да кара: M-ка, кво друго?
За да изгладим недоразуменията относно характеристиките ма М3, ето ви тест и данни:
http://uk.youtube.com/watch?v=wF5EtSzR7 ... re=related
http://uk.youtube.com/watch?v=wF5EtSzR7 ... re=related
Are you M enough...?!
- bscsystem
- младши ентусиаст
-
- Кара: N55
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2