какво карат в чужбина

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

какво карат в чужбина

Мнение от didi_pi4 » 29 Юли 2004, 23:17

Брат ми в момента е в USA ( работи в хотел ) и ми каза че потдръжника на хотела ,който работи по 3 часа на ден и само ходи и сменя крушки и контакти,кара BMW 730d.Там POLICE не карат лади или OPEL ами всички са с CHEVROLETTE CORVETT ( незнам дали е вярно написано,но трябва да сте ме разбрали :oops: ).Той кара някъв си BUIK и ми пише как се връщал от работа и някаде зад него се чува страшно силна музика и на светофара до него застава едно PORSHE в което седи една страшно дебела и грозна бабичка (поне на 70 год. ) и той :shock: .

П.С. Там ще работиш 4 год. и ще събереш пари за каквото си BMW искаш и то чисто ново от магазина. :wink: :!: :!: :!: :arrow: :idea:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Юли 2004, 23:30

ах. не знам брат ти къде работи но ще ти кажа аз какво съм чел по интернета и съм гледал по снимките :)

дизелови бмв-та в америка няма. всъщност като се замисля- единствените дизелови автомобили са волксваген джета, и голф. има и едни архивни е класа мерцедес, ма почти са изчезнали. сега щели да пускат дизеловия туарег и е-класа дизела на мерцедес, ма за сега ги няма.

бмв 730 в америка няма. там започват от 740. с други думи 6-цилиндрови 7ма серия няма.

полицията може само да мечтае да кара корвети. обикновено кара шеви каприс (старички щото шеви вече не ги прави) или форд краун виктория. "полицейските екстри" са по-твърдо окачване, двоина изходяща генерация и маслен радиатор. ма толкоз. може всеки щат да има 1-2 корвета които обикновено са конфискувани от разни наркодилъри и ги карат за назидание (целите със пропагандни лепенки). "бързите" полицейски коли за преследване са форд мустанг и шеви камаро. всеки щат има по 5-10 от тях.

4 години работа ако ядеш въздух и живееш под някои мост ще ти стигат да събереш пари за някоя нова 3та серия. ма на теория. всичко там се купува на лизинг. така че понятието "събирам пари за кола" не съществува.

поздрави на брат ти :)
Последна промяна alx на 29 Юли 2004, 23:42, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

Потребител
Аватар

Мнение от didi_pi4 » 29 Юли 2004, 23:37

Наистина незнам дали е истина това :( ,аз просто бях шашната от това което ми написа той и реших да ви го споделя. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 30 Юли 2004, 7:43

:OT: Диди името на милата ни столица се пише с Я на края ,такава груба правописна грешка изключително много дразни ,сори

Компактен
Аватар

Re: какво карат в чужбина

Мнение от quixzole » 30 Юли 2004, 8:12

didi_pi4 написа:Брат ми в момента е в USA ( работи в хотел ) и ми каза че потдръжника на хотела ,който работи по 3 часа на ден и само ходи и сменя крушки и контакти,кара BMW 730d.Там POLICE не карат лади или OPEL ами всички са с CHEVROLETTE CORVETT ( незнам дали е вярно написано,но трябва да сте ме разбрали :oops: ).Той кара някъв си BUIK и ми пише как се връщал от работа и някаде зад него се чува страшно силна музика и на светофара до него застава едно PORSHE в което седи една страшно дебела и грозна бабичка (поне на 70 год. ) и той :shock: .

П.С. Там ще работиш 4 год. и ще събереш пари за каквото си BMW искаш и то чисто ново от магазина. :wink: :!: :!: :!: :arrow: :idea:

Посра се Геновево в първо действие :evil: има една приказка
Изображение Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 30 Юли 2004, 8:27

Айде стига с таз реклама на живота в Щатите, там не е чак толкова хубаво. Имам познат там, който твърди, че живее доста добре, изплаща къща и кара камаро, ама ходи на три (!!!) работи, прибира се към 11 ч. вечерта и става в 5 сутринта, еми да ти е%$#&^ хубавия живот, айде няма нужда.

П.С. didi_pi4, нищо лично :wave:

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 30 Юли 2004, 8:45

Хахаха, Щатите е помията на света, пари да ми дават там НЯМА да ида !

Предпочитам си тъпата австралия, а за българия да не говорим...

USA -> KISS MY ASS !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 30 Юли 2004, 8:45

Еее, стига бе, вие я изплашихте мацката още в началото...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Metallium » 30 Юли 2004, 9:33

Недейте шашкайте толкова момичето....
според мене в Америка е по-ОК от нас ама не е чак толкова хубаво-има люти неандерталци..а не съм чул наистина там нафти да карат...
а и храната е отврат...що карали само големи коли хаха..ми аз да съм 150кг и аз 7ица ще тряя карам искам не искам хахаха....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 30 Юли 2004, 10:44

alx написа:...ще ти кажа аз какво съм чел по интернета и съм гледал по снимките :)
...
4 години работа ако ядеш въздух и живееш под някои мост ще ти стигат да събереш пари за някоя нова 3та серия. ма на теория. всичко там се купува на лизинг. така че понятието "събирам пари за кола" не съществува.

поздрави на брат ти :)

:mha: :yes: 8)
Never mistake motion for action...

Потребител
Аватар

Мнение от didi_pi4 » 30 Юли 2004, 11:39

Не съм казала че USA е супер (аз също ги мразя ) просто исках да ви споделя това дето го е видял брат ми там.
За дизеловите автомобили наистина незнам как стоят нещата ,това ми е писал той ,това пиша и аз.
Последна промяна didi_pi4 на 09 Авг 2004, 17:19, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 30 Юли 2004, 11:56

alx, това, че по принцип не карат дизел е така, но не мислиш ли, че е възможно да има една - две бройки в цялата Америка? :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 30 Юли 2004, 12:00

GaD написа:USA -> KISS MY ASS !

ЕВАЛА БАТКА !!! :yes: :yes: :yes:
Изображение

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 30 Юли 2004, 12:15

В Щатите няма дизели, защото нафтата им там е с твърде високо съдържание на сяра и не става за модерните турбо-дизелови двигатели. Ползват я само за индустриални цели - камиони, генератори, и такива.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 30 Юли 2004, 12:21

Брат ми е в USA от няколко месеца... Та М3 Е36 там било нещо като Голф 2 тук :wink: А общо взето и най големите мизерници(бедните) гледат да купят некоя не много стара Акура, за да им останат пари за поне 19-ки джанти, и музика за няколко хиляди $. А полицаите карат разните там големи Chervrolet(не знам модела) и Ford Crown Victoria, и от време на време Камаро. Иначе са големи селяни там!
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!

Следваща

Назад към Страхотни истории